A LA POM D'ADAM

Contactgegevens A LA POM D'ADAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A LA POM D'ADAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

A LA POM D'ADAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE OCTAVE BATTAILLE 51; 7971; BELOEIL, België

Telefoon (phone): 69562969 (+32-69562969) 69562969 (+32-69562969)

Fax (fax): +32 (63) 842-17-14 +32 (63) 842-17-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A LA POM D'ADAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A LA POM D'ADAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A LA POM D'ADAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A LA POM D'ADAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A LA POM D'ADAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A LA POM D'ADAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A LA POM D'ADAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A LA POM D'ADAM
Products information A LA POM D'ADAM

BTW identificatienummer (tax): BE09319671630
Ondernemingsnummer: 1440002441
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 329,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Type de Cuisine: Fran?aise.. Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A LA POM D'ADAM
(Get full report from official database of BE for A LA POM D'ADAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor A LA POM D'ADAM
Addition kinds of activities for A LA POM D'ADAM

20910311. Vis, gedroogd | Fish, dried
22620102. Lakafdrukken: synthetische vezel- en zijdenweefsels | Lacquer printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
23930100. Canvas tassen | Canvas bags
26219905. Behangpapier (hangpapier) | Wallpaper (hanging paper)
27590401. Tijdschriften: drukwerk, nsk | Magazines: printing, nsk
30899906. Blister- of bubbelvormige verpakking, kunststof | Blister or bubble formed packaging, plastics
35110205. Stoomturbines | Steam turbines

Werken bij A LA POM D'ADAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A LA POM D'ADAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A LA POM D'ADAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A LA POM D'ADAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding - oproepbasis - snelle opstart - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Olen en Herselt zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers die kunnen werken op oproepbasis.

  • Project Team support te Haren (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Door een veranderde markt en wetgeving was onze kant verplicht om op korte termijn ingrijpende veranderingen door te voeren in zijn systemen. Hierdoor moet de data gebruikt in het “order to cash” proces geanalyseerd en desgevallend gecorrigeerd worden. Om hieraan te verhelpen zijn zij op zoek naar tijdelijke krachten die kunnen helpen om de data over de verschillende systemen te herstellen met als uiteindelijk doel een correcte en volledige factuur naar de klanten toe. Gezien de specificiteit wordt er geen systeemervaring gevraagd. Training in de Oracle Applications, klantendatabases en lokale systemen wordt dan ook verzorgd.

  • Operator - Assistent Teamleader - Voedingsector - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Assistent Teamleader ben je de rechterhand van de Teamleader en zal je meedraaien in de productie als verpakkingsoperator. Je staat in voor het vlot en efficiënt verloop op de inpakafdeling. Je hebt kennis van techniek en kan de productieplanning correct opvolgen. Je takenpakket zal onder andere bestaan ui: Volgen van de GMP en HACCP regels kwaliteitscontrole Instellen van de machines Door je technische achtergrond kan je kleine storingen zelf opsporen en oplossen Je kan de productieplanning perfect lezen en uitvoeren Je voert het nodige materiaal aan bij de machines Je springt in voor jouw teamleader indien nodig Je werkt af en toe met de heftruck Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf dat zich reeds sinds 1907 specialiseert in het maken van snoepgoed. Heden ten dage zijn zij een van de grootste Europese spelers in het maken van Marshmallow snoepen. Per jaar produceren ze maar liefst 13.000 ton aan overheerlijke Marshmallows. Het bedrijf werkt enorm klantgericht en volgt de tendensen op de markt, zo maken zij suikervrije, -30% suiker alsook vegan marshmallows. Dit voor zowel groothandel als voor gespecialiseerde confiserie winkels.

  • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

  • Chauffeurs CE - werken met plateau en kraan (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf de Moorslede is op zoek naar chauffeurs CE voor de besturing en bediening van een plateauvrachtwagen met kraan. Je hebt de optie om internationaal te rijden, maar dit hoeft niet. Je werkt met een autolaadkraan. Hiervoor krijg je een korte opleiding zodat je de bediening ervan onder de knie krijgt. Je doet ongeveer 2 à 3 ritten per dag. Er is een extra premie voorzien voor deze chauffeurs en je krijgt maaltijdcheques.

  • Operator (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lokeren  zijn wij op zoek naar een ervaren operator/bedienaar

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Callcentermedewerker zaterdag (studentenjob) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een jong en dynamisch bedrijf uit Gent zijn wij op zoek naar jobstudenten die commercieel telefonische contacten uitvoeren. Je verkoopt producten en diensten telefonisch aan particulieren. Ben je bereid om in het weekend bij te verdienen en je commerciële skills te finetunen? Solliciteer dan snel!

  • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

  • Automecanicien (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: GARAGE WILLEMS FREDDY

    Type: Vaste Job

    Het vaststellen van diagnoses en het uitvoeren van herstellingen en onderhoud van zowel personen- als bedrijfswagens.

  • ERVAREN FREELANCE ASSESSMENT PSYCHOLOOG (M/V) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent inhoudelijk sterk in het uitvoeren van selectieopdrachten voor personeel, het samenstellen en opmaken van assessmentcenters en evaluatie opdrachten. Hiervoor maakt u gebruik van dieptegericht gedragsinterview, psychologische testen, algemene vaardigheden,… U interpreteert de resultaten in een professionele schriftelijke en mondelinge rapportering en bespreekt de resultaten met de kandidaat en het eindadvies met de klant. U bent in staat om autonoom uiteenlopende projecten af te sluiten en integraal voor uw rekening te nemen. U negotieert rechtstreeks met de klant over potentiële projecten. De opdrachten situeren zich in diverse sectoren, van private tot overheidsbedrijven en over verschillende functieniveaus heen.

  • Operatoren | weekendploeg (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is dringend op zoek naar operatoren voor de vaste weekendploeg Taken: Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor stofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur , Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

Zoek naar antwoorden van A LA POM D'ADAM in sociale netwerken
Look for responds of A LA POM D'ADAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor A LA POM D'ADAM. Laat een reactie achter voor A LA POM D'ADAM. A LA POM D'ADAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A LA POM D'ADAM. Leave a respond for A LA POM D'ADAM. A LA POM D'ADAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A LA POM D'ADAM op de google maps. Adres en contacten A LA POM D'ADAM
Location of A LA POM D'ADAM on the google maps. Address and contacts of A LA POM D'ADAM

Andere gerelateerde bedrijven als come A LA POM D'ADAM A LA POM D'ADAM: Electronic Security Business BVBA | SOFIBANK | SKICLUB UNIV. BRUXELLES | EDMOND DE RYCKE | Zabulus BVBA

Other related companies as A LA POM D'ADAM: Electronic Security Business BVBA | SOFIBANK | SKICLUB UNIV. BRUXELLES | EDMOND DE RYCKE | Zabulus BVBA

A LA POM D'ADAM is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A LA POM D'ADAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09319671630. Het bedrijf A LA POM D'ADAM bevindt zich op het adres: RUE OCTAVE BATTAILLE 51; 7971; BELOEIL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 329,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise.. Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van A LA POM D'ADAM is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A LA POM D'ADAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A LA POM D'ADAM, openstaande posities, locatie van A LA POM D'ADAM op de kaart.

A LA POM D'ADAM is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is A LA POM D'ADAM, company assigned to the tax number BE09319671630. The company A LA POM D'ADAM is located at the address: RUE OCTAVE BATTAILLE 51; 7971; BELOEIL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 329,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise.. Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of A LA POM D'ADAM is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A LA POM D'ADAM is not available. You also can look at reviews of A LA POM D'ADAM, open positions, location of A LA POM D'ADAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A LA POM D'ADAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A LA POM D'ADAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A LA POM D'ADAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A LA POM D'ADAM, employees, financial statistics.