ANADOLU SNACKS

Contactgegevens ANADOLU SNACKS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANADOLU SNACKS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANADOLU SNACKS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRIEKONINGENSTRAAT 69; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37666467 (+32-37666467) 37666467 (+32-37666467)

Fax (fax): +32 (69) 191-73-61 +32 (69) 191-73-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANADOLU SNACKS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANADOLU SNACKS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANADOLU SNACKS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANADOLU SNACKS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANADOLU SNACKS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANADOLU SNACKS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANADOLU SNACKS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANADOLU SNACKS
Products information ANADOLU SNACKS

BTW identificatienummer (tax): BE05830413818
Ondernemingsnummer: 2274963378
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 857,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Type de Cuisine: Sandwiches.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANADOLU SNACKS
(Get full report from official database of BE for ANADOLU SNACKS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANADOLU SNACKS
Addition kinds of activities for ANADOLU SNACKS

26210301. Absorberend papier | Absorbent paper
35850204. Ijsmachines | Ice making machinery
38299917. Shadowgraphs | Shadowgraphs
76992101. Kanon onderdelen gemaakt op individuele bestelling | Gun parts made to individual order
97219901. consulaten | Consulates

Werken bij ANADOLU SNACKS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANADOLU SNACKS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANADOLU SNACKS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANADOLU SNACKS. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende administratief-commercieel (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hooggewaardeerd autobedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar een bediende administratief-commercieel. Het bedrijf staat voor visionaire veranderingen binnen de autowereld met unieke designs waar kwaliteit voorop staat. Je takenpakket is als volgt: Telefonisch en via mail diverse vragen van de producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je staat in ovor het verwekren van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop. Je ondersteunt de verwerking en opvolging van facturatie van alle elektrische wagens.

  • MONTEUR GLASVEZEL (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitvoeren van diverse montagewerken glasvezel oa gevelbekabeling Opleiding voor deze functie zal voorzien worden binnen het bedrijf

  • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

  • vrachtwagenmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel, een grote speler in het outsourcen van technische profielen, zoeken wij dringend een vrachtwagen mechanieker  met elektrische kennis. Als vrachtwagenmechanieker sta je in voor: Onderhoud van schuurvrachtwagens en hun boordcomputer Je gaat voornamelijk besturingskasten bekabelen en vrachtwagens onderhouden

  • Enthousiaste Thuishulp regio Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Bediende orderinput (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zulte zijn wij op zoek naar een administratief bediende orderinput. Jouw voornaamste taak bestaat er uit om de bestellingen (die via mail binnen komen) in te geven in het interne systeem.

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • JR PROJECTINGENIEUR STAALSTRUCTUREN - EM (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TECHNOCON

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen, berekenen, tekenenen van staalstructuren. Dit houdt o.a. in: Stabiliteitsberekeningen, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detaileningineering, productietekeningen … Engineering machinebouw, incl. opstellen van technisch constructiedossier met veiligheidsanalyse, handboek e.d. ... UITDAGING - Engineering van staalstructuren voor vnl. industriële staalbouwprojecten in binnen- en buitenland. - Stabiliteitsstudies, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detailengingineering, productietekeningen en traceren van staalbouwprojecten. Je neemt gaandeweg (onder supervisie van de Sr Projectingenieur) de taken op voor de studie, het ontwerp, en het tekenen van staalstructuren. Je werkt in de designafdeling STAAL-ELEKTROMECHANICA mee aan het het uitwerken van basisontwerpen, revisies ... tot het compleet ontwikkelen van het uitvoeringsdossier, cfr. eurocodes en normen. Verder sta je in voor de opmaak van alle nodige productielijsten, de archivering van de tekeningen en van het projectdossier in het beheerssysteem. Onze uitdagende projecten laten jou inleven in de ontwikkeling van de technische plannen voor een realiteitsbewuste uitvoering. De klanten integreren jouw werk in hun projecten/werven. Tijdens de uitvoering van het project blijf je als projectingenieur je klanten technisch ondersteunen.

  • People Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

  • GEPASSIONEERDE BIJLESGEVERS IN HASSELT (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: H2018

  • Freelance Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van ANADOLU SNACKS in sociale netwerken
Look for responds of ANADOLU SNACKS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANADOLU SNACKS. Laat een reactie achter voor ANADOLU SNACKS. ANADOLU SNACKS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANADOLU SNACKS. Leave a respond for ANADOLU SNACKS. ANADOLU SNACKS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANADOLU SNACKS op de google maps. Adres en contacten ANADOLU SNACKS
Location of ANADOLU SNACKS on the google maps. Address and contacts of ANADOLU SNACKS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANADOLU SNACKS ANADOLU SNACKS: Stalmans C | Andrea | ARTE & ARTE | SERV. ENTRAIDE FAMILIALE | CATHERINE DE WREEDE

Other related companies as ANADOLU SNACKS: Stalmans C | Andrea | ARTE & ARTE | SERV. ENTRAIDE FAMILIALE | CATHERINE DE WREEDE

ANADOLU SNACKS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANADOLU SNACKS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05830413818. Het bedrijf ANADOLU SNACKS bevindt zich op het adres: DRIEKONINGENSTRAAT 69; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 857,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Sandwiches..
De hoofdactiviteit van ANADOLU SNACKS is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANADOLU SNACKS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANADOLU SNACKS, openstaande posities, locatie van ANADOLU SNACKS op de kaart.

ANADOLU SNACKS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANADOLU SNACKS, company assigned to the tax number BE05830413818. The company ANADOLU SNACKS is located at the address: DRIEKONINGENSTRAAT 69; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 857,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Type de Cuisine: Sandwiches..
The main activity of ANADOLU SNACKS is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANADOLU SNACKS is not available. You also can look at reviews of ANADOLU SNACKS, open positions, location of ANADOLU SNACKS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANADOLU SNACKS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANADOLU SNACKS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANADOLU SNACKS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANADOLU SNACKS, employees, financial statistics.