ANNE-MARIE SWINNEN

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • ANNE-MARIE SWINNEN
Private companiesTransportation Services • ANNE-MARIE SWINNEN

Contactgegevens ANNE-MARIE SWINNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE-MARIE SWINNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE-MARIE SWINNEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KWADENSTEENWEG 13; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11672230 (+32-11672230) 11672230 (+32-11672230)

Fax (fax): +32 (60) 899-11-16 +32 (60) 899-11-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE-MARIE SWINNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE-MARIE SWINNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE-MARIE SWINNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE-MARIE SWINNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE-MARIE SWINNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE-MARIE SWINNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE-MARIE SWINNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE-MARIE SWINNEN
Products information ANNE-MARIE SWINNEN

BTW identificatienummer (tax): BE01651489257
Ondernemingsnummer: 5102020263
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 836,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in ANNE-MARIE SWINNEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE-MARIE SWINNEN
(Get full report from official database of BE for ANNE-MARIE SWINNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE-MARIE SWINNEN
Addition kinds of activities for ANNE-MARIE SWINNEN

764102. Reparatie en onderhoud van meubels | Furniture repair and maintenance
50840905. Verpakkingsmachines en uitrusting | Packaging machinery and equipment
51990901. Schuim rubber | Foam rubber
57120100. Bedden en accessoires | Beds and accessories
80110109. Pulmonale specialist, arts / chirurg | Pulmonary specialist, physician/surgeon

Werken bij ANNE-MARIE SWINNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE-MARIE SWINNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE-MARIE SWINNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE-MARIE SWINNEN. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEUR 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mooie firma te Waregem die gespecialiseerd is in zonneweringen en terrasoverkappingen, zijn we op zoek naar kandidaten om deze terrasoverkappingen te monteren in het atelier. Jouw takenpakket omvat: Door middel van een montageplan alle types terrasoverkappingen monteren Hanteren van verschillende handwerktuigen (afkortzaag, verstekzaag,...) Deze job zal in het atelier zijn en dus niet op verplaatsing

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht met passie om te werken in een warenhuis regio Zottegem. Je zal voornamelijk ingezet worden op de drankenafdeling en de kassa.

  • Industrieël reiniger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste industriële reiniger. Door middel van hogedruk- en ander gespecialiseerd materiaal voer je dagelijks reinigingswerken uit op allerhande rollend materieel. Je voert deze taken uit op een vaste locatie.

  • Loodgieter (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een loodgieter voor onze klant uit Torhout. Het bedrijf is gespecialiseerd in badkamerrenovatie, centrale verwarming, sanitair, ontstoppingen, vloerverwarming & zonneboilers. Je wordt tewerkgesteld in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • OUTBOUND CALLAGENT REGIO ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze functie als outbound call agent beschik je over de nodige verbale vaardigheden om de personen die je opbelt te overtuigen van de voordelen van je product. Hierbij pas je de nodige empathie toe en beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandste taal om commercieel overtuigend te zijn. Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande en potentiële klanten. Als outbound call agent ga je de personen overtuigen van de voordelen van het product. Onze klant heeft uiteenlopende projecten lopende waaronder tijdschriften kranten thuis levering van voedsel ... Is een job als Outbound Call Agent iets voor jou? In regio Antwerpen zoeken we een kandidaat die zich wil ontplooien tot een ware expert. Dit zijn jouw taken: je overtuigt klanten van de meerwaarde van jouw product de telefoon is jouw beste vriend aangezien je communiceert met verschillende types personen je werkt op uiteenlopende projecten met producten zoals tijdschriften kranten voedsel… er komt ook een deel administratie bij kijken

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • jobstudent woensdag + weekend (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: T-INTERIM MENEN

    Type: Studentenjob

    Je zult de klanten helpen aan de kassa Je zult de winkel op orde houden en de rekken aanvullen / controleren Je zult de klanten helpen in de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de snelst groeiende non-food retailers. Ze onderscheidt zich door haar uitgebreid assortiment en verbazend lage prijzen. 

