Florizoone BVBA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Florizoone BVBA
Private companiesCoal Mining • Florizoone BVBA

Contactgegevens Florizoone BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Florizoone BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Florizoone BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwpoortsesteenweg 661; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 70 42 89 (+32-059 70 42 89) 059 70 42 89 (+32-059 70 42 89)

Fax (fax): +32 (59) 355-92-59 +32 (59) 355-92-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Florizoone BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Florizoone BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Florizoone BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Florizoone BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Florizoone BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Florizoone BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Florizoone BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Florizoone BVBA
Products information Florizoone BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09974456787
Ondernemingsnummer: 3448303222
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 819,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Fried potatoes stands - Supplies & equipment; Industrial kitchens - Installation & equipment; Meat & meat products - Machines & Supplies; Hotel & catering supplies

Product categorie (product category): RESTAURANTS: INSTALLATION AND EQUIPMENT

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Florizoone BVBA
(Get full report from official database of BE for Florizoone BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Florizoone BVBA
Addition kinds of activities for Florizoone BVBA

3365. Aluminium gieterijen | Aluminum foundries
15419906. Papier- / pulpmolenbouw | Paper/pulp mill construction
34460304. Lampposten, metaal | Lamp posts, metal
35320409. Shuttleauto's, ondergronds | Shuttle cars, underground
39499900. Sport- en atletische goederen, nec, nec | Sporting and athletic goods, nec, nec
84120102. Kunst- of wetenschappelijk centrum | Arts or science center

Werken bij Florizoone BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Florizoone BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Florizoone BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Florizoone BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker bakkerij (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het filiaal te Evergem zijn we op zoek naar een parttime medewerker: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is. Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten. Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Heftruckchauffeur/produktiekracht (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Tienen zijn we op zoek naar een gemotiveerde heftruckchauffeur/produktiekracht m/v: Als heftruckchauffeur productiekracht sta je in voor de volgende taken:  Paletten met ventielzakken wikkelen, labelen en stockeren in het magazijn (3 hoog);  Afgevulde bigbags wikkelen, labelen en stapelen (2 hoog); Bevoorrading van lege paletten; Halfmanueel inpakken van poeder;  Controle van metaaldetectie;  Staalname van het eindproduct;  Connecteren van bigbags aan silo; Lege ventielzakken aanvullen;  Bulkverlading behandelen; Rest ledigen van de silo’s; controle zeefketen; De inpakruimte en zeefketen zuiver houden; Gewichtscontrole en controle van verpakkingsmateriaal op zuiverheid; Instellen van parameters; Kleine problemen oplossen.

  • MANNA FOODS ZOEKT DRINGEND GEMOTIVEERDE OPERATOREN (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Manna Foods zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Je staat mee in voor de bereiding van kwalitatief hoogstaande koude of warme sauzen op één van de diverse afdelingen. Je werkt in een drieploegensysteem.

  • Verkoper showroom (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een geboren verkoper en heb jij enige theoretische kennis van verkoopstechnieken? Je hebt een goede kennis van Excel, Word en de taal Frans? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen in de regio van Genk zijn wij op zoek naar een verkoper voor de showroom. Hier zal jij onder andere instaan voor: Onthaal van klanten; Adviesverlening; Het volledige verkoopproces; Onderhandelingen voeren met overnemers.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen? Maak je graag het verschil bij onze particulieren? Ben je op zoek naar een flexibele job die perfect te combineren valt met een gezinsleven? Je kan zelfstandig werken en steekt graag je handen uit de mouwen? Wij bieden een deeltijdse of voltijdse functie aan met de dienstencheques. Je werkt bij verschillende particulieren thuis en organiseert je werk grotendeels zelf.

