HO HON LEUNG

Contactgegevens HO HON LEUNG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HO HON LEUNG: address, phone, fax, email, website, opening hours

HO HON LEUNG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN HEMELRIJCKLEI 13; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36519377 (+32-36519377) 36519377 (+32-36519377)

Fax (fax): +32 (55) 715-48-57 +32 (55) 715-48-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HO HON LEUNG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HO HON LEUNG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HO HON LEUNG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HO HON LEUNG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HO HON LEUNG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HO HON LEUNG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HO HON LEUNG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HO HON LEUNG
Products information HO HON LEUNG

BTW identificatienummer (tax): BE08139190673
Ondernemingsnummer: 9477050781
Hoofdstad (capital): 666,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 608,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Type de Cuisine: Chinoise.. Types de Cuisine: Chinoise.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HO HON LEUNG
(Get full report from official database of BE for HO HON LEUNG)

Aanvulling soorten activiteiten voor HO HON LEUNG
Addition kinds of activities for HO HON LEUNG

205100. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
283599. Diagnostische stoffen, nec | Diagnostic substances, nec
395201. Kunstenaars materialen, behalve potloden en leidingen | Artists' materials, except pencils and leads
495399. Vuilinstallaties, NIET | Refuse systems, nec
34460101. Balkons, metaal | Balconies, metal
35319907. Mud jacks | Mud jacks
37140111. Brandstofpijpen, motorvoertuig | Fuel pipes, motor vehicle
38240304. Tachometer, centrifugaal | Tachometer, centrifugal
50150203. Gereedschap en uitrusting, gebruikt: automotive | Tools and equipment, used: automotive

Werken bij HO HON LEUNG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HO HON LEUNG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HO HON LEUNG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HO HON LEUNG. Looking for open vacancies in other companies

  • Geschoolde werkman dienst wegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gemeente in midden Limburg zijn we op zoek naar een geschoolde werkman (ploeg wegen) die in het bezit is van een rijbewijs C. Takenpakket. Je bent een polyvalent inzetbare werkman die vlot eenvoudige kleine herstellingen en onderhoudstaken aan wegen en andere openbare plaatsen kan uitvoeren. Je werkt zorgvuldig met de ter beschikking gestelde materialen, machines en het rollend materieel. Je streeft een hoge graad van afwerking na. Startdatum: zo snel mogelijk.

  • Bordenbouwer - schoolverlaters welkom! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stelt na een intensieve interne opleidingsperiode, zelf de elektrische kracht- en stuurborden op, je bedraadt deze borden en je stuurt ze aan.

  • VERKOOP SUPERMARKT AFDELING GROENTEN EN FRUIT / BAKKERIJ (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt zoeken wij een medewerker voor de afdeling groenten en fruit / bakkerij. Je zal dus verantwoordelijk zijn voor de bestellingen, aanvullen en opvolgen van het assortiment groenten en fruit en/of bakkerij. Je volgt de houdbaarheidsdatum op. Je springt bij aan de kassa wanneer nodig. Werkuren tussen 6u en 19u30, je werkt elke zaterdag (vrije dag in de week), NOOIT op zondag!

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Merelbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student inbound regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een heel tof bedrijf aan Gent-Dampoort zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde studenten voor de inbound. Je helpt bestaande klanten met vragen over telefonie e.d., je helpt een beetje met de facturatie en probeer de klant tevreden te houden.

  • Technical Support – Planner M/V (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TIM SECURITY Bvba

