LE QUATTRO STAGIONE

Contactgegevens LE QUATTRO STAGIONE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE QUATTRO STAGIONE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE QUATTRO STAGIONE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WAVRE 1032; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM, België

Telefoon (phone): 27342139 (+32-27342139) 27342139 (+32-27342139)

Fax (fax): +32 (57) 690-74-98 +32 (57) 690-74-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE QUATTRO STAGIONE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE QUATTRO STAGIONE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE QUATTRO STAGIONE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE QUATTRO STAGIONE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE QUATTRO STAGIONE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE QUATTRO STAGIONE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE QUATTRO STAGIONE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE QUATTRO STAGIONE
Products information LE QUATTRO STAGIONE

BTW identificatienummer (tax): BE01953338623
Ondernemingsnummer: 5846618652
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Type de Cuisine: Pizzas,Italienne. Aménagements & Services: Jardin.. Types de Cuisine: Pizzas.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE QUATTRO STAGIONE
(Get full report from official database of BE for LE QUATTRO STAGIONE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE QUATTRO STAGIONE
Addition kinds of activities for LE QUATTRO STAGIONE

5271. Stacaravans | Mobile home dealers
399102. Verf en vernisborstels | Paint and varnish brushes
581205. Familie restaurants | Family restaurants
792299. Theatrale producenten en diensten, nec | Theatrical producers and services, nec
17999920. Glasvertoning, architectonisch of automobiel | Glass tinting, architectural or automotive
22110210. Shirting stoffen, katoen | Shirting fabrics, cotton
34430106. Digesters, proces: metalen plaat | Digesters, process: metal plate
51129904. enveloppen | Envelopes

Werken bij LE QUATTRO STAGIONE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE QUATTRO STAGIONE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE QUATTRO STAGIONE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE QUATTRO STAGIONE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser/schoolverlater regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een erkend en stabiel bedrijf regio Heist-op-den-berg, zijn wij opzoek naar schoolverlaters die willen werken als lassers/monteurs voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je zal instaan voor het lassen en monteren van grote en kleine onderdelen. Werken, lezen en uitvoeren aan de hand van technische plannen vormt voor jou geen enkel probleem Autonoom zal je je taken correct en zorgvuldig uitvoeren Controle van je uitgevoerde werken Inspringen waar nodig is bij je collega's

  • Uitzendconsulente (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot Gent zijn wij op zoek naar een Recruiter, Uitzendconsulente. U zal starten in Sint-Niklaas en dan over gaan naar Gent. U stelt wervingsteksten, functieprofielen & advertenties op op basis van de informatie die u doorkrijgt U screent de cv's U plaatst advertenties op uw eigen wervingskanalen U zorgt voor een goed imago bij de doelgroepen U houdt de informatie up-to-date in het ERP pakket U neemt deel aan wervingsactiviteiten zoals jobdagen, jobbeurzen, ... U neemt referenties van de kandidaten U zorgt ervoor dat u de juiste informatie krijgt om dan de juiste informatie door te geven Belangrijkste taak : technische profielen rekruteren via verschillende kanalen. Samen met onze planningsverantwoordelijke kijken wie voor welke job het meest geschikt is U ondersteunt onze planningsverantwoordelijke operationeel & bij administratieve taken, je rapporteert ook aan de CEO

  • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen dienstencheques - Regio Peer centrum / Wijchmaal (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Brasschaat en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Broechem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BROECHEM)

    Regio: BROECHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Jobstudent Selectie en Rekrutering tijdens het schooljaar (Heusden-zolder) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. Je ondersteunt de recruiters in de zoektocht naar jobstudenten voor de schoonmaak. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening. Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u tot 16u.

  • Student callcenter NL (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Studentenjob

    Beschik jij over commerciële flair? Wil jij graag een uitdagende werkervaring opdoen? Lees dan zeker verder, want dan ben jij de student die we zoeken! Voor onze klant te Nossegem zijn wij op zoek naar studenten m/v voor een callcenter. Jouw takenpakket: Klanten opbellen om testritten met nieuwe wagens voor te stellen Klanten overtuigen en warm maken voor een nieuw model Registratie van geplande afspraken

  • Commercieel projectleider (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    In aanvangsfase zal je samenwerken met de bestaande werfleiders en technisch commerciële mensen. Wanneer je na de inwerkperiode klaar bent om zelfstandig te werken, is het de bedoeling dat je eigen projecten/klanten gaat beheren/zoeken. In deze functie ben je veel op de baan en is het de bedoeling dat je de werkdag zo optimaal mogelijk organiseert. Taken die in de gemiddelde werkdag voorkomen zijn: Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van het eigen klantennetwerk Offertes opmaken Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken Nacalculatie van uitgevoerde werven Communiceren met de planning en andere betrokken partijen Als projectleider is het ook de bedoeling dat je bij zoveel mogelijk opstartende werven aanwezig bent. Dit betekent dat je niet vies mag zijn van vroeg opstaan. Je moet mensen kunnen ondersteunen/motiveren om de werkzaamheden zo accuraat, correct en veilig mogelijk uit te voeren. Goede sociale vaardigheden zijn een must. Je moet op verschillende niveau's kunnen praten met mensen. Veiligheid krijgt de hoogste prioriteit binnen ons bedrijf. Je bent als commerciële ook afhankelijk van diverse diensten/mensen waarmee je moet samenwerken. Kunnen onderhandelen, assertief zijn en relativeren zijn 3 eigenschappen die je moet bezitten om vlot te kunnen functioneren in ons bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • After Sales Trainer (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · U staat in voor de organisatie en coördinatie van het opleidingsgebeuren voor onze klanten. · U verzorgt voortdurend de trainingssessies zodat en klanten en eigen medewerkers op de hoogte zijn van de technische nieuwigheden. · U geeft les als technisch instructeur aan de voertuig-techniekers van onze klanten. · U coördineert de opleidingsactiviteiten voor andere disciplines, hiervoor doet u beroep op vakmensen van ons bedrijf.