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

  • Uitzendconsulent Noorderkempen (OOSTMALLE)

    Regio: OOSTMALLE

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Voor Adecco Hoogstraten en Oostmalle zijn we op zoek naar een uitzendconsulent om het team te versterken. Je zal in een team van keitoffe collega's instaan voor diverse klanten in de Noorderkempen. Magazijnen, winkels, fabrieken en kantoren rekenen op jullie als het om het vinden van bekwame uitzendkrachten gaat. Je dag ziet er als volgt uit : pas op , de volgorde van taken kan elke dag verschillen en loopt wat door elkaar ! Telefonisch contacteren van sollicitanten voor al deze bedrijven. Arbeiders, soms studenten, maar ook al wel eens bedienden of hoger geschoolden. Niet gek worden van het hoge aantal voicemail berichten die je helaas moet achterlaten. Sollicitatiegesprekken met kandidaten, in het kantoor van Oostmalle of het kantoor van Hoogstraten. Opmaken van de startcontracten en je uitzendkracht inlichten over zijn eerste dag op het werk. Telefonische oproepen ontvangen, vragen van kandidaten of uitzendkrachten beantwoorden. Dit zijn soms administratieve vragen maar evengoed kan dat een vraag zijn rond inhoud van een vacature en salarisaanbod. Vacature intake van je klant. Telefonisch of face2face op het bedrijf. Wat zoeken ze juist ? Aantrekkelijk maar waarheidsgetrouw posten van die vacatures op de Adecco website en op de VDAB. Opvolgen van je kandidaten die op sollicitatiegesprek gingen. Opvolgen bij je klant en ook bij de kandidaat. Planningen ! Wie wat waar wanneer welk contract Nauwkeurig puzzelen, veel communicatie, en de arbeidscontracten ook correct opmaken. Inscannen en archiveren van een berg documenten zoals identititeskaarten etc... Ondertussen georganiseerd en goedgezind blijven. Je werkt bijna elke dag op beide kantoren, dus je bent bereid je dagelijks te verplaatsen van Hoogstraten naar Oostmalle, of omgekeerd.

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Allerlei pannes snel en efficiënt oplossen - Preventieve taken uitvoeren op het machinepark - Materiaal correct onderhouden en gezond houden - Bestelaanvragen indienden bij de technische aankoper - Meedenken over verdere optimalisaties - Diverse werkopdrachten uitvoeren

Zoek naar antwoorden van Florizoone BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Florizoone BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Florizoone BVBA. Laat een reactie achter voor Florizoone BVBA. Florizoone BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Florizoone BVBA. Leave a respond for Florizoone BVBA. Florizoone BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Florizoone BVBA op de google maps. Adres en contacten Florizoone BVBA
Location of Florizoone BVBA on the google maps. Address and contacts of Florizoone BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Florizoone BVBA Florizoone BVBA: VICTOR COX | DISCOTHEEK ENJOY | RESTAURANT MOLENHOF HOTEL | BUR. APPETITE FOODWORKS | Maas C

Other related companies as Florizoone BVBA: VICTOR COX | DISCOTHEEK ENJOY | RESTAURANT MOLENHOF HOTEL | BUR. APPETITE FOODWORKS | Maas C

Florizoone BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Florizoone BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09974456787. Het bedrijf Florizoone BVBA bevindt zich op het adres: Nieuwpoortsesteenweg 661; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 819,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is RESTAURANTS: INSTALLATION AND EQUIPMENT. Lijst met producten zijn Fried potatoes stands - Supplies & equipment; Industrial kitchens - Installation & equipment; Meat & meat products - Machines & Supplies; Hotel & catering supplies.
De hoofdactiviteit van Florizoone BVBA is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Florizoone BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Florizoone BVBA, openstaande posities, locatie van Florizoone BVBA op de kaart.

Florizoone BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Florizoone BVBA, company assigned to the tax number BE09974456787. The company Florizoone BVBA is located at the address: Nieuwpoortsesteenweg 661; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 819,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is RESTAURANTS: INSTALLATION AND EQUIPMENT. List of products are Fried potatoes stands - Supplies & equipment; Industrial kitchens - Installation & equipment; Meat & meat products - Machines & Supplies; Hotel & catering supplies.
The main activity of Florizoone BVBA is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Florizoone BVBA is not available. You also can look at reviews of Florizoone BVBA, open positions, location of Florizoone BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Florizoone BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Florizoone BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Florizoone BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Florizoone BVBA, employees, financial statistics.