FRITERIE DE L'ARSENAL

Contactgegevens FRITERIE DE L'ARSENAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRITERIE DE L'ARSENAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRITERIE DE L'ARSENAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FRANCOIS-LEFEBVRE 49; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42461133 (+32-42461133) 42461133 (+32-42461133)

Fax (fax): +32 (71) 520-26-59 +32 (71) 520-26-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRITERIE DE L'ARSENAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRITERIE DE L'ARSENAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRITERIE DE L'ARSENAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRITERIE DE L'ARSENAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRITERIE DE L'ARSENAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRITERIE DE L'ARSENAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRITERIE DE L'ARSENAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRITERIE DE L'ARSENAL
Products information FRITERIE DE L'ARSENAL

BTW identificatienummer (tax): BE03126953125
Ondernemingsnummer: 7030120849
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 690,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Types de Cuisine: Fritures.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRITERIE DE L'ARSENAL
(Get full report from official database of BE for FRITERIE DE L'ARSENAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRITERIE DE L'ARSENAL
Addition kinds of activities for FRITERIE DE L'ARSENAL

369905. Beveiligingsapparatuur | Security devices
635102. Fidelity verzekering | Fidelity insurance
01759907. Persimmon boomgaard | Persimmon orchard
22410202. Elastische webbing | Elastic webbing
22590301. Bedspreads, breien | Bedspreads, knit
39650203. Veiligheidsspelden | Safety pins
50859901. Bottler benodigdheden | Bottler supplies
79410202. Sportveld of stadion operator, het promoten van sportevenementen | Sports field or stadium operator, promoting sports events
80110515. Patholoog | Pathologist
83220303. Rampenservice | Disaster service

Werken bij FRITERIE DE L'ARSENAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRITERIE DE L'ARSENAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRITERIE DE L'ARSENAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRITERIE DE L'ARSENAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch bediende te Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dilsen zijn we op zoek naar een bediende voor technical sales support. Je taken: Maken van warmteverliesberekeningen. Maken van vloerverwarmingsberekeningen en ventilatieberekeningen (hiervoor is een software programma voorhanden.  Een opleiding wordt voorzien). Technisch begeleiden en ondersteunen van medewerkers, klanten en sales-team i.v.m. vloerverwarming en ventilatie. Maken van offertes vloerverwarming en ventilatie.

  • Sous-Chef regio Mechelen (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koken is jouw passie. Kan je van verschillende ingrediënten echte smaakvolle maaltijden maken? Wil je jouw kookkunsten laten proeven aan anderen? Dit in een professionele werksfeer waarin jij de nodige vrijheid en ruimte hebt? Zoek niet verder! Wij hebben de ideale uitdaging voor jou! Je bedenkt, samen met de chef, de verschillende gerechten en menu's, dit rekening houdend met de seizoensgebonden producten, ingrediënten en budget. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de recepten. Daarnaast beheer je de stock en plaats je bestellingen indien nodig. Je volgt de bereiding en dressering van de gerechten op, en zorgt voor het nodige respect voor de hygiëne en voedselveiligheid. Je zal voltijds tewerkgesteld worden dit in een afwisselend uurrooster.

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp Assebroek M/V (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student winkelmedewerker fashion (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor ZEB fashion zijn wij steeds op zoek naar studenten (m/v) om tijdens het schooljaar op weekdagen en weekends te werken in de winkels te Sint-Genesius-Rode,Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Je zal instaan voor de verkoop in de winkel en kassawerk. Verder zorg je ervoor dat dat winkel en de paskamers steeds ordelijk zijn. Je zorgt ervoor dat kledij mooi gepresenteerd is.

  • vaste student (m/v) maandag of dinsdag magazijn (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn in Evergem zoeken wij een vaste student die steeds op maandag of dinsdag kan werken. Je zal instaan voor het correct klaarleggen van bestellingen en het juist ordenen van goederen in het magazijn. Daarbij komen ook ruimere taken te kijken zoals; opruimen van het magazijn, sorteren van goederen, ...

