PATISSERIE LA LORRAINE

Contactgegevens PATISSERIE LA LORRAINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATISSERIE LA LORRAINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATISSERIE LA LORRAINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAARDENMARKT 33; 2000; ANTWERPEN-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 32340441 32340441

Fax (fax): +32 (87) 291-68-60 +32 (87) 291-68-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATISSERIE LA LORRAINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATISSERIE LA LORRAINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATISSERIE LA LORRAINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATISSERIE LA LORRAINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATISSERIE LA LORRAINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATISSERIE LA LORRAINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATISSERIE LA LORRAINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATISSERIE LA LORRAINE
Products information PATISSERIE LA LORRAINE

BTW identificatienummer (tax): BE09825042724
Ondernemingsnummer: 8607482910
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 793,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Produits: Pain,Biscuits Aux ?pices,Confiserie,Sandwiches,Tartes & G?teaux,Chocolat & Pralines,Massepain,Coin Repas,Tourtes,Pain Cuit Sur Place.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: PAIN,P?TISSERIES AND CONFISERIES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATISSERIE LA LORRAINE
(Get full report from official database of BE for PATISSERIE LA LORRAINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATISSERIE LA LORRAINE
Addition kinds of activities for PATISSERIE LA LORRAINE

344901. Gestoffeerde staafbalken en betonnen wapens | Fabricated bar joists and concrete reinforcing bars
20839903. Malt bijproducten | Malt byproducts
38619905. Sensitometers, fotografisch | Sensitometers, photographic
50910500. Fitnessapparatuur en benodigdheden | Fitness equipment and supplies
51690804. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
76992101. Kanon onderdelen gemaakt op individuele bestelling | Gun parts made to individual order
79991400. Verhuur en diensten voor strand- en watersportuitrusting | Beach and water sports equipment rental and services

Werken bij PATISSERIE LA LORRAINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATISSERIE LA LORRAINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATISSERIE LA LORRAINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATISSERIE LA LORRAINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoopverantwoordelijke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in productlancering zoeken wij een enthousiaste aankoopverantwoordelijke. Je maakt uitgebreide analyses met betrekking tot de verschillende markten, prijzen, producten en fabrikanten. Je volgt de aankoop en leveringen van de producten nauwgezet op. Ook zorg je ervoor dat de producten voldoen aan alle normen en de vereiste kwaliteiten. Je zorgt voor een duidelijke communicatie tussen het bedrijf en de leveranciers. Verder rapporteer je over je bezoeken aan buitenlandse leveranciers en buitenlandse beurzen.

  • Lasser M/V (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen zijn we nog op zoek naar een lasser M/V. Jouw taken: - Het aflassen van samengestelde constructies voor industriebouw. - Halfautomaat lassen.

  • Top Technisch operator (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bewaakt en bedient een machine of automatische productielijn voor de verwerking van voedingsproducten. Werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). Voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: manuele handelingen die aan het product gelinkt zijn uitvoeren (garneren, ...), de installaties monteren en afstellen, het basisonderhoud uitvoeren en een team coördineren (operatoren, bestuurders, ...).

  • Loodgieter - Installateur sanitair m/v (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als loodgieter in de woningbouw, sta je in voor de volgende taken: - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van warm en koud water - Plaatsen van afvoerleidingen - Monteren van de toestellen sanitaire toestellen zoals kranen, douches, baden - Het monteren van Cv leidingen en collectoren - Het installeren van condenserende gasketels - Het opstarten van deze gasketels. - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot water - Installeren van gasverwarming met individuele toestellen - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van gas - Afvoer van verbrandingsgassen en toevoer van verbrandings- en ventilatielucht - Monteren van de toestellen - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot gas

  • Ervaren magazijnier(ster) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de magazijnier met verantwoordelijkheidsgevoel die wij zoeken? Dan bieden wij jou een job met afwisseling in een dynamisch familiebedrijf in Dilbeek (Groot-Bijgaarden). Je zal aan de slag gaan bij een distributeur van verpakte vleeswaren en kazen. Jij neemt de verantwoordelijkheid op jou om controle uit te oefenen aan de laadkade. Dat houdt in dat jij de juistheid en volledigheid van de bestellingen controleert. Je checkt of het juiste soort kratten gebruikt wordt, dat het aantal bakken correct is dat je efficiënt het leeggoed stapelt en de administratie ervan bijhoudt. Etiketten kijk je na op volledig en juisheid. Jij kijkt na of de bakken en paletten klaarstaan voor de juiste route. Je evalueert of het volume past in de vrachtwagen of camionette en kan verschuivingen doorvoeren indien mogelijk. Door jouw verantwoordelijkheidszin zullen problemen vermeden worden zoals verkeerde goederen bij de foute klant, verloren gaan van goederen, ... Indien nodig zal je hulp bieden aan het onthaal, hulp bij wegzetten van goederen, in het magazijn of bij retour van goederen.