    Type: Vaste Job

    Kijk je uit naar een interne functie op kantoor? En niet zomaar een functie, maar een functie als spilfiguur in een jong, ambitieus en toekomstgericht beveiligingsbedrijf? Zie je het zitten om telefonisch uiteenlopende problemen van klanten op te lossen? En daarnaast het werk van je collega’s in te plannen? Werk je stressbestendig en gestructureerd? Alle vragen positief beantwoord? In dat geval bieden we je een interessante functie aan. Tim Security is dringend op zoek naar een voltijdse Technical Support – Planner Tim Security uit Kontich heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van elektronische beveiligingssystemen. We specialiseren ons in het plaatsen en onderhouden van alarm- en brandsystemen, camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en videofonie. We richten ons zowel naar de particuliere eindgebruiker als de professionele markt. Word jij onze nieuwe collega? Wat doet een Technical Support – Planner? In het kort komt het hierop neer: je bent het middelpunt, de spilfiguur en het doorgeefluik van de firma. Je coördineert de projecten van de verkopers, spreekt een uitvoerdatum af met de klant en plant alles gestructureerd in. Je bereidt het werk van de techniekers technisch voor op basis van de feedback van de accountmanagers. Verder geef je technische ondersteuning aan klanten die bellen met een probleem of vraag. Dat kan van alles zijn: “Hoe moet ik een code aanmaken? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? De contactpersoon in de meldkamer verandert, hoe regel ik dat?” Voor hen ben je de eerste contactpersoon, je probeert hun probleem snel en klantvriendelijk op te lossen. Wat is het ideale profiel van onze toekomstige Technical support – Planner? • Je hebt een technische achtergrond met het liefst 2 à 3 jaar ervaring in de sector • Je luistert goed en gaat technisch-analytisch te werk • Je bent een stressbestendige multitasker en blijft kalm en rustig in alle omstandigheden • Je bent sociaalvaardig en gebeten om mensen verder te helpen als ze een probleem hebben • Je werkt zeer gestructureerd en volgt alle taken op die gekoppeld zijn aan de verschillende projecten • Je bent contactvaardig, drukt je uitstekend uit in het Nederlands, vlot Engels, noties Frans • Je woont in de omgeving van Groot-Antwerpen

  • UX/UI Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • kinesitherapeut (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: KAREN LIPKENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een praktijk met 2 kinesisten, en wegens het steeds drukker worden van de praktijk, zoeken we dringend een 3e collega bij. Te beginnen met een 10 uren per week, liefst in de voormiddag, uitbouwen naar meerdere uren (ook middagen en avonden) is naar de toekomst toe zeker mogelijk.

  • Ingenieur HVAC en/of Electriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het ontwerpen van HVAC & Electrische installaties. U ontwerpt, controleert en beheert uw projecten die zich afspelen in HVAC en/of laagspanning, voornamelijk in (grote) kantoorgebouwen en technische lokalen. Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, studiebureau, aannemers, ... Dit is een functie op een studiebureau.

  • Flexi-jobs nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza's geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Cleen Schardauw (Ledegem) (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/kok met zin voor verantwoordelijkheden. Je zal instaan voor een vlotte service en kwalitatieve gerechten. Je zal worden bijgestaan door een team medewerkers onder leiding van de chef. Je werkt actief mee bij de voorbereidingen en het dresseren tijden de dienst. Je hebt ervaring in de keuken. Dankzij jouw ervaring ben je in staat om samen met het keukenteam een goede service te leiden.

Zoek naar antwoorden van HO HON LEUNG in sociale netwerken
Look for responds of HO HON LEUNG in social networks

Lees alle opmerkingen voor HO HON LEUNG. Laat een reactie achter voor HO HON LEUNG. HO HON LEUNG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HO HON LEUNG. Leave a respond for HO HON LEUNG. HO HON LEUNG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HO HON LEUNG op de google maps. Adres en contacten HO HON LEUNG
Location of HO HON LEUNG on the google maps. Address and contacts of HO HON LEUNG

Andere gerelateerde bedrijven als come HO HON LEUNG HO HON LEUNG: FUNةRAILLES DETHIER | BEECKMANS | WURSTER DIAMONDS | Palais des D茅lices (Le) SPRL | GESQUIRE

Other related companies as HO HON LEUNG: FUNةRAILLES DETHIER | BEECKMANS | WURSTER DIAMONDS | Palais des D茅lices (Le) SPRL | GESQUIRE

HO HON LEUNG is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HO HON LEUNG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08139190673. Het bedrijf HO HON LEUNG bevindt zich op het adres: VAN HEMELRIJCKLEI 13; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 666,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 608,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Chinoise.. Types de Cuisine: Chinoise..
De hoofdactiviteit van HO HON LEUNG is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HO HON LEUNG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HO HON LEUNG, openstaande posities, locatie van HO HON LEUNG op de kaart.

HO HON LEUNG is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is HO HON LEUNG, company assigned to the tax number BE08139190673. The company HO HON LEUNG is located at the address: VAN HEMELRIJCKLEI 13; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 666,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 608,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Type de Cuisine: Chinoise.. Types de Cuisine: Chinoise..
The main activity of HO HON LEUNG is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HO HON LEUNG is not available. You also can look at reviews of HO HON LEUNG, open positions, location of HO HON LEUNG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HO HON LEUNG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HO HON LEUNG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HO HON LEUNG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HO HON LEUNG, employees, financial statistics.