EXPRESS REPAS

Contactgegevens EXPRESS REPAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXPRESS REPAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXPRESS REPAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 27355586 (+32-27355586) 27355586 (+32-27355586)

Fax (fax): +32 (86) 785-72-64 +32 (86) 785-72-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXPRESS REPAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXPRESS REPAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXPRESS REPAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXPRESS REPAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXPRESS REPAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXPRESS REPAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXPRESS REPAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXPRESS REPAS
Products information EXPRESS REPAS

BTW identificatienummer (tax): BE04433502197
Ondernemingsnummer: 8983764648
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 133,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Type de Cuisine: Belge.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXPRESS REPAS
(Get full report from official database of BE for EXPRESS REPAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXPRESS REPAS
Addition kinds of activities for EXPRESS REPAS

8093. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec
22110506. Boren, katoen | Drills, cotton
24219907. Scheepvaartmolen, onafhankelijk: behalve millwork | Planing mill, independent: except millwork
28190913. Mangandioxide poeder, synthetisch | Manganese dioxide powder, synthetic
28440502. Gezichtscrèmes of lotions | Face creams or lotions
35450313. Boren, metaalbewerking | Drill bits, metalworking
35599902. Anodiserende apparatuur | Anodizing equipment
38120107. Kunstmatige horizon instrumentatie | Artificial horizon instrumentation
55990105. Luchtballonnen en apparatuur | Hot air balloons and equipment
82110301. Openbare volwassene school | Public adult education school

Werken bij EXPRESS REPAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXPRESS REPAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXPRESS REPAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXPRESS REPAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Halen dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van grondwerken en het leggen van bekabeling voor spoorwegen en luchthavens zoeken wij een ervaren werfleider. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de werven, zowel op vlak van kwaliteit als van veiligheid, rekening houden met de contractuele voorschriften, met de afgesproken termijn en het wettelijke kader. Hoofdtaken Als werfleider sta je in voor: De voorbereiding, studie, de dagelijkse leiding op de werf en opvolging van projecten Coördineren en plannen van personeel en materiaal op de werf Realiseren van de toegewezen projecten Het optimaliseren van de projecten op technisch vlak Verantwoordelijk voor kwaliteit van het werk en de veiligheid op de werf Het contact met de opdrachtgever en de dagelijkse leiding van je personeel Je zorgt voor alle nodige informatie, communicatie, opvolging en controle op de werf

  • Verkoper toonbank sanitair (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in de distributie van sanitair, centrale verwarming en waterbehandelingen. Je onthaalt de klanten. (loodgieters, verwarmingsspecialisten, ...) Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant. Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in de winkel. Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet.

  • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

  • Student winkelbediende supermarkt voor de maand september (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Beernem gaan we op zoek naar studenten die vrij zijn tijdens de maand september Taken: Je zal de kassa bedienen Aanvullen van brood, zuivel, non food Bestellingen in de rekken zetten Werken volgens FIFO- systeem Stock aanvullen

  • Student with knowledge of the Croatian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Croatian language. The job requires to do data quality checks in Croatian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Proximus Management Trainee (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676534-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Working at Proximus, you get the power to shape your own future and the digital future of our customers. You join a group of empowered entrepreneurs with a true customer focus, who are encouraged to take professional responsibility and self-leadership in an innovative, fast-moving yet reliable environment. We offer you a continuous learning environment, the chance to grow and develop your career and the flexibility and autonomy to live better and work smarter. The Proximus Management Trainee program offers you high quality training and the opportunity to build a strong network within Proximus. You will get the chance to work in very different departments, enabling you to explore the company and jumpstart your career. The program The Proximus Management Trainee Program lasts 24 months and comprises three consecutive assignments of 8 months each (in different domains), including regular training days and field visits. You need to be eager to learn and invest yourself in the program. If you have the right mindset and potential and you are passionate by the new technologies, you will complete the program and successfully launch your career at Proximus.

  • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

  • Graafkraanmachinist rupskraan (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gespecialiseerd in de aanleg van nutsleidingen en funderingswerken zoeken wij een graafkraanbestuurder. Je staat in voor het besturen van de graafkraan met rupsbanden, het uitvoeren van nivelleringswerken alsook het uitvoeren van fysieke arbeid (helpen bij graafwerken).

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een familiale KMO in Ieper, gespecialiseerd in plaatbewerking en constructies op maat, zoeken wij een calculator. Op basis van de aangeleverde tekening van de klant, bereken je de kostprijs. Je neemt telefonisch of per mail contact op met de klant. Zelf moet je kunnen inschatten of het product gemaakt kan worden in productie. Je geeft verschillende parameters in in het computersysteem en je houdt rekening met oa. de grondstofprijzen om de juiste prijs door te geven aan de klant.

  • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Akkoo

    Type: Vaste Job

    Wat verwachten wij van jou?  Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

  • Verkopers M/V regio Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Tijdelijke Technieker Klimaatkamer - Haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SIRRIS

    Type: Flexijob

    Als collectief onderzoeks- en innovatiecentrum van de technologische industrie in België, helpen we, elk jaar, 1500 bedrijven om de juiste technologische keuzes te maken en bij het realiseren van hun innovatieprojecten. Onze 150 gepassioneerde experts werken concreet aan de business, de producten en de fabrieken van morgen, met als doel de succesvolle toekomst van de technologische industrie te verzekeren. Meer info op www.sirris.be. Het Sirris OWI Lab, gesitueerd in de haven van Antwerpen, zoekt een Test Technieker voor de klimaatkamer, op tijdelijke basis, om zo snel mogelijk op te starten. Lees meer over het OWI-lab op onze blog: https://www.sirris.be/wind-industry-today-and-tomorrow Takenpakket: - Aansturen en opvolgen van de klimaatkamer tijdens de testen - Sensoren selecteren, calibreren en aansluiten op de data-acquisitie - Organiseren en uitvoeren van het laden en lossen van de testobjecten - Montage/demontage test van opstellingen - Verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid in het lab - Administratieve taken: Inventaris beheer, aanmelden bezoekers, plaatsen en opvolgen van bestellingen.

Zoek naar antwoorden van EXPRESS REPAS in sociale netwerken
Look for responds of EXPRESS REPAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXPRESS REPAS. Laat een reactie achter voor EXPRESS REPAS. EXPRESS REPAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXPRESS REPAS. Leave a respond for EXPRESS REPAS. EXPRESS REPAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXPRESS REPAS op de google maps. Adres en contacten EXPRESS REPAS
Location of EXPRESS REPAS on the google maps. Address and contacts of EXPRESS REPAS

Andere gerelateerde bedrijven als come EXPRESS REPAS EXPRESS REPAS: Bonte J | MERCATOR BANK | GOEMINNE | TECHNOUTIL | BBN

Other related companies as EXPRESS REPAS: Bonte J | MERCATOR BANK | GOEMINNE | TECHNOUTIL | BBN

EXPRESS REPAS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXPRESS REPAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04433502197. Het bedrijf EXPRESS REPAS bevindt zich op het adres: 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 133,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge..
De hoofdactiviteit van EXPRESS REPAS is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXPRESS REPAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXPRESS REPAS, openstaande posities, locatie van EXPRESS REPAS op de kaart.

EXPRESS REPAS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXPRESS REPAS, company assigned to the tax number BE04433502197. The company EXPRESS REPAS is located at the address: 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 133,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. List of products are Type de Cuisine: Belge..
The main activity of EXPRESS REPAS is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EXPRESS REPAS is not available. You also can look at reviews of EXPRESS REPAS, open positions, location of EXPRESS REPAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXPRESS REPAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXPRESS REPAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXPRESS REPAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXPRESS REPAS, employees, financial statistics.