  • Jobstudent woensdag: Gastdame/Gastheer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: COOLBLUE

    Type: Studentenjob

    Plus -en minpunten Je zorgt voor een verwonderende, klantvriendelijke ontvangst van iedere bezoeker die bij ons langskomt. Je helpt Coolblue’ers bij de vragen die ze hebben. Je regelt de inkomende en uitgaande postverwerking. Je verzorgt diverse administratieve werkzaamheden, zoals voorraadbeheer, uitgifte van poolauto’s en ongevallenregistratie. Je hebt aan het einde dag kramp in je kaken, door het glimlachen. Omschrijving Met een grote glimlach ontvang je het eerste bezoek van de dag. Zenuwachtig komt hij binnen; het blijkt een sollicitant te zijn. Je maakt een gezellig praatje met hem en je ziet zijn zenuwen afnemen. Tijdens de drukke ochtendspits maak je er een topsport van om Coolblue'ers zo snel mogelijk met de lift naar de juiste verdieping te krijgen. Na de lunch is er een leveranciersbezoek dat jij begeleidt, je wacht tot de groep compleet is en begeleidt ze naar de vergaderkamer. Deze heb je helemaal in orde gemaakt. Na het inschenken van de koffie wens je hen veel succes. Als ze na hun meeting weer via de receptie naar buiten gaan, bedanken ze je voor jouw hulp. Met een voldaan gevoel draag je jouw dienst over aan Gastdame of Gastheer die morgen werkt. Je hebt weer een hoop gasten een glimlach bezorgd.

  • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

  • Winkelmedewerker slagerij (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KLASSESLAGER VAN BUNDER

    Type: Flexijob

    Als winkelmedewerker zal je instaan voor de volgende taken: winkel voorbereiden voor de opening (bv. salades in potjes scheppen, de toonbank aanvullen en ordenen,... ) klanten verwelkomen bestellingen opnemen kassa bedienen winkel proper houden (bv. toonbank kuisen, vloer vegen, dweilen, ...) Daarnaast is het ook mogelijk dat je af en toe meehelpt met het verzorgen van de catering op locatie bij klanten.

Zoek naar antwoorden van ANNE-MARIE SWINNEN in sociale netwerken
Look for responds of ANNE-MARIE SWINNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE-MARIE SWINNEN. Laat een reactie achter voor ANNE-MARIE SWINNEN. ANNE-MARIE SWINNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE-MARIE SWINNEN. Leave a respond for ANNE-MARIE SWINNEN. ANNE-MARIE SWINNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE-MARIE SWINNEN op de google maps. Adres en contacten ANNE-MARIE SWINNEN
Location of ANNE-MARIE SWINNEN on the google maps. Address and contacts of ANNE-MARIE SWINNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE-MARIE SWINNEN ANNE-MARIE SWINNEN: FLCCV-CARDFON NV | SIDI | BRUYNSEELS-VOCHTEN | Van Meerveeck M | 't Zalig Gevoel

Other related companies as ANNE-MARIE SWINNEN: FLCCV-CARDFON NV | SIDI | BRUYNSEELS-VOCHTEN | Van Meerveeck M | 't Zalig Gevoel

ANNE-MARIE SWINNEN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE-MARIE SWINNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01651489257. Het bedrijf ANNE-MARIE SWINNEN bevindt zich op het adres: KWADENSTEENWEG 13; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 836,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruitteelt. Producten gemaakt in ANNE-MARIE SWINNEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANNE-MARIE SWINNEN is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE-MARIE SWINNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE-MARIE SWINNEN, openstaande posities, locatie van ANNE-MARIE SWINNEN op de kaart.

ANNE-MARIE SWINNEN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE-MARIE SWINNEN, company assigned to the tax number BE01651489257. The company ANNE-MARIE SWINNEN is located at the address: KWADENSTEENWEG 13; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 836,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruitteelt. Products created in ANNE-MARIE SWINNEN were not found.
The main activity of ANNE-MARIE SWINNEN is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE-MARIE SWINNEN is not available. You also can look at reviews of ANNE-MARIE SWINNEN, open positions, location of ANNE-MARIE SWINNEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE-MARIE SWINNEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE-MARIE SWINNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE-MARIE SWINNEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE-MARIE SWINNEN, employees, financial statistics.