PARK DIEGEM

Contactgegevens PARK DIEGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARK DIEGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARK DIEGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CORNEEL DE CEUSTERSTRAAT 2; 1831; DIEGEM, België

Telefoon (phone): 27212436 (+32-27212436) 27212436 (+32-27212436)

Fax (fax): +32 (60) 464-12-56 +32 (60) 464-12-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARK DIEGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARK DIEGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARK DIEGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARK DIEGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARK DIEGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARK DIEGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARK DIEGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARK DIEGEM
Products information PARK DIEGEM

BTW identificatienummer (tax): BE04644165039
Ondernemingsnummer: 4737274169
Hoofdstad (capital): 215,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 458,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Type de Cuisine: Belge.. Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Jardin.. Types de Cuisine: Belge.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARK DIEGEM
(Get full report from official database of BE for PARK DIEGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARK DIEGEM
Addition kinds of activities for PARK DIEGEM

5198. Verf, vernis en benodigdheden | Paints, varnishes, and supplies
354502. Snijgereedschappen voor gereedschapsmiddelen | Cutting tools for machine tools
09210000. Vissuikerijen en conserven | Fish hatcheries and preserves
16299905. Krachtcentrale constructie | Power plant construction
23920202. Zakken, wasgoed: gemaakt van aangekochte materialen | Bags, laundry: made from purchased materials
34290302. Bagagedrager, auto top | Luggage racks, car top
34930201. Gevulde platte veren | Coiled flat springs
39490603. Zwembaden, plastic | Swimming pools, plastic
42129905. Dumperauto's | Dump truck haulage
73229902. Inzamelbureau, met uitzondering van onroerend goed | Collection agency, except real estate

Werken bij PARK DIEGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARK DIEGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARK DIEGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARK DIEGEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker medisch secretariaat centrum psychiatrie-centrum reumatologie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als medewerker medisch secretariaat wordt het volgende van jou verwacht: - Je onthaalt patiënten op een professionele, vriendelijke manier. - Je staat in voor de interne en externe telefonie van de artsen en zorgt voor een goede opvolging ervan. - Je beheert de agenda en plant afspraken voor de artsen. - Je verwerkt het typwerk. - Je verzorgt de inkomende en uitgaande correspondentie. - Je klasseert de documenten en maakt ze scanklaar. - Je plant onderzoeken. - Je volgt de voorraad op en doet de nodige bestellingen.

  • Operator Greenyard Belgium - voltijds (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving.

  • Shifttechnieker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou jij van technische uitdagingen met veel afwisseling? Werk jij graag mee in een fantastisch en collegiaal team aan technische projecten in een productieomgeving? Verantwoordelijkheden: Je hoofdtaak bestaat uit het oplossen van technisch urgente storingen. Hierbij zijn storingsanalyses naar de grondoorzaken van de storing cruciaal. Daarnaast breng je technische verbeteringen aan, door preventieve onderhoudstaken uit te voeren. Verder sta je in voor het opstarten, afzetten en veilig schakelen van machines zodat het machinepark tijdig klaarstaat voor de opstart van productie. Tot slot voer je eerstelijnsonderhoud uit voor of op IT toepassingen.

  • Poetshulp Wilsele (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

    Type: Vaste Job

    Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

  • Sales assistant Duitse markt met doorgroeimogelijkheden tot Sales Manager - Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Onze klant met internationale uitstraling is op zoek naar een sales assistant voor de Duitse markt die later wil doorgroeien tot Area Sales Manager. Na een opleidingsperiode in diverse afdelingen kan u aan de slag op de commerciële dienst. Je start als sales assistant. Hier zal je voornamelijk orders opvoglen, offertes opstellen, calculaties uitvoeren, etc. U leert het bedrijf, zijn producten en klanten beter kennen en na verloop van tijd wordt verwacht dat u zelfstandig verkoopsobjectieven behaalt. Binnen het commercieel team wordt u mede verantwoordelijk voor de klanten uit de Benelux. U werkt voornamelijk vanuit Evergem maar bezoekt 1 week om de 2 maanden klanten en prospecten.

  • ploegbaas metser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HERBO

    Type: Vaste Job

    leiding geven over een ploeg metsers plan lezen meewerkend ploegbaas

  • Laborant - 2 ploegen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Als LABORANT voert u op een systematische wijze en volgens voorgeschreven procedures controles uit op grondstoffen, op tussenproducten, het proces en op afgewerkte producten met als doel alle afwijkingen te detecteren. U rapporteert hierbij aan de teamleader labo. Hierbij zijn uw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten (SAP, Excel of Access); Kalibratie van meetapparatuur Sensorische analyses Up-to-date houden van het labohandboek

  • Jobstudent management assistant Care Talents (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat de General Manager bij in management en externe meetings (opmaken presentaties, notulering, opvolgen actieplannen,...).?Je ondersteunt haar bij de co?rdinatie van projecten en bij de communicatie van interne en externe informatie. Daarnaast ben je ook (mede-)verantwoordelijk voor: - het opmaken van attractieve powerpoints? - het vlekkeloos voorbereiden van aanbestedingen - voorbereiden van beurzen en activiteiten in overleg met Marketing - je beheert de inbox - ... Tot slot neem je ook het luik "personal" ter harte en ben jij d? persoon die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt voor de General Manager en haar gehele organisatie.?

  • Flexi-jobs nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van PARK DIEGEM in sociale netwerken
Look for responds of PARK DIEGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARK DIEGEM. Laat een reactie achter voor PARK DIEGEM. PARK DIEGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARK DIEGEM. Leave a respond for PARK DIEGEM. PARK DIEGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARK DIEGEM op de google maps. Adres en contacten PARK DIEGEM
Location of PARK DIEGEM on the google maps. Address and contacts of PARK DIEGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come PARK DIEGEM PARK DIEGEM: ANNIE VRIGNAUD | CITEL | DIABEX NV | Vanolst Bénédicte | LINGERIE FAUTRE

Other related companies as PARK DIEGEM: ANNIE VRIGNAUD | CITEL | DIABEX NV | Vanolst Bénédicte | LINGERIE FAUTRE

PARK DIEGEM is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PARK DIEGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04644165039. Het bedrijf PARK DIEGEM bevindt zich op het adres: CORNEEL DE CEUSTERSTRAAT 2; 1831; DIEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 215,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 458,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge.. Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Jardin.. Types de Cuisine: Belge..
De hoofdactiviteit van PARK DIEGEM is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARK DIEGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARK DIEGEM, openstaande posities, locatie van PARK DIEGEM op de kaart.

PARK DIEGEM is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is PARK DIEGEM, company assigned to the tax number BE04644165039. The company PARK DIEGEM is located at the address: CORNEEL DE CEUSTERSTRAAT 2; 1831; DIEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 215,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 458,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. List of products are Type de Cuisine: Belge.. Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Jardin.. Types de Cuisine: Belge..
The main activity of PARK DIEGEM is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PARK DIEGEM is not available. You also can look at reviews of PARK DIEGEM, open positions, location of PARK DIEGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARK DIEGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARK DIEGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARK DIEGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARK DIEGEM, employees, financial statistics.