  • Connect-ICT - On Site Support Engieer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Onsite Support Engineer ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...    Profiel  Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Microsoft (SharePoint, SQL, Win7/10, Office 2013/16) Desktop support Printing problemen LAN/WAN (basis) Mobiele apparaten, IP phone en videoconferencing ITIL kennis Goede communicatieskills (Ned/Frans/Engels) zijn een must

  • Eurostaff - Integration Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a functional integration analyst whose mission will be to define and to maintain the integration services of these applications with the other applications. The IT systems are evolving towards a service-oriented architecture. Furthermore the analyst will have to be comfortable with these concepts in order to work easily and effectively with the technical and functional teams. Tasks The mission consists of... In the context of projects and evolutionary maintenance: Conduct workshops to collect needs (in terms of integration) and define an approach with the parties concerned (application teams, Architect and development team); Perform functional analysis of services and interfaces between different applications; Follow the development of services and interfaces; Perform testing of services and interfaces, using tools such as SOAP UI; Perform integration testing with different applications, in collaboration with others analysts; Perform sanity checks when going into production; Ensure the post-go live. As part of the corrective maintenance: Take charge of integration-related incidents; Identify the integration problems, analyze them, in order to be able to set up a fix; Follow the development of patches; Perform the testing; Ensure the deployment of patches, respecting our governance in release management. Profile The required technical skills are: Mastery of SOA concepts. Mastering concepts around Web services (WSDL, XML, XSLT, ...), through tools such as SOAP UI, XML Spy. Mastery of UML (Class Diagram, Use Case, State Diagram & Sequence Diagram), and tools of modeling like Enterprise Architect. Knowledge of BPMN, development methodologies (Agile) and methodologies of testing. Personal Skills: Academic with a scientific orientation (civil engineer or Master in computer science..) Minimum of 5 years experience as a Functional Analyst, including at least 1 year as an analyst functional integration. Proficiency in one of the two national languages and good knowledge of the other, as well as mastery of professional technical English. Key skills: good analytical and summary skills; good customer spirit (internal); critical mind ; outcome orientation; listening skills; assertiveness and autonomy Please note you must be eligible to work onsite full-time in Brussels.

Zoek naar antwoorden van LE QUATTRO STAGIONE in sociale netwerken
Look for responds of LE QUATTRO STAGIONE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE QUATTRO STAGIONE. Laat een reactie achter voor LE QUATTRO STAGIONE. LE QUATTRO STAGIONE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE QUATTRO STAGIONE. Leave a respond for LE QUATTRO STAGIONE. LE QUATTRO STAGIONE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE QUATTRO STAGIONE op de google maps. Adres en contacten LE QUATTRO STAGIONE
Location of LE QUATTRO STAGIONE on the google maps. Address and contacts of LE QUATTRO STAGIONE

Andere gerelateerde bedrijven als come LE QUATTRO STAGIONE LE QUATTRO STAGIONE: Melinda Hotel | DE KEMPISCHE EIERVEILLING | Steel L | Airprint | Imprimerie de Presse Li茅geoise SA

Other related companies as LE QUATTRO STAGIONE: Melinda Hotel | DE KEMPISCHE EIERVEILLING | Steel L | Airprint | Imprimerie de Presse Li茅geoise SA

LE QUATTRO STAGIONE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE QUATTRO STAGIONE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01953338623. Het bedrijf LE QUATTRO STAGIONE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WAVRE 1032; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 823,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Pizzas,Italienne. Aménagements & Services: Jardin.. Types de Cuisine: Pizzas..
De hoofdactiviteit van LE QUATTRO STAGIONE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE QUATTRO STAGIONE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE QUATTRO STAGIONE, openstaande posities, locatie van LE QUATTRO STAGIONE op de kaart.

LE QUATTRO STAGIONE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE QUATTRO STAGIONE, company assigned to the tax number BE01953338623. The company LE QUATTRO STAGIONE is located at the address: CHAUSS?E DE WAVRE 1032; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 823,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Type de Cuisine: Pizzas,Italienne. Aménagements & Services: Jardin.. Types de Cuisine: Pizzas..
The main activity of LE QUATTRO STAGIONE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LE QUATTRO STAGIONE is not available. You also can look at reviews of LE QUATTRO STAGIONE, open positions, location of LE QUATTRO STAGIONE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE QUATTRO STAGIONE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE QUATTRO STAGIONE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE QUATTRO STAGIONE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE QUATTRO STAGIONE, employees, financial statistics.