  • Verkoper slagerij bijverdienste (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op één van volgende momenten mee te helpen in de winkel voor het bedienen van klanten. woensdagnamiddag zaterdagvoormiddag (7u - 14u) zondagvoormiddag (7u - 14u)

  • Jobstudent slagerij weekend M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste op zaterdag en zondagvoormiddag? Wij zijn op zoek naar een student om in een slagerij te Deinze bij te springen. Je staat voornamelijk in voor het bedienen van de klanten en het afrekenen aan de kassa.

  • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

  • Account manager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor klantenportefeuille in Oost-Europa (oa Polen, Tsjechië, Roemenië,...) Je verkoop geautomatiseerde machines en bijhorende diensten Hierbij verstrek je info over de producten en stel je nieuwe technologieën voor Houdt nauwe contacten met bestaande klanten en speurt de markt af naar nieuwe mogelijkheden Goede follow-up van je leads, potentiële en bestaande klanten. Denkt mee ter verbetering van het business model van het bedrijf Volgt de projecten en werkzaamheden op bij klanten, overlegt hierover intern met projectleider en koppelt terug naar je klanten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Genk, zijn we op zoek naar een ervaren Account Manager met een sterke technische kennis. Het bedrijf waar je terechtkomt is gespecialiseerd in automatisatieprojecten voor de elektronisch en mechanische industrie. Zij bieden op maat-gemaakte oplossing aan voor hun internationale klanten.

  • Consulentes Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van FRITERIE DE L'ARSENAL in sociale netwerken
Look for responds of FRITERIE DE L'ARSENAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRITERIE DE L'ARSENAL. Laat een reactie achter voor FRITERIE DE L'ARSENAL. FRITERIE DE L'ARSENAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRITERIE DE L'ARSENAL. Leave a respond for FRITERIE DE L'ARSENAL. FRITERIE DE L'ARSENAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRITERIE DE L'ARSENAL op de google maps. Adres en contacten FRITERIE DE L'ARSENAL
Location of FRITERIE DE L'ARSENAL on the google maps. Address and contacts of FRITERIE DE L'ARSENAL

Andere gerelateerde bedrijven als come FRITERIE DE L'ARSENAL FRITERIE DE L'ARSENAL: GEORGES LANGENAKEN | DENEUTER | Oda | JEAN-PAUL SMETS | LEF?BVRE-MOTOCULTURE

Other related companies as FRITERIE DE L'ARSENAL: GEORGES LANGENAKEN | DENEUTER | Oda | JEAN-PAUL SMETS | LEF?BVRE-MOTOCULTURE

FRITERIE DE L'ARSENAL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRITERIE DE L'ARSENAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03126953125. Het bedrijf FRITERIE DE L'ARSENAL bevindt zich op het adres: RUE FRANCOIS-LEFEBVRE 49; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 690,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Types de Cuisine: Fritures..
De hoofdactiviteit van FRITERIE DE L'ARSENAL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRITERIE DE L'ARSENAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRITERIE DE L'ARSENAL, openstaande posities, locatie van FRITERIE DE L'ARSENAL op de kaart.

FRITERIE DE L'ARSENAL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRITERIE DE L'ARSENAL, company assigned to the tax number BE03126953125. The company FRITERIE DE L'ARSENAL is located at the address: RUE FRANCOIS-LEFEBVRE 49; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 690,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Types de Cuisine: Fritures..
The main activity of FRITERIE DE L'ARSENAL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FRITERIE DE L'ARSENAL is not available. You also can look at reviews of FRITERIE DE L'ARSENAL, open positions, location of FRITERIE DE L'ARSENAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRITERIE DE L'ARSENAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRITERIE DE L'ARSENAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRITERIE DE L'ARSENAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRITERIE DE L'ARSENAL, employees, financial statistics.