IL PICCOLO MONDO

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • IL PICCOLO MONDO

Contactgegevens IL PICCOLO MONDO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IL PICCOLO MONDO: address, phone, fax, email, website, opening hours

IL PICCOLO MONDO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EDINGSESTEENWEG 779; 1502; HALLE, België

Telefoon (phone): 23614531 (+32-23614531) 23614531 (+32-23614531)

Fax (fax): +32 (53) 655-10-51 +32 (53) 655-10-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IL PICCOLO MONDO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IL PICCOLO MONDO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IL PICCOLO MONDO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IL PICCOLO MONDO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IL PICCOLO MONDO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IL PICCOLO MONDO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IL PICCOLO MONDO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IL PICCOLO MONDO
Products information IL PICCOLO MONDO

BTW identificatienummer (tax): BE04234924316
Ondernemingsnummer: 3482086181
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 352,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Type de Cuisine: Pizzas.. Types de Cuisine: Pizzas.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IL PICCOLO MONDO
(Get full report from official database of BE for IL PICCOLO MONDO)

Aanvulling soorten activiteiten voor IL PICCOLO MONDO
Addition kinds of activities for IL PICCOLO MONDO

267504. Voedselcontainerproducten en -delen, van die-cut papier | Food container products and parts, from die-cut paper
287901. Insecticiden en pesticiden | Insecticides and pesticides
08310202. Gum extractie | Gum extraction
09719902. Wildlife management | Wildlife management
29110400. Zware distillaten | Heavy distillates
35790102. Adresserende machines, borden en bordsposanten | Addressing machines, plates and plate embossers
38250102. Automotive ammeters en voltmeters | Automotive ammeters and voltmeters
39991302. Vorms: weergave, kleding en show | Forms: display, dress, and show

Werken bij IL PICCOLO MONDO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IL PICCOLO MONDO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IL PICCOLO MONDO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IL PICCOLO MONDO. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Export (m/v) te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gebeten door het sociaal contact? Sta je graag klanten te woord en wil je deze helpen op een efficiënte manier? Voor een van onze klanten, internationaal actief op logistiek vlak, zijn wij dringend op zoek naar een Medewerker (m/v) voor de export afdeling. Je treedt op als contactpersoon voor je klanten. Je geeft deze de nodige informatie ivm de status van hun zendingen. Hiernaast handel je ook proactief om zo problemen te voorkomen. Je behandelt klachten op een professionele manier op en biedt een duurzame oplossing aan jouw klanten. Je zal in contact staan met je collega's van de andere filialen om zo een goede opvolging van de zendingen te garanderen. Je staat eveneens in voor de administratieve opvolging van jouw dossiers (inputten van gegevens, klassement, kopieerwerk, mails,...). Kortom een functie met voldoende afwisseling, uitdaging en sociale contacten. Je zal in daguren aan de slag gaan en dit van maandag tot vrijdag in een flexibele uurrooster.

  • Chauffeur C- Tunnelreiniger (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Je werkt in een vaste nacht en rijdt samen met je collega's naar de werf.

  • TECHNIEKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

  • chauffeur CE afzetcontainers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de opgegeven routes. Je levert containers bij zowel particulieren als bedrijven Je haalt volle containers weer op alsook laat je deze leeg maken eenmaal op het bedrijf. Je bent elke avond thuis Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. De vrachtwagen kan niet mee naar huis.

  • commercieel call agent (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wilt je commerciële skills ontplooien in een professionele werkervaring. Je wilt opgeleid worden tot een sales persoon en bent gedreven om alle technieken van het vak te leren. Je beschikt over de nodige communicatieve en verbale vaardigheden om de personen die je opbelt op een professionele manier te overtuigen van de voordelen van je product! Je bent commercieel ingesteld en gemotiveerd om bij te leren. Een prestatiegericht persoon die ernaar streeft iedere dag opnieuw goede resultaten te behalen! Je bent bereid te investeren en je projecten en in jezelf. Je beschikt over een heldere stem en je spreekt vlot Nederlands. Je bent bereid te werken in verschillende shiften tussen 07u en 22u. Dit van maandag tot en met zaterdag 38u/week. Je bent een gemotiveerde team player die met de glimlach aan zijn werkdag begint.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boortmeerbeek en omgeving

  • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

  • Jobstudent telefonist (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben je een jobstudent die graag een cent wilt bijverdienen door als telefonist(e) te werken? Voor een firma een 8-tal uren per week rondbellen naar firma's ter opvolging van de reeds gecommuniceerde offertes naar de klanten. Je zal de klanten in twee talen te woord staan : in het Nederlands en het Frans. Je kan je uren tijdens de week inplannen in samenspraak met de firma. Wil je aan de slag? Neem dan snel contact op met Konvert Office Hasselt: 011/32.58.29 of [email protected]

  • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: AVS SPINNING

    Type: Vaste Job

    Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (LIMBURG) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Longarts (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een ENDOCRINOLOOG m/v De dienst endocrinologie is op zoek naar een endocrinoloog voor het verder uitbouwen van de dienst De dienst endocrinologie bestaat momenteel uit een team van 2 endocrinologen. Wij bieden : - Een samenwerking met een team endocrinologen in samenwerking met Jessa Hasselt

Zoek naar antwoorden van IL PICCOLO MONDO in sociale netwerken
Look for responds of IL PICCOLO MONDO in social networks

Lees alle opmerkingen voor IL PICCOLO MONDO. Laat een reactie achter voor IL PICCOLO MONDO. IL PICCOLO MONDO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IL PICCOLO MONDO. Leave a respond for IL PICCOLO MONDO. IL PICCOLO MONDO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IL PICCOLO MONDO op de google maps. Adres en contacten IL PICCOLO MONDO
Location of IL PICCOLO MONDO on the google maps. Address and contacts of IL PICCOLO MONDO

Andere gerelateerde bedrijven als come IL PICCOLO MONDO IL PICCOLO MONDO: VERHEYE DANNY | VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. | Requier Fils | Gerets Kristel | ANNE-MARIE SWINNEN

Other related companies as IL PICCOLO MONDO: VERHEYE DANNY | VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. | Requier Fils | Gerets Kristel | ANNE-MARIE SWINNEN

IL PICCOLO MONDO is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IL PICCOLO MONDO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04234924316. Het bedrijf IL PICCOLO MONDO bevindt zich op het adres: EDINGSESTEENWEG 779; 1502; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 352,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Pizzas.. Types de Cuisine: Pizzas..
De hoofdactiviteit van IL PICCOLO MONDO is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IL PICCOLO MONDO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IL PICCOLO MONDO, openstaande posities, locatie van IL PICCOLO MONDO op de kaart.

IL PICCOLO MONDO is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is IL PICCOLO MONDO, company assigned to the tax number BE04234924316. The company IL PICCOLO MONDO is located at the address: EDINGSESTEENWEG 779; 1502; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 352,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Type de Cuisine: Pizzas.. Types de Cuisine: Pizzas..
The main activity of IL PICCOLO MONDO is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of IL PICCOLO MONDO is not available. You also can look at reviews of IL PICCOLO MONDO, open positions, location of IL PICCOLO MONDO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IL PICCOLO MONDO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IL PICCOLO MONDO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IL PICCOLO MONDO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IL PICCOLO MONDO, employees, financial statistics.