  • Chauffeur CE - rolcontainers - regio Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Schoten, zoeken we chauffeurs CE afzetcontainers. Dit zowel bij particulieren als bij KMO's. Je transporteert containers van en naar de klant en voorziet ze van een afdekzeil en de nodige veiligheidslichten. Als chauffeur sta je in voor het direct contact met de klant. Je bent niet alleen de stem maar ook het gezicht van het bedrijf. Je helpt de klant volgens het klant is koning principe en handelt eventuele conflicten tactvol af. Je staat in kort contact met de planning en geeft feedback daar waar nodig. Je draagt bij aan een positieve werkomgeving. Je start om 6u 's morgens en je werkt je route af. ( max. 12 u) Je staat mee in voor het kleine onderhoud van je vrachtwagen ( bv oliepijl vervangen)

  • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • Klinkerlegger (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in Maaseik is Konvert Construct op zoek naar een klinkerlegger met ervaring. Je takenpakket bestaat uit: - Aanleggen van opritten en grote terreinen - Grondwerken, bedding maken - Met de knikmops rijden

  • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

  • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    gemotiveerd enthousiast doorgroeien durver internationaal particuliere markt wij zijn volop bezig in onze groei en zoeken enthousiaste mensen die willen doorgroeien samen met ons mensen met co ouderschap welkom deeltijds studenten en weekendwerk mogelijk

  • horecamedewerk(st)er (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: LA BRASSERIE

    Type: Flexijob

    flexijob allround medewerker gezocht voor bar,zaal,keuken,enkel op dinsdag drankjes en maaltijden bedienen aan klanten,afrekenen,afruimen zaal/terras,voorraadbeheer bar,vaat

Zoek naar antwoorden van PATISSERIE LA LORRAINE in sociale netwerken
Look for responds of PATISSERIE LA LORRAINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATISSERIE LA LORRAINE. Laat een reactie achter voor PATISSERIE LA LORRAINE. PATISSERIE LA LORRAINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATISSERIE LA LORRAINE. Leave a respond for PATISSERIE LA LORRAINE. PATISSERIE LA LORRAINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATISSERIE LA LORRAINE op de google maps. Adres en contacten PATISSERIE LA LORRAINE
Location of PATISSERIE LA LORRAINE on the google maps. Address and contacts of PATISSERIE LA LORRAINE

Andere gerelateerde bedrijven als come PATISSERIE LA LORRAINE PATISSERIE LA LORRAINE: GEORGES BARETTE | PWA BRUGGE | FRANCIS VANHECKE | HENRI GOYENS | ECOLE LE PIOLET

Other related companies as PATISSERIE LA LORRAINE: GEORGES BARETTE | PWA BRUGGE | FRANCIS VANHECKE | HENRI GOYENS | ECOLE LE PIOLET

PATISSERIE LA LORRAINE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATISSERIE LA LORRAINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09825042724. Het bedrijf PATISSERIE LA LORRAINE bevindt zich op het adres: PAARDENMARKT 33; 2000; ANTWERPEN-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 793,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: PAIN,P?TISSERIES AND CONFISERIES. Lijst met producten zijn Produits: Pain,Biscuits Aux ?pices,Confiserie,Sandwiches,Tartes & G?teaux,Chocolat & Pralines,Massepain,Coin Repas,Tourtes,Pain Cuit Sur Place..
De hoofdactiviteit van PATISSERIE LA LORRAINE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATISSERIE LA LORRAINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATISSERIE LA LORRAINE, openstaande posities, locatie van PATISSERIE LA LORRAINE op de kaart.

PATISSERIE LA LORRAINE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATISSERIE LA LORRAINE, company assigned to the tax number BE09825042724. The company PATISSERIE LA LORRAINE is located at the address: PAARDENMARKT 33; 2000; ANTWERPEN-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 793,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: PAIN,P?TISSERIES AND CONFISERIES. List of products are Produits: Pain,Biscuits Aux ?pices,Confiserie,Sandwiches,Tartes & G?teaux,Chocolat & Pralines,Massepain,Coin Repas,Tourtes,Pain Cuit Sur Place..
The main activity of PATISSERIE LA LORRAINE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PATISSERIE LA LORRAINE is not available. You also can look at reviews of PATISSERIE LA LORRAINE, open positions, location of PATISSERIE LA LORRAINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATISSERIE LA LORRAINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATISSERIE LA LORRAINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATISSERIE LA LORRAINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATISSERIE LA LORRAINE, employees, financial statistics.