FLEDIALUX-FORMULEX NV

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • FLEDIALUX-FORMULEX NV
Private companiesHealth Services • FLEDIALUX-FORMULEX NV

Contactgegevens FLEDIALUX-FORMULEX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEDIALUX-FORMULEX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEDIALUX-FORMULEX NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijksweg 28 2880 Bornem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-86-22-11 32-38-86-22-11

Fax (fax): 32-38-86-24-60 32-38-86-24-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEDIALUX-FORMULEX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEDIALUX-FORMULEX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEDIALUX-FORMULEX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEDIALUX-FORMULEX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEDIALUX-FORMULEX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEDIALUX-FORMULEX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEDIALUX-FORMULEX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEDIALUX-FORMULEX NV
Products information FLEDIALUX-FORMULEX NV

BTW identificatienummer (tