HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV
Private companiesAgricultural Production - Crops • HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV

Contactgegevens HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIJVERHEIDSSTRAAT 54; 2160; WOMMELGEM, België

Telefoon (phone): 03 355 24 14 (+32-03 355 24 14) 03 355 24 14 (+32-03 355 24 14)

Fax (fax): 03 355 34 00 (+32-03 355 34 00) 03 355 34 00 (+32-03 355 34 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV
Products information HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV

BTW identificatienummer (tax): BE05584869384
Ondernemingsnummer: 1521850585
Hoofdstad (capital): 160,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 473,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Industrial kitchens & restaurants (Catering for); Hotel & catering supplies

Product categorie (product category): RESTAURANTS: INSTALLATION AND EQUIPMENT

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV
(Get full report from official database of BE for HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV
Addition kinds of activities for HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV

32310101. Kerstboom ornamenten: gemaakt van gekocht glas | Christmas tree ornaments: made from purchased glass
36120315. Signalatransformatoren, elektrisch | Signaling transformers, electric
37929908. Reiswagenchassis | Travel trailer chassis
50640201. High-fidelity apparatuur | High fidelity equipment
50780303. Koelkasten, commercieel (inloop en inloop) | Refrigerators, commercial (reach-in and walk-in)
51480102. Vruchten, vers | Fruits, fresh
73729900. Voorverpakte software, nec | Prepackaged software, nec

Werken bij HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleging Van Loy (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,...  Bedrijfsprofiel: Een thuisverpleging organisatie in Herentals is op zoek naar een verpleegkundige die asap zou kunnen inspringen voor een periode van minimum 3 maanden.  De jobtime is bespreekbaar tussen 50%-100%, verlening is ook mogelijk. De ochtenddiensten zijn telkens van 6u30-12u of 13u, de avonddienst is van 17u-21u.  De organisatie staat bekend om zijn hoogstaande kwalitatieve zorg en respect voor het personeel.  Voor deze opdracht dien je in het bezit te zijn van een auto, alle gereden km in functie van de job worden vergoed. 

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent West (Drongen, Mariakerke, Zwijnaarde etc.). Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Verkoper toonbank sanitair (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in de distributie van sanitair, centrale verwarming en waterbehandelingen. Je onthaalt de klanten. (loodgieters, verwarmingsspecialisten, ...) Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant. Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in de winkel. Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet.

  • Elektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Helchteren is op zoek naar: Een ervaren elektricien voor Installatie en onderhoud van beveiligingssystemen Inbraakbeveiliging; Brandalarm; Camera,... certificaat “installatie & onderhoud” van alarminstallaties is een PLUS Moeten in bezit zijn van een VCA-attest initiatiefnemend en zelfstandig kunnen werken verzorgd voorkomen e zin voor orde en netheid teamplayer, leergierig en flexibel

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Aarschot Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek binnen de automobielsector zijn wij op zoek naar studenten, 18+, met minstens een Bacheloropleiding die zich minimaal één dag per week kunnen vrijmaken voor administratieve taken. Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • Projectleider uitvoering (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: INGENIUM

    Type: Vaste Job

    DROOM JE ERVAN OM: Ingenium te vertegenwoordigen op de werf tijdens de uitvoering van diverse grote gebouwen? Er nauwlettend op toe te zien dat de technische installaties (elektriciteit, verwarming, sanitair, lift ...) die onze ingenieurs hebben ontworpen helemaal volgens plan worden uitgevoerd? Ervoor te zorgen dat de werken op tijd en volledig binnen het budget van de bouwheer worden uitgevoerd? Op de werfvergaderingen samen met de bouwheer, de architect en de aannemer alles in goeie banen te leiden? Je werven ook op administratief vlak op te volgen (10 à 20% van je tijd) door verslagen op te stellen, verrekeningen te maken en het budget bij te houden?

  • Technieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: CLAES KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s beheer je verschillende koel- en vriesinstallaties alsook airconditionings bij onze klanten. Je zoekt de verschillende defecten op en herstelt ze op een duurzame manier. Niet alleen plaatsen we installaties, ook zorgen we voor onderhoud zodat de toestellen efficiënt werken. Verder heb je interesse om installaties te verbeteren en zo de kwaliteit en de comfort voor de klanten te verbeteren.

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandige Kinesitherapeut / Kinesitherapeute (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ROOSENS ELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met een motorische ontwikkelingsachterstand, leerproblemen en ademhalingsproblemen.

Zoek naar antwoorden van HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV in sociale netwerken
Look for responds of HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV. Laat een reactie achter voor HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV. HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV. Leave a respond for HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV. HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV op de google maps. Adres en contacten HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV
Location of HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV on the google maps. Address and contacts of HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV: JEANNINE HUYSMAN | TREURNIET GARAGE bvba BOXERMOTORS | HUPPERTS P. & FILS | Roggeman Luc BVBA | LILIANE LEBON

Other related companies as HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV: JEANNINE HUYSMAN | TREURNIET GARAGE bvba BOXERMOTORS | HUPPERTS P. & FILS | Roggeman Luc BVBA | LILIANE LEBON

HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05584869384. Het bedrijf HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV bevindt zich op het adres: NIJVERHEIDSSTRAAT 54; 2160; WOMMELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 160,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 473,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is RESTAURANTS: INSTALLATION AND EQUIPMENT. Lijst met producten zijn Industrial kitchens & restaurants (Catering for); Hotel & catering supplies.
De hoofdactiviteit van HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV, openstaande posities, locatie van HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV op de kaart.

HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV, company assigned to the tax number BE05584869384. The company HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV is located at the address: NIJVERHEIDSSTRAAT 54; 2160; WOMMELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 160,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 473,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is RESTAURANTS: INSTALLATION AND EQUIPMENT. List of products are Industrial kitchens & restaurants (Catering for); Hotel & catering supplies.
The main activity of HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV is not available. You also can look at reviews of HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV, open positions, location of HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV, employees, financial statistics.