PIZZA EURO ( GRILL HUIS )

Contactgegevens PIZZA EURO ( GRILL HUIS ): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIZZA EURO ( GRILL HUIS ): address, phone, fax, email, website, opening hours

PIZZA EURO ( GRILL HUIS )

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAACHTSESTEENWEG 510B3; 1910; KAMPENHOUT, België

Telefoon (phone): 16651775 (+32-16651775) 16651775 (+32-16651775)

Fax (fax): +32 (64) 799-89-44 +32 (64) 799-89-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIZZA EURO ( GRILL HUIS ): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIZZA EURO ( GRILL HUIS )"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIZZA EURO ( GRILL HUIS )"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIZZA EURO ( GRILL HUIS ), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIZZA EURO ( GRILL HUIS ). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIZZA EURO ( GRILL HUIS ), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIZZA EURO ( GRILL HUIS ). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIZZA EURO ( GRILL HUIS )
Products information PIZZA EURO ( GRILL HUIS )

BTW identificatienummer (tax): BE03883911132
Ondernemingsnummer: 1076629638
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Type de Cuisine: Pizzas.. Type de Cuisine: Pizzas. Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Types de Cuisine: Pizzas,Pittas.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIZZA EURO ( GRILL HUIS )
(Get full report from official database of BE for PIZZA EURO ( GRILL HUIS ))

Aanvulling soorten activiteiten voor PIZZA EURO ( GRILL HUIS )
Addition kinds of activities for PIZZA EURO ( GRILL HUIS )

108101. Metaal mijnen exploratie en ontwikkeling diensten | Metal mining exploration and development services
25319903. Stoelen, draagbaar vouwen | Chairs, portable folding
26750000. Gegoten papier en bord | Die-cut paper and board
34469900. Architectonisch metaalwerk, nec | Architectural metalwork, nec
36459902. Kroonluchters, residentieel | Chandeliers, residential
37140700. Motor wielen en onderdelen | Motor vehicle wheels and parts
84129901. Historische samenleving | Historical society

Werken bij PIZZA EURO ( GRILL HUIS ): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIZZA EURO ( GRILL HUIS ): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIZZA EURO ( GRILL HUIS ). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIZZA EURO ( GRILL HUIS ). Looking for open vacancies in other companies

  • KEUKENVERANTWOORDELIJKE/CHEF (M/V/X) (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een klant regio Ronse zijn we op zoek naar een creatieve keukenverantwoordelijke die het niet erg vindt om een bijdrage te leveren aan voorbereidend werk of voedsel te leveren wanneer dat nodig is, maar die niet bang zal zijn om te delegeren. je maakt werkschema's voor het keukenpersoneel, je creëert en voert menuwijzigingen uit, je huurt keukenpersoneel in en traint hen indien nodig.

  • Magazijnmedewerkers - SNELLE OPSTART (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers die op zeer korte termijn kunnen opstarten. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn Je bent bereid om in een vaste vroege of vaste late ploeg te werken: Je werkt altijd in de vaste vroege ploeg (6.00u - 13.48u) OF Je werkt altijd in de vaste late ploeg (14.12u - 22.00u)

  • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rijkevorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

  • Student herfstvakantie (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij op zoek naar jobstudenten die gedurende de herfstvakantie willen werken.

  • Polyvalent medewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou je ervan om mee te werken aan een evenement? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een bedrijf regio Lebbeke zijn wij op zoek naar polyvalent medewerkers. Deze medewekers zullen meehelpen met de voorbereiding van verschillende evenementen. Hierbij zal je instaan voor het opbouwen van podia, zal je tafels en stoelen klaarzetten en zorg je ervoor dat alles in gereedheid wordt gebracht om het evenement in goede banen te leiden.

  • Productiearbeider: studenten gezocht! (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES TER BEKE

    Type: Studentenjob

    Kan je je tijdens de werkweek één of meerdere dagen vrijmaken? Ben je beschikbaar tijdens de schoolvakanties? Ter Beke zoekt studenten die een centje willen bijverdienen. Als voedingsarbeider bij Ter Beke ben je verantwoordelijk voor de verschillende taken in het productieproces. Je kan zowel op de afdeling productie van salami/gevogelte staan, als op de inpak-of versnijdingsafdeling tewerkgesteld worden. Je werkt in een 2-ploegensysteem op basis van je ontvangen (voltijdse of deeltijdse) planning.

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • Administratief Coördinator Asbestverwijdering (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ARCADIS

    Type: Vaste Job

    Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Ben jij een administratief talent met uitstekende organisatorische skills, en heb je ervaring met overheidsopdrachten? Dan kom je misschien in aanmerking voor deze uitdaging ! Welke uitdaging ga je aan? Deze opdracht kadert in een raamcontract voor de opvolging van asbestinventarisatie en verwijdering in scholen. Hiervoor is een team samengesteld van asbestdeskundigen en externe coördinatoren, maar er is ook overkoepelend projectcoördinatiewerk nodig. Dit zal bestaan uit - steekproefsgewijze controle van offertes en ingediende schuldvorderingen - digitaal goedkeuren van facturen - Locaties voor steekproefsgewijze controle doorgeven aan de hiervoor aangestelde deskundigen - Waar nodig en na herhaalde mondelinge aanmaningen: opmaak PV/boete indien aannemer/deskundige de voorwaarden van het bestek niet nakomt - algemene kwaliteitscontrole van de uitvoerings(termijn) van de werken met inbegrip van klachtenbehandeling - tussenkomst bij 'problemen' van allerlei aard (discussies, bedenken van praktische en bij voorkeur pragmatische oplossingen, …) met alle mogelijke betrokkenen (asbestdeskundigen, asbestverwijderaars, veiligheidscoördinator, preventieadviseurs, directeurs van scholen, …) - aangeven en voorbereiden verbeterpunten van het gehele traject (aansturing, communicatie, website, aanmeldingsformulier, …) - voorbereiden van digitale facturatie (cfr de interne afspraken) en eventuele bijkomende bestekken …

  • Onthaal Medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een vooraanstaande autogarage in de regio Wommelgem - Wijnegem, zijn we op zoek naar een Onthaalmedewerker. Onthaal: Je zorgt voor een oprecht vriendelijke verwelkoming van elke klant die binnen komt Je verwijst klanten actief door naar de juiste personen (sales, afleveraar, werkplek,...) Je verzorgt de wachtende klanten met een drankje, leesmateriaal,... Je houdt de wachtruimte op orde Administratie: Je volgt de info mailings op Je zorgt voor de postverdeling Je bestelt het kantoormateriaal, papier, drukwerk Je bestelt de broodjes voor de interne medewerker Je houdt de status van de brochures en prijslijsten bij Je biedt ondersteuning aan de Sales (opvolging van offertes) Je bent de eerste persoon voor de afhandeling van de inkomende telefoons ... Trefwoorden: Receptioniste, receptionist, onthaal medewerker, bediende onthaal, receptie bediende

  • Zelfstandig logopedist(e) (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: DE BEULE LIESBETH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het betreft een deeltijdse betrekking van ongeveer 20 uur per week of een deel ervan, te starten vanaf 05/11/'18 tot en met 01/02/'19. Indien mogelijk kan je nadien je eigen uurrooster uitbouwen. Je behandelt kinderen met spraak-, taal- en leerproblemen.

Zoek naar antwoorden van PIZZA EURO ( GRILL HUIS ) in sociale netwerken
Look for responds of PIZZA EURO ( GRILL HUIS ) in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIZZA EURO ( GRILL HUIS ). Laat een reactie achter voor PIZZA EURO ( GRILL HUIS ). PIZZA EURO ( GRILL HUIS ) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIZZA EURO ( GRILL HUIS ). Leave a respond for PIZZA EURO ( GRILL HUIS ). PIZZA EURO ( GRILL HUIS ) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIZZA EURO ( GRILL HUIS ) op de google maps. Adres en contacten PIZZA EURO ( GRILL HUIS )
Location of PIZZA EURO ( GRILL HUIS ) on the google maps. Address and contacts of PIZZA EURO ( GRILL HUIS )

Andere gerelateerde bedrijven als come PIZZA EURO ( GRILL HUIS ) PIZZA EURO ( GRILL HUIS ): DEXIA | W. MEERT | Sibret Pianos SPRL | PLUIMVEESL. VAN LANCKER | Zanaco sprl

Other related companies as PIZZA EURO ( GRILL HUIS ): DEXIA | W. MEERT | Sibret Pianos SPRL | PLUIMVEESL. VAN LANCKER | Zanaco sprl

PIZZA EURO ( GRILL HUIS ) is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIZZA EURO ( GRILL HUIS ), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03883911132. Het bedrijf PIZZA EURO ( GRILL HUIS ) bevindt zich op het adres: HAACHTSESTEENWEG 510B3; 1910; KAMPENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 609,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Pizzas.. Type de Cuisine: Pizzas. Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Types de Cuisine: Pizzas,Pittas..
De hoofdactiviteit van PIZZA EURO ( GRILL HUIS ) is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIZZA EURO ( GRILL HUIS ) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIZZA EURO ( GRILL HUIS ), openstaande posities, locatie van PIZZA EURO ( GRILL HUIS ) op de kaart.

PIZZA EURO ( GRILL HUIS ) is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIZZA EURO ( GRILL HUIS ), company assigned to the tax number BE03883911132. The company PIZZA EURO ( GRILL HUIS ) is located at the address: HAACHTSESTEENWEG 510B3; 1910; KAMPENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 609,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. List of products are Type de Cuisine: Pizzas.. Type de Cuisine: Pizzas. Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Types de Cuisine: Pizzas,Pittas..
The main activity of PIZZA EURO ( GRILL HUIS ) is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PIZZA EURO ( GRILL HUIS ) is not available. You also can look at reviews of PIZZA EURO ( GRILL HUIS ), open positions, location of PIZZA EURO ( GRILL HUIS ) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIZZA EURO ( GRILL HUIS ), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIZZA EURO ( GRILL HUIS ), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIZZA EURO ( GRILL HUIS ), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIZZA EURO ( GRILL HUIS ), employees, financial statistics.