HET BAGETJE

Contactgegevens HET BAGETJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HET BAGETJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HET BAGETJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZOERSELSTEENWEG 27; 2980; ZOERSEL, België

Telefoon (phone): 33852512 (+32-33852512) 33852512 (+32-33852512)

Fax (fax): +32 (10) 165-84-68 +32 (10) 165-84-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HET BAGETJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HET BAGETJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HET BAGETJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HET BAGETJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HET BAGETJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HET BAGETJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HET BAGETJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HET BAGETJE
Products information HET BAGETJE

BTW identificatienummer (tax): BE09249633789
Ondernemingsnummer: 1889617919
Hoofdstad (capital): 409,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 217,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Type de Cuisine: Sandwiches.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HET BAGETJE
(Get full report from official database of BE for HET BAGETJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HET BAGETJE
Addition kinds of activities for HET BAGETJE

2754. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
3647. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
7231. Schoonheidswinkels | Beauty shops
322903. Glaswerk voor industrieel gebruik | Industrial-use glassware
28699925. pentaerythritol | Pentaerythritol
35310703. Hammermolens (rots- en ertsmachines), draagbaar | Hammer mills (rock and ore crushing machines), portable
36120109. Power transformers, elektrisch | Power transformers, electric
50940203. trofeeën | Trophies
51310108. Jute stukgoed | Jute piece goods
79410102. Basketbalclub | Basketball club

Werken bij HET BAGETJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HET BAGETJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HET BAGETJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HET BAGETJE. Looking for open vacancies in other companies

  • HALF-AUTOMAAT LASSER M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een ervaren halfautomaat lasser en hebt een stabiel werkverleden. Je bent op zoek naar een bedrijf waar je niet zomaar een nr bent en je de kans krijgt om vast te blijven na interimperiode.

  • Telesecretaresse Nederlands/Frans (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de afspraken van twee vertegenwoordigers bij bestaande en potentiële klanten (outbound telefonie - B2B). Daarnaast ondersteun je deze personen in hun dagelijkse taak op de baan.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Wortegem-Petegem 28 uren per week (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor een gastgezin wonende te Wortegem-Petegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Persoonlijk assistent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM MEDICA

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student en zoek je nog toffe job waarbij jij jouw sociale persoonlijkheid kunt inzetten? Vind je het leuk om te zwemmen? Woon je in regio Gent? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Patrick is een sympathieke meneer die een persoonlijke assistent zoekt. Jouw dag begint met een drankje en een babbel bij Patrick thuis. Een taxi komt jullie oppikken en zet jullie af aan het zwembad. Je helpt Patrick in zijn zwemkleren en jullie zwemmen samen (Patrick kan zelfstandig zwemmen). Na het zwemen drinken jullie nog iets samen. De werkdag(en) zijn bespreekbaar. De werkuren zijn van 13h-17h. Alle kosten; zwembadticket, drankjes en taxi worden door Patrick gedekt. Patrick heeft soms fysieke ondersteuning nodig, dus een beetje fysieke kracht om hem te helpen is noodzakelijk.

  • Afwerker natuursteenbewerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: KEMPENLAND

    Type: Vaste Job

    Als afwerker gebruik je technieken als manueel frainen, kappen, profileren (maluurkes maken) om verzaagde elementen zoals marmer, arduin of graniet af te werken zodat er afgewerkte elementen voor de bekleding van gebouwen zoals dorpels, deuromlijstingen, trappen, elementen en bladen voor keukens en badkamer ontstaan.

  • ADVISORS ENECO (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: IN2COM

    Type: Vaste Job

    Voor de energieleverancier Eneco zijn we op zoek naar commerciële profielen. De Advisors krijgen inkomende oproepen van mensen die meer informatie wensen over de verschillende producten van Eneco. Het is dan aan de Advisors om de potentiële klanten te overtuigen een contract bij Eneco te nemen. Door middel van een aantal gerichte vragen kunnen ze een persoonlijk interessant voorstel doen. We zoeken dus empathische profielen die de behoeften van de prospecten kunnen vaststellen en zo de juiste Eneco producten kunnen voorstellen als oplossingen op maat. Bij Eneco staat klantvriendelijkheid centraal: een beleefde houding en een glimlach in de stem zijn noodzakelijk. Daarnaast volgen de Advisors hun dossiers via outbound campagnes persoonlijk op. Andere outbound activiteiten betreffen het terugbellen van klanten, bellen naar mensen die aangeven te verhuizen en dergelijke. Cold calling behoort niet tot het takenpakket. We zijn op zoek naar collega’s die een uitdaging niet uit de weg gaan en zich constant willen verbeteren waarbij wij hen de nodige ondersteuning en hulp op maat bieden. Er is een initiële opleiding voorzien die wordt aangevuld met workshops en refreshes doorheen de carrière bij in2com.

  • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE Voor onze bouwklant te Hasselt zijn we op zoek naar een chauffeur CE Transport van en naar de klant/werf Je werkt nationaal

  • Verkoopsmedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die zal instaan voor de verkoop van allerhande artikelen in de winkel. Je helpt bij het aanvullen, ordenen en uitstallen van de producten in de winkel en in de voorraadruimtes. Daarnaast geef je advies aan de klanten en help je hen bij hun aankopen.

  • Allround bediende/Junior Planner (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: YOUNG CHARLY

    Type: Vaste Job

    · U werkt, zowel zelfstandig als in team, samen met verschillende collega’s/departementen · Lange termijn relaties uitbouwen en managen · Snel oplossen, aanpassen en verhelpen van problemen · Productkennis verwerven en aanwenden bij ondersteuning klant · Planning leveringsrondes in samenspraak met Senior Planner · Dispatch & management 'team logistics' in overleg met Senior Planner · Verwerking vracht en transport documenten · Werkweek van dinsdag tem zaterdag

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van HET BAGETJE in sociale netwerken
Look for responds of HET BAGETJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HET BAGETJE. Laat een reactie achter voor HET BAGETJE. HET BAGETJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HET BAGETJE. Leave a respond for HET BAGETJE. HET BAGETJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HET BAGETJE op de google maps. Adres en contacten HET BAGETJE
Location of HET BAGETJE on the google maps. Address and contacts of HET BAGETJE

Andere gerelateerde bedrijven als come HET BAGETJE HET BAGETJE: Smolders Ellen | HUNT | Apéros de Philomène (Les) | EENDRACHT | Neuckens I

Other related companies as HET BAGETJE: Smolders Ellen | HUNT | Apéros de Philomène (Les) | EENDRACHT | Neuckens I

HET BAGETJE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HET BAGETJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09249633789. Het bedrijf HET BAGETJE bevindt zich op het adres: ZOERSELSTEENWEG 27; 2980; ZOERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 409,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 217,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Type de Cuisine: Sandwiches..
De hoofdactiviteit van HET BAGETJE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HET BAGETJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HET BAGETJE, openstaande posities, locatie van HET BAGETJE op de kaart.

HET BAGETJE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is HET BAGETJE, company assigned to the tax number BE09249633789. The company HET BAGETJE is located at the address: ZOERSELSTEENWEG 27; 2980; ZOERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 409,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 217,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Type de Cuisine: Sandwiches..
The main activity of HET BAGETJE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HET BAGETJE is not available. You also can look at reviews of HET BAGETJE, open positions, location of HET BAGETJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HET BAGETJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HET BAGETJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HET BAGETJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HET BAGETJE, employees, financial statistics.