Stalmans C

Contactgegevens Stalmans C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stalmans C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stalmans C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Alkstraat 29; 2170; Antwerpen (Merksem), België

Telefoon (phone): 0497 39 28 24 (+32-0497 39 28 24) 0497 39 28 24 (+32-0497 39 28 24)

Fax (fax): +32 (58) 265-88-99 +32 (58) 265-88-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stalmans C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stalmans C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stalmans C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stalmans C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stalmans C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stalmans C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stalmans C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stalmans C
Products information Stalmans C

BTW identificatienummer (tax): BE05630737304
Ondernemingsnummer: 2568572998
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Colour consultants

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stalmans C
(Get full report from official database of BE for Stalmans C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stalmans C
Addition kinds of activities for Stalmans C

382502. Testapparatuur voor elektronische en elektrische meting | Test equipment for electronic and electric measurement
559901. Vliegtuighandelaars | Aircraft dealers
594200. Boekwinkels | Book stores
20230210. Verdampte wei | Evaporated whey
20350210. Groenten, Brined | Vegetables, brined
20860201. Mineraalwater, koolzuurhoudend: verpakt in blikjes, flessen, enz. | Mineral water, carbonated: packaged in cans, bottles, etc.
26780200. Tabletten en pads | Tablets and pads
39140204. Bestek, Nikkel Zilver | Flatware, nickle silver
51120404. Fotokopieerapparaten | Photocopying supplies
73899926. Handschrift analyse | Handwriting analysis

Werken bij Stalmans C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stalmans C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stalmans C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stalmans C. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service officer Duitse markt regio Kortrijk (Tijdelijk tot eind maart) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie heb je volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het verwerken van de inkomende orders en het behandelen van de leveringen die betrekking hebben op de aan u toegewezen regio. Je fungeert als aanspreekpunt voor de klanten binnen uw regio (Duitse markt). Hierbij sta je ook in voor het behandelen van klachten betreffende de kwaliteit of de service. Bij vragen van klanten ga je steeds na of je deze zelf kan behartigen, dan wel of deze moeten worden doorgegeven een andere dienst of verantwoordelijke. Je stemt in deze functie ook dagelijks af met planning en productie. Daarnaast werk je mee aan diverse projecten rond customer service. Je rapporteert op wekelijkse basis rechtstreeks aan de teamleader customer service.

  • Profileerder (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij  EEN BEDIENER NABEWERKINGSMACHINES (M/V) Uw functieomschrijving : Als bediener nabewerkingsmachines bedient u (eenvoudige of complexe) nabewerkingsmachines (hetzij conventioneel, hetzij CNC)    zoals zaagmachine, boormachine, lasersnijmachine, strek- en rolbuiger of doornplooier.

  • CALL AGENT NL (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Call Agent maak je deel uit van een team gedreven collega's die uitbellen in opdracht van verschillende bedrijven die hun marktpositie willen verstevigen of uitbreiden via telemarketing. outbound telefonie (marktstudies prospectie verkoop maken van afspraken ...) inbound telefonie (opvolging van een promotiecampagne opnemen van bestellingen helpdesk ....) worden gebruikt om dit doel te behalen. jouw doel is om nieuwe klanten te genereren of om klanten terug te winnen die om een bepaalde reden overgestapt zijn naar een andere leverancier. Dit gaat veelal om klanten uit de telecom- en energiesector.

  • Chauffeur C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel van fruit en groenten regio Evergem, zijn we op zoek naar een ervaren chauffeur. Je staat zelf in voor het laden en lossen, een goede fysieke conditie is een must. Nederlands beheersen om met de tablets te kunnen werken. Uurrooster : van maandag tot en met zaterdag van 00.00 tot +/- 10 à 11.00u. 5dagen stelsel - vrij op zondag en 1 vaste dag in de week

  • Gemotiveerde handlanger met technische achtergrond (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma, gespecialiseerd in het onderhoud en de herstelling van wielstellen van treinen, ben ik op zoek naar een gemotiveerde handlanger met een technische achtergrond.  Je zal de techniekers assisteren bij de herstelling van technische defecten en het onderhoud aan spoorwegwagons. Na geruime tijd kan je doorgroeien naar technieker.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Elektricien (m/v) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de technische support.  Je zorgt voor de geplande onderhoudswerken en de nodige herstellingswerken.  Je stelt een diagnose bij stoornis.  Je behoudt de energieproductie op peil.

  • Stagiair(e) Test Engineer voor Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    De bedoeling is om in een van onze bestaande applicaties een test framework te integreren. Zowel end-to-end als unit testen. De applicatie: TickIT is een online platform(SaaS) voor het aanmaken & beheren van tickets tussen klant en leverancier. De mobiele applicatie wordt gebruikt door de klant om tickets te registreren via een gebruiksvriendelijke interface. Zowel klant als leverancier kunnen hun tickets beheren en behandelen via de web interface. Doel: - Bekijken wat de mogelijkheden zijn van de verschillende Test frameworks. - Bepalen welk framework het best binnen onze bestaande applicatie past. - Proof of concept maken met het gekozen framework. - Test scenario’s opstellen voor onze applicatie en de testen bouwen. - Eventueel continuous integration omgeving opzetten met automatische testen bij inchecken code. - Integratie van een zelfgeschreven error handling framework, gelijkaardig aan sentry.io. Daarnaast zal je, samen met ervaren collega’s, instaan voor tal van uitbreidingen voor v2 van de applicatie.

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

  • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

  • logopedist (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: DIENST LOGOPEDIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van logopedische stoornissen bij kinderen. Belang hechten aan dossierkennis, gerichte handelingsplannen kunnen opstellen, doelen plannen, leggen van goede contacten met ouders en scholen. Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken.

  • Harvey Nash - Software Engineer for Junior Graduate (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description   Successful engineers in our team will have strong problem solving, design, coding and debugging skills, drive for execution and results, while delivering quality software. We value passion, creativity, agility, accountability and the desire to learn new technical areas. You will be an important part of our team of highly motivated and talented individuals and this is a great opportunity to challenge yourself, grow your career and influence the next generation of mid-office applications.     What you'll do Build the next generation of mid-office applications As an experimented developer, bring us your expertise, your motivation and your commitment Come to manage major projects, express your technical leadership and propose solutions to become a key element and a functional reference Define user requirements for development of new or improvement of existing software solutions Design technical solutions and perform feasibility studies Propose viable technical solutions to Product Management and/or users for validation Model, design and implement databases as necessary Develop software according to the company's standards Conduct unit, package and performance tests of the software and ensure a level of quality in line with the company guidelines Participate in the validation / acceptance phase of the product cycle ensuring the fine-tuning necessary to finalize the product Produce software documentation necessary for the application and issue it to the requesting departments Support the end user in the Production phase by debugging existing software solutions in response to Problem Tracking Records (PTR) and Change Requests (CR) issued from Product Management or Product Definition   Profile Multicultural approach Pro-activity, sense of initiative, autonomy Change management and Flexibility Information gathering Communication English fluent   Required Skills Master degree in Computer Science Unix, Linux Experienced in Object Oriented Programming Language C++, Java, Angular, c# knowledge or willingness to learn Progress 4GL knowledge is a plus (depending on the project) Design-patterns Database modeling and database optimization techniques Oracle knowledge is a plus Progress DB knowledge is a plus (depending on the project) Knowledge of distributed development and service oriented architecture Profound understanding of non-functional requirements   We care about your privacy. Learn how we collect and use your information: www.harveynash.be/privacypolicy.

Zoek naar antwoorden van Stalmans C in sociale netwerken
Look for responds of Stalmans C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stalmans C. Laat een reactie achter voor Stalmans C. Stalmans C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stalmans C. Leave a respond for Stalmans C. Stalmans C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stalmans C op de google maps. Adres en contacten Stalmans C
Location of Stalmans C on the google maps. Address and contacts of Stalmans C

Andere gerelateerde bedrijven als come Stalmans C Stalmans C: SAKURA DOJO | STAR OF ASIA | Verhaege-Vandamme | COIFFURE MONIQUE | VANDIPAINT

Other related companies as Stalmans C: SAKURA DOJO | STAR OF ASIA | Verhaege-Vandamme | COIFFURE MONIQUE | VANDIPAINT

Stalmans C is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stalmans C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05630737304. Het bedrijf Stalmans C bevindt zich op het adres: Alkstraat 29; 2170; Antwerpen (Merksem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 298,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beauty salons. Lijst met producten zijn Colour consultants.
De hoofdactiviteit van Stalmans C is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stalmans C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stalmans C, openstaande posities, locatie van Stalmans C op de kaart.

Stalmans C is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stalmans C, company assigned to the tax number BE05630737304. The company Stalmans C is located at the address: Alkstraat 29; 2170; Antwerpen (Merksem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 298,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beauty salons. List of products are Colour consultants.
The main activity of Stalmans C is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Stalmans C is not available. You also can look at reviews of Stalmans C, open positions, location of Stalmans C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stalmans C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stalmans C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stalmans C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stalmans C, employees, financial statistics.