SNACK-BAR LE P'TIT DUC

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • SNACK-BAR LE P'TIT DUC
Private companiesPrimary Metal Industries • SNACK-BAR LE P'TIT DUC

Contactgegevens SNACK-BAR LE P'TIT DUC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNACK-BAR LE P'TIT DUC: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNACK-BAR LE P'TIT DUC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DUCP?TIAUX 3; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25348959 (+32-25348959) 25348959 (+32-25348959)

Fax (fax): +32 (3) 246-11-89 +32 (3) 246-11-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNACK-BAR LE P'TIT DUC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNACK-BAR LE P'TIT DUC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNACK-BAR LE P'TIT DUC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNACK-BAR LE P'TIT DUC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNACK-BAR LE P'TIT DUC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNACK-BAR LE P'TIT DUC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNACK-BAR LE P'TIT DUC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNACK-BAR LE P'TIT DUC
Products information SNACK-BAR LE P'TIT DUC

BTW identificatienummer (tax): BE08825286865
Ondernemingsnummer: 8319641113
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Type de Cuisine: Sandwiches.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNACK-BAR LE P'TIT DUC
(Get full report from official database of BE for SNACK-BAR LE P'TIT DUC)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNACK-BAR LE P'TIT DUC
Addition kinds of activities for SNACK-BAR LE P'TIT DUC

385101. Frames, lenzen en onderdelen, bril en bril | Frames, lenses, and parts, eyeglass and spectacle
449399. Jachthavens, nec | Marinas, nec
34299900. Hardware, nec, nec | Hardware, nec, nec
38129902. Afstands meetapparatuur | Distance measuring equipment
51130201. Bekers, wegwerp plastic en papier | Cups, disposable plastic and paper
72190000. Was- en kledingdiensten, niet inbegrepen | Laundry and garment services, nec

Werken bij SNACK-BAR LE P'TIT DUC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNACK-BAR LE P'TIT DUC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNACK-BAR LE P'TIT DUC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNACK-BAR LE P'TIT DUC. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

  • Magazijnier met heftruckattest (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wens jij als magazijnier te werken in de regio Leuven? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Heverlee zijn wij tijdelijk op zoek naar een magazijnier (m/v) met een heftruckattest. Als magazijnier zal jij instaan voor het inladen van de vrachtwagens. Je bereidt ook de bestellingen voor en de drukt de juiste tickets op de computer af. Indien nodig, sta je ook de klanten telefonisch te woord.

  • KOK HEVERLEE (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Umami catering, actief in de bedrijfscatering, is AGO JOBS & HR op zoek naar een kok in Leuven om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft. Je hebt ervaring als kok in een (groot)keuken? Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je staat in voor de menu\\\'s en stemt je voorraad en bestellingen hierop af. Als ervaren chef ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen. Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen. Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode …

  • productiemedewerker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

  • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Technisch-commercieel medewerker/ elektriciteit en verlichting (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoopsadviseur sta je in voor het onthaal en de verkoop van verlichting en toebehoren van elektriciteit en het bieden van technisch advies. Toonbankverkoop ( advies geven verkoop materiaal ophalen ) Dienst na verkoop en klachtenbehandeling (oplossingen garantie...) Klanten informeren over nieuwigheden .

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • TRANSPORTPLANNER ENGELAND (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE VREESE LOGISTIC

    Type: Vaste Job

    Voor de Engelse markt zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je takenpakket zal bestaan uit: aanmaken van de orders opvolgen van de ritten opvolgen van het wagenpark contacten onderhouden met zowel klanten als chauffeurs ... Bij de uitvoering van je taken heb je nauwe contacten met de collega's van het departement Frankrijk.

  • zelfstandig psycholoog/psychologe (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te verrijken zijn we op zoek naar een klinisch psycholoog/psychologe: doelgroep volwassenen, te starten vanaf november. Een bijkomende therapie-opleiding is een meerwaarde, zeker als die aanvullend is aan de stromingen van de collega's. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij (jong)volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • Kinderverzorgster/verzorger (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: HET MALTERIEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • medewerker broodjeszaak (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BAGETEL

    Type: Flexijob

    Broodjes maken, Voorbereidend werk (groenten snijden,..) Afwas Winkel in orde houden

Zoek naar antwoorden van SNACK-BAR LE P'TIT DUC in sociale netwerken
Look for responds of SNACK-BAR LE P'TIT DUC in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNACK-BAR LE P'TIT DUC. Laat een reactie achter voor SNACK-BAR LE P'TIT DUC. SNACK-BAR LE P'TIT DUC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNACK-BAR LE P'TIT DUC. Leave a respond for SNACK-BAR LE P'TIT DUC. SNACK-BAR LE P'TIT DUC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNACK-BAR LE P'TIT DUC op de google maps. Adres en contacten SNACK-BAR LE P'TIT DUC
Location of SNACK-BAR LE P'TIT DUC on the google maps. Address and contacts of SNACK-BAR LE P'TIT DUC

Andere gerelateerde bedrijven als come SNACK-BAR LE P'TIT DUC SNACK-BAR LE P'TIT DUC: Boys Avenue | Danny (Fietsen) | INTRINSIC CONSULTING | Euro Settle | VAN DAMME, PETER

Other related companies as SNACK-BAR LE P'TIT DUC: Boys Avenue | Danny (Fietsen) | INTRINSIC CONSULTING | Euro Settle | VAN DAMME, PETER

SNACK-BAR LE P'TIT DUC is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SNACK-BAR LE P'TIT DUC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08825286865. Het bedrijf SNACK-BAR LE P'TIT DUC bevindt zich op het adres: AVENUE DUCP?TIAUX 3; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 432,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Type de Cuisine: Sandwiches..
De hoofdactiviteit van SNACK-BAR LE P'TIT DUC is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNACK-BAR LE P'TIT DUC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNACK-BAR LE P'TIT DUC, openstaande posities, locatie van SNACK-BAR LE P'TIT DUC op de kaart.

SNACK-BAR LE P'TIT DUC is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is SNACK-BAR LE P'TIT DUC, company assigned to the tax number BE08825286865. The company SNACK-BAR LE P'TIT DUC is located at the address: AVENUE DUCP?TIAUX 3; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 432,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Type de Cuisine: Sandwiches..
The main activity of SNACK-BAR LE P'TIT DUC is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SNACK-BAR LE P'TIT DUC is not available. You also can look at reviews of SNACK-BAR LE P'TIT DUC, open positions, location of SNACK-BAR LE P'TIT DUC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNACK-BAR LE P'TIT DUC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNACK-BAR LE P'TIT DUC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNACK-BAR LE P'TIT DUC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNACK-BAR LE P'TIT DUC, employees, financial statistics.