FRIETSHOP ANDY

Contactgegevens FRIETSHOP ANDY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRIETSHOP ANDY: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRIETSHOP ANDY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WONDELGEMSTRAAT 3; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92230023 (+32-92230023) 92230023 (+32-92230023)

Fax (fax): +32 (61) 297-64-40 +32 (61) 297-64-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRIETSHOP ANDY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRIETSHOP ANDY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRIETSHOP ANDY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRIETSHOP ANDY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRIETSHOP ANDY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRIETSHOP ANDY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRIETSHOP ANDY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRIETSHOP ANDY
Products information FRIETSHOP ANDY

BTW identificatienummer (tax): BE02591918945
Ondernemingsnummer: 3335418701
Hoofdstad (capital): 297,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 857,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Types de Cuisine: Fritures.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRIETSHOP ANDY
(Get full report from official database of BE for FRIETSHOP ANDY)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRIETSHOP ANDY
Addition kinds of activities for FRIETSHOP ANDY

173102. Elektronische besturingsinstallatie | Electronic controls installation
175299. Vloerbedekking en vloerwerk, nec, nec | Floor laying and floor work, nec, nec
244101. Dozen, hout | Boxes, wood
20460205. Margarine olie, maïs | Margarine oil, corn
23940201. Doek, druppel (stof): gemaakt van aangekochte materialen | Cloth, drop (fabric): made from purchased materials
31999903. Hoeken, bagage: leer | Corners, luggage: leather
35310800. Bouwmachines bijlagen | Construction machinery attachments

Werken bij FRIETSHOP ANDY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRIETSHOP ANDY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRIETSHOP ANDY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRIETSHOP ANDY. Looking for open vacancies in other companies

  • WASSERIJMEDEWERKER (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een wasserij in de regio zijn we dringend op zoek naar een wasserijmedewerker. Je wordt polyvalent ingezet en dit voornamelijk aan de strijkrol.

  • Chauffeur C of CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als chauffeur C/CE? Je spreekt vlot Nederlands en Frans? Ja?! Ik heb de job voor jou bij onze klant Suez als chauffeur C om aan de slag te gaan in Tienen en de regio Luik. Suez België, een onderdeel van de wereldwijde Suez Groep, is dé specialist in afval- en grondstoffenmanagement. Met gedreven en gemotiveerde medewerkers dragen Suez, naast afvalpreventie, bij aan het maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat onze natuurlijke hulpbronnen beschermd blijven. Als chauffeur C kan je tewerkgesteld worden voor de rolcontainers. Wanneer je werkt als chauffeur C voor de rolcontainers haal je samen met jouw collega de rolcontainer en breng je die tot aan de vrachtwagen. Deze haak je dan vast aan de vrachtwagen en wordt dan automatisch gekipt in de vrachtwagen. Achteraf plaats je de rolcontainer terug op zijn plaats. Je zal instaan voor het ophalen van gevaarlijk afval. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt hier volledig tot zijn recht: je volgt de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je risico's verkleint voor jezelf, je collega's en alle andere weggebruikers. Voor de klanten ben jij hét gezicht van de firma: je staat hen vriendelijk en behulpzaam te woord en levert zo een mooi visitekaartje af.

  • MECANICIEN / BANKWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een mecanicien/bankwerker (M/V): je monteert en demonteert het chassis je helpt bij het terugplaatsen van componenten je helpt bij de opbouw van de bussen (airco, pneumatiek, verwarming, ...) dagwerk van 7u36 - 16u15

  • Student recruiter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt recruiters(m/v) die op langere termijn gedurende het academiejaar 2 of meerdere namiddagen in de week beschikbaar zijn en kunnen werken als jobstudent. Je staat in voor het telefonisch contacteren van potentiële kandidaten uit een rekruteringsdatabase. Je checkt tijdens het gesprek hun beschikbaarheid, jobdoelwitten, competenties en hun voorkeurregio en vult deze aan/actualiseert deze in de database. Je zorgt dat hun dossier up-to-date staat, plant afspraken in voor een interview en verzorgt de administratieve opvolging. Je werkt in functie van het sales-team waarmee je in nauw contact staat.

  • Student fastfoodketen m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een horecazaak in Wetteren, zijn wij op zoek naar studenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag. JOUW TAKEN: Je bent onderdeel van een gemotiveerd team horecamedewerkers die instaan voor de kassa en bereiden van eenvoudige gerechten.

  • Bijlesgever fysica (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Zaterdaghulp Massimo Dutti Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als zaterdaghulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Jobstudent (september) - Total Tessenderlo (autosnelweg richting Hasselt) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende studentenjob en weet je van aanpakken? Dan is een studentenjob als verkoper bij TOTAL Tessenderlo misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Tessenderlo (autosnelweg richitng Hasselt) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers (studenten). Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 3/5de regime tijdens de maand september en daarna tijdens de weekends. (+/-21 uur per week)

  • Bediende boekhouding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Axxi

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning aan de dossierbeheerders. Je zorgt voor het boeken van de aankoopfacturen, verkoopfacturen, financiële stukken en diverse boekingen van zowel vennootschappen als eenmanszaken. Je bereidt de BTW aangifte voor en helpt mee met het voorbereiden van de afsluitingen. Je staat in voor het tijdig afwerken van de dossiers. Je controleert de inkomende en uitgaande facturen op juistheid en conformiteit. Waar nodig overleg je met de klant en/of collega’s teneinde je werkzaamheden te kunnen vergemakkelijken of te vervolledigen.

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • Osteopaat (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het afnemen van de anamnese, het opstellen en uitvoeren van de behandelingsplannen en het opvolgen van patiënten van 0 tot 99 jaar.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Herentals 2018 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Herentals zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van FRIETSHOP ANDY in sociale netwerken
Look for responds of FRIETSHOP ANDY in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRIETSHOP ANDY. Laat een reactie achter voor FRIETSHOP ANDY. FRIETSHOP ANDY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRIETSHOP ANDY. Leave a respond for FRIETSHOP ANDY. FRIETSHOP ANDY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRIETSHOP ANDY op de google maps. Adres en contacten FRIETSHOP ANDY
Location of FRIETSHOP ANDY on the google maps. Address and contacts of FRIETSHOP ANDY

Andere gerelateerde bedrijven als come FRIETSHOP ANDY FRIETSHOP ANDY: DA LINO | TWEELICHT & ZOON | J. D?CO | W. CLAEYS | Reflex

Other related companies as FRIETSHOP ANDY: DA LINO | TWEELICHT & ZOON | J. D?CO | W. CLAEYS | Reflex

FRIETSHOP ANDY is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRIETSHOP ANDY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02591918945. Het bedrijf FRIETSHOP ANDY bevindt zich op het adres: WONDELGEMSTRAAT 3; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 297,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 857,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Types de Cuisine: Fritures..
De hoofdactiviteit van FRIETSHOP ANDY is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRIETSHOP ANDY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRIETSHOP ANDY, openstaande posities, locatie van FRIETSHOP ANDY op de kaart.

FRIETSHOP ANDY is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRIETSHOP ANDY, company assigned to the tax number BE02591918945. The company FRIETSHOP ANDY is located at the address: WONDELGEMSTRAAT 3; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 297,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 857,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Types de Cuisine: Fritures..
The main activity of FRIETSHOP ANDY is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FRIETSHOP ANDY is not available. You also can look at reviews of FRIETSHOP ANDY, open positions, location of FRIETSHOP ANDY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRIETSHOP ANDY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRIETSHOP ANDY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRIETSHOP ANDY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRIETSHOP ANDY, employees, financial statistics.