Ledune J-C

Contactgegevens Ledune J-C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ledune J-C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ledune J-C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Vacresse 12 7050 Herchies (Jurbise), België

Telefoon (phone): +32 (12) 186-42-45 +32 (12) 186-42-45

Fax (fax): +32 (65) 672-40-82 +32 (65) 672-40-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ledune J-C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ledune J-C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ledune J-C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ledune J-C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ledune J-C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ledune J-C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ledune J-C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ledune J-C
Products information Ledune J-C

BTW identificatienummer (tax): BE07517639160
Ondernemingsnummer: 3161285400
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 212,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Ledune J-C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ledune J-C
(Get full report from official database of BE for Ledune J-C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ledune J-C
Addition kinds of activities for Ledune J-C

804299. Kantoren en klinieken van optometristen, nec | Offices and clinics of optometrists, nec
01799902. Bananenbos | Banana grove
25110209. Tafels, huishouden: hout | Tables, household: wood
28349900. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
31110104. Zadelsleer | Saddlery leather
35829901. Droogreinigingsapparatuur en machines, commercieel, nec | Drycleaning equipment and machinery, commercial, nec
35990000. Industriële machines, nec | Industrial machinery, nec
82210102. Universiteit | University

Werken bij Ledune J-C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ledune J-C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ledune J-C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ledune J-C. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel bediende NL/FR m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zedelgem en werkzaam in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR. Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Solliciteer via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • Technisch Onderhoud (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot de kerntaken van de 'medewerker technisch onderhoud' behoren: * plannen/organiseren/opvolgen/uitvoeren van het preventief en curatief onderhoud. * analyseren/bijstellen/uitvoeren van het preventief onderhoudsplan. * stockbeheer van de wisselstukken. * voorkomen en reduceren van machinestilstanden. Verantwoordelijkheden: * Plannen van werkorders ovv curatief en preventief onderhoud van de installaties en infrastructuur in samenspraak met de operations manager. * Periodiek bijstellen van het preventief onderhoudsplan ==> na analyse van het curatief uitgevoerde onderhoud. * Stockbeheer van de wisselstukken en de werktuigen. * Up-to-date houden van de technische documentatie (logboeken, onderhoudsinstructies, ...) * Coördineren bij het plaatsen en aansluiten van nieuwe installaties, machines, ... + oplevering. * Plannen en opvolgen van wettelijke en technische controles/kalibraties/ijkingen. * Vrijgave van machines voor productie na onderhoud/interventies. * Uitvoeren van diverse controles cf. controleplan na interventies, opstart, ... * Correct sorteren en deponeren van afval. * Naleven van de interne milieu- en veiligheidsregels. * Coördineren van het onderhoud, wettelijke keuringen, ... van interne transportmiddelen. * Documenteren van werkorders in Phronesys. * Ingangscontrole van wisselstukken, werktuigen, machines, ...

  • Monteur Assemblage (m/v) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een assemblagemedewerker te Bilzen- Voormonteren en assembleren van behandelingsbanken (kinesistenbank merk Gymna) Dit is licht bandwerk in een montagelijn. Correct uitvoeren van de assemblagehandelingen Correct uitvoeren van de kwaliteitscontroles Correct verzendklaar maken, verpakken en labelen. 

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Handige monteur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld als monteur van stut- en schoringswerken, waar je verantwoordelijk bent voor de montage en de demontage. Je werkt dagelijks op verplaatsen over heel België.

  • METSER (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING K&V

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde metselaar. Wij zijn gespecialiseerd in algemene nieuwbouw van residentiële woningen alsook renovatiewerken. Onze werven liggen voornamelijk in eigen regio. Je werkt in team van 2 personen maar je kan ook zelfstandig werken.

  • Hulpoperator dagwerk (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van lasers (tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,…). Indien heftruckattest: inleggen van platen, uithalen volle tafels, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, … Bewaking bij snijden (inox/alu/…). Ontbramen van laserstukken indien nodig.

  • Klantendienstmedewerker Retentie (Telenet) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    De collega's op de afdeling Retentie van Telenet krijgen klanten aan de lijn met een opzegintentie. Ze gaan voor het vertrouwen, de persoonlijke aanpak en het perfecte antwoord. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als Customer experience advisor sta je klanten telefonisch, via mail of via andere digitale kanalen te woord. Klanten bellen je op met een opzegintentie, met jouw expertise en kennis kan je hen overtuigen. Met veel enthousiasme en volle goesting zal je alle vragen van de klanten beantwoorden.

  • FLEXI AFWASSER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRUCKSTOP 26BIS

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei en de uitrustingen. Je sorteert de afwas volgens soort en spoelt de vaat alvorens deze in de vaatwasser te zetten. Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken, sorteert leeggoed en schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte. Je rangschikt het bestek en je droogt serviesgoed af. Je onderhoudt tafels, buffet en keukeninstallaties, de vaatwasmachine en de spoelbakken.

Zoek naar antwoorden van Ledune J-C in sociale netwerken
Look for responds of Ledune J-C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ledune J-C. Laat een reactie achter voor Ledune J-C. Ledune J-C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ledune J-C. Leave a respond for Ledune J-C. Ledune J-C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ledune J-C op de google maps. Adres en contacten Ledune J-C
Location of Ledune J-C on the google maps. Address and contacts of Ledune J-C

Andere gerelateerde bedrijven als come Ledune J-C Ledune J-C: DOMBRET AUGUST | ALL LOC | GARAGE AUTO-CENTRA | Live to Ride SPRL | GO INTERNET

Other related companies as Ledune J-C: DOMBRET AUGUST | ALL LOC | GARAGE AUTO-CENTRA | Live to Ride SPRL | GO INTERNET

Ledune J-C is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ledune J-C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07517639160. Het bedrijf Ledune J-C bevindt zich op het adres: Rue de Vacresse 12 7050 Herchies (Jurbise). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 212,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Ledune J-C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ledune J-C is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ledune J-C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ledune J-C, openstaande posities, locatie van Ledune J-C op de kaart.

Ledune J-C is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ledune J-C, company assigned to the tax number BE07517639160. The company Ledune J-C is located at the address: Rue de Vacresse 12 7050 Herchies (Jurbise). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 212,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Ledune J-C were not found.
The main activity of Ledune J-C is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ledune J-C is not available. You also can look at reviews of Ledune J-C, open positions, location of Ledune J-C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ledune J-C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ledune J-C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ledune J-C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ledune J-C, employees, financial statistics.