BHAVANI

Contactgegevens BHAVANI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BHAVANI: address, phone, fax, email, website, opening hours

BHAVANI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SIMON STEVINPLEIN; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50339025 (+32-50339025) 50339025 (+32-50339025)

Fax (fax): +32 (71) 852-80-45 +32 (71) 852-80-45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BHAVANI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BHAVANI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BHAVANI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BHAVANI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BHAVANI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BHAVANI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BHAVANI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BHAVANI
Products information BHAVANI

BTW identificatienummer (tax): BE05945220947
Ondernemingsnummer: 8667358398
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 818,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Végétarienne,Indienne. Types de Repas: Plats Végétariens,Aliments Biologiques,Lunch,D?ner. Aménagements & Services: Zones Non Fumeurs,Terrasse,Accès pour Les Moins Valides,Bar,Feu Ouvert. Cadre & Atmosphère: Romantique. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Service Traiteur. Tenue Conseillée: Libre.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BHAVANI
(Get full report from official database of BE for BHAVANI)

Aanvulling soorten activiteiten voor BHAVANI
Addition kinds of activities for BHAVANI

754999. Automotive diensten, nec, nec | Automotive services, nec, nec
20660102. Gebakken cacaobonen | Ground cacao beans
24990808. Skewers, hout | Skewers, wood
35310505. Lijnmarkeringen, zelfrijdend | Line markers, self-propelled
38210200. Laboratorium meubilair | Laboratory furniture
38290202. barografen | Barographs
38420106. Helmen, ruimte | Helmets, space

Werken bij BHAVANI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BHAVANI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BHAVANI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BHAVANI. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker sociaal verhuurkantoor Woondienst JOGI (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: SVK WOONDIENST JOGI

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Woondienst JOGI is een sociaal verhuurkantoor en heeft als hoofdopdracht het huren van woningen op de private huurmarkt en deze door te verhuren aan gezinnen met beperkte financiële mogelijkheden. SVK Woondienst JOGI verhuurt woningen in Jabbeke, Oudenburg, Gistel, Ichtegem en Torhout. Taakomschrijving: Als administratief medewerker ondersteun je de dienst zodat een optimale interne werking en klantgerichte dienstverlening tot stand komt. Zelfstandig uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden. Administratieve ondersteuning door middel van invoeren administratieve gegevens en controle hiervan, o.a. huuropvolging, facturatie, boekhoudkundige verrichtingen. Instaan voor verzenden, verspreiden, klasseren, archiveren en kopiëren. Uitvoeren van administratieve taken in opdracht van de leidinggevende. Telefonisch onthaal en onthaal aan de balie. Informeren en correct doorverwijzen.

  • Elektrieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als elektrieker.

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Super gemotiveerde verkoopsmedewerkers gezocht met een passie voor brood (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerk(st)ers. Je zal instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Andries zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student | Week | Dagdienst / ploegen | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je tijdens de week een centje bijverdienen als orderpicker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk. Bijvoorbeeld: picken van artikels, producten naar de correcte afdeling brengen, producten verpakken, orders controleren, orders herverpakken, ...

  • Jobstudent uitsorteerder dagdienst TE Connectivity (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Start People Inhouse TE Connectivity Oostkamp

    Type: Studentenjob

    Als uitsorteerder sta je in voor volgende zaken: • Als uitsorteerder ben je een belangrijke schakel in het op punt stellen van het leveren van kwalitatieve connectoren voor de automobielsector • Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het uitvoeren van kwaliteitscontroles zodat een optimale kwaliteit, veiligheid en continuïteit gewaarborgd blijft • In deze dynamische omgeving ben jij in je element en behoud je het overzicht • Rapporteren over afwijkingen in productieproces en productiegegevens aan supervisor • Verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkplaats

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Nieuwkerken (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Sales Officer- Transport planner (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele en organisatorische interne sales- en planningsactiviteiten. Je ondersteunt de Sales Manager rekening houdend met het beleid en de doelstellingen, om de vooropgestelde verkoopobjectieven te realiseren. Op transport niveau plan en coördineer je de dagelijkse transporten. Salesrol Je werkt mee aan de verkoop van de afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je beheert verkoopdossiers (uitschrijven offertes, administratieve opvolging,..) Je bent het aanspreekpunt voor klachten in de begeleiding van het order. Je hebt veelvuldige contacten zowel binnen de eigen afdeling als met andere interne afdelingen. Je zorgt mee voor een optimale planning en een optimaal stockbeheer. Transportrol Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de dagelijkse transporten. Je staat in voor het opvolgen van de noodzakelijke transportdocumenten. Je fungeert als externe contactpersoon inzake uitgaande afgewerkte producten en omtrent de status van de levering.

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • Zelfstandig Kinesist bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door een kinesitherapeutisch onderzoek Je zorgt voor de opstart van een behandeling Andere taken: begeleiden/informeren, sturen/oefenen, fysische therapie, manuele verrichtingen en preventie Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) en verwijst door indien nodig Je bent steeds alert voor het opsporen van risico's Je informeert en sensibiliseert rond gezond bewegen, levensstijl en preventie van aandoeningen Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van BHAVANI in sociale netwerken
Look for responds of BHAVANI in social networks

Lees alle opmerkingen voor BHAVANI. Laat een reactie achter voor BHAVANI. BHAVANI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BHAVANI. Leave a respond for BHAVANI. BHAVANI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BHAVANI op de google maps. Adres en contacten BHAVANI
Location of BHAVANI on the google maps. Address and contacts of BHAVANI

Andere gerelateerde bedrijven als come BHAVANI BHAVANI: LUC DARGE | MARTENS GEBR | E. HENDRICKX | FA. VAN STEENWINKEL | BUREAU JOOKEN

Other related companies as BHAVANI: LUC DARGE | MARTENS GEBR | E. HENDRICKX | FA. VAN STEENWINKEL | BUREAU JOOKEN

BHAVANI is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BHAVANI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05945220947. Het bedrijf BHAVANI bevindt zich op het adres: SIMON STEVINPLEIN; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 818,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Végétarienne,Indienne. Types de Repas: Plats Végétariens,Aliments Biologiques,Lunch,D?ner. Aménagements & Services: Zones Non Fumeurs,Terrasse,Accès pour Les Moins Valides,Bar,Feu Ouvert. Cadre & Atmosphère: Romantique. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Service Traiteur. Tenue Conseillée: Libre..
De hoofdactiviteit van BHAVANI is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BHAVANI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BHAVANI, openstaande posities, locatie van BHAVANI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BHAVANI is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BHAVANI, company assigned to the tax number BE05945220947. The company BHAVANI is located at the address: SIMON STEVINPLEIN; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 818,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Végétarienne,Indienne. Types de Repas: Plats Végétariens,Aliments Biologiques,Lunch,D?ner. Aménagements & Services: Zones Non Fumeurs,Terrasse,Accès pour Les Moins Valides,Bar,Feu Ouvert. Cadre & Atmosphère: Romantique. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Service Traiteur. Tenue Conseillée: Libre..
The main activity of BHAVANI is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BHAVANI is not available. You also can look at reviews of BHAVANI, open positions, location of BHAVANI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BHAVANI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BHAVANI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BHAVANI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BHAVANI, employees, financial statistics.