't Zalig Gevoel

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • 't Zalig Gevoel

Contactgegevens 't Zalig Gevoel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 't Zalig Gevoel: address, phone, fax, email, website, opening hours

't Zalig Gevoel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapelweg 32; 1500; Halle, België

Telefoon (phone): 0495 30 06 58 (+32-0495 30 06 58) 0495 30 06 58 (+32-0495 30 06 58)

Fax (fax): +32 (87) 105-95-23 +32 (87) 105-95-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 't Zalig Gevoel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'t Zalig Gevoel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'t Zalig Gevoel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 't Zalig Gevoel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 't Zalig Gevoel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 't Zalig Gevoel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 't Zalig Gevoel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 't Zalig Gevoel
Products information 't Zalig Gevoel

BTW identificatienummer (tax): BE01791015625
Ondernemingsnummer: 7100433349
Hoofdstad (capital): 586,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 271,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in 't Zalig Gevoel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pedicure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 't Zalig Gevoel
(Get full report from official database of BE for 't Zalig Gevoel)

Aanvulling soorten activiteiten voor 't Zalig Gevoel
Addition kinds of activities for 't Zalig Gevoel

516907. Chemische additieven | Chemical additives
17919901. Voorbouw installeren, metaal | Building front installation, metal
24991600. Omheining, dokken en andere openstaande houtstructuurproducten | Fencing, docks, and other outdoor wood structural products
26110200. Pulpmolens, oplossende pulpverwerking | Pulp mills, dissolving pulp processing
29110404. Oliën, smeren | Oils, lubricating
36740306. Zonnepanelen | Solar cells
50840204. Textielmachines en apparatuur | Textile machinery and equipment
59490204. Patronen: naaien, breien en naaldwerk | Patterns: sewing, knitting and needlework
80110519. Radioloog | Radiologist

Werken bij 't Zalig Gevoel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 't Zalig Gevoel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 't Zalig Gevoel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 't Zalig Gevoel. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

  • Vloerder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een vloerder om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Beerse. Je zal instaan voor vloer- en tegelwerken.

  • Machineoperator (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kruishoutem, is AGO Jobs & HR op zoek naar een machine-operator. Als machine-operator sta je in voor het klaarzetten van de hulpstoffen voor het opstarten van de productie. Daarnaast ben je binnen je functie ook verantwoordelijk voor het coördineren van de hulp-operator en de inpakkers. Je werkt daarbij de vooropgestelde machine-order af en controleert de fruitcontainers voor en na gebruik.. Alsook zal je alle noodzakelijke kwaliteitscontroles uitvoeren, zoals gewichtscontrole en staalname. Naast deze hoofdtaken zal je ook instaan voor het manueel reinigen van de machines, samen met je collega\\\'s.

  • Metser met ervaring (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een klant van ons die gevestigd is in regio Langemark is op dit moment op zoek naar een metser met ervaring. Je staat in voor metselwerken bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Oud-Heverlee - Haasrode (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Everberg. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Erpe-Mere deze week reeds starten-Solliciteer via SMS!!! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Huishoudhulp 24u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAMART

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

  • Pharmaceutical Process Engineer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben je geboeid door de procesindustrie? Heb je kennis van de geldende cGMP eisen en richtlijnen binnen de farmaceutische sector? Dan ben jij de Pharmaceutical Process Engineer die we zoeken voor onze klant regio Linkeroever! Als Pharmaceutical Process Engineer: Ben je verantwoordelijk voor projecten in de farmaceutische sector. Ben je verantwoordelijk voor de engineering, implementatie en uitvoering van industriële procesinstallaties (zoals CIP, SIP, formulatie installaties, waterbehandelingssystemen, enz.). Ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen & aanleveren van project gerelateerde engineering documenten binnen de verschillende projectfases: van conceptueel design tot en met constructie en commissioning. Bewaak je de geleverde prestaties en documentatie van subcontractors. Ben je tijdens de opstartfase verantwoordelijk voor controle van de correcte implementatie conform de gebruikelijke standaarden (e.g. cGMPs) en vooropgesteld design. Ben je verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de design-documenten. Kan je samenwerken in een multidisciplinair team (software, E&I). Daarenboven sta je permanent in contact met de klanten, collega´s en subcontractors.

  • METSER VOOR NIEUWBOUW- EN RENOVATIEWERKEN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor allerhande metselwerken binnen de nieuwbouw- en renovatiewerken.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van 't Zalig Gevoel in sociale netwerken
Look for responds of 't Zalig Gevoel in social networks

Lees alle opmerkingen voor 't Zalig Gevoel. Laat een reactie achter voor 't Zalig Gevoel. 't Zalig Gevoel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 't Zalig Gevoel. Leave a respond for 't Zalig Gevoel. 't Zalig Gevoel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 't Zalig Gevoel op de google maps. Adres en contacten 't Zalig Gevoel
Location of 't Zalig Gevoel on the google maps. Address and contacts of 't Zalig Gevoel

Andere gerelateerde bedrijven als come 't Zalig Gevoel 't Zalig Gevoel: LUC VAN LAETHEM | HAIR DESIGN PEGGY | LACONTE L. & CO | PATRICK HAESEN | A. HINDERYCKX

Other related companies as 't Zalig Gevoel: LUC VAN LAETHEM | HAIR DESIGN PEGGY | LACONTE L. & CO | PATRICK HAESEN | A. HINDERYCKX

't Zalig Gevoel is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 't Zalig Gevoel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01791015625. Het bedrijf 't Zalig Gevoel bevindt zich op het adres: Kapelweg 32; 1500; Halle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 586,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 271,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pedicure. Producten gemaakt in 't Zalig Gevoel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 't Zalig Gevoel is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 't Zalig Gevoel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 't Zalig Gevoel, openstaande posities, locatie van 't Zalig Gevoel op de kaart.

't Zalig Gevoel is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is 't Zalig Gevoel, company assigned to the tax number BE01791015625. The company 't Zalig Gevoel is located at the address: Kapelweg 32; 1500; Halle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 586,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 271,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pedicure. Products created in 't Zalig Gevoel were not found.
The main activity of 't Zalig Gevoel is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 't Zalig Gevoel is not available. You also can look at reviews of 't Zalig Gevoel, open positions, location of 't Zalig Gevoel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 't Zalig Gevoel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 't Zalig Gevoel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 't Zalig Gevoel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 't Zalig Gevoel, employees, financial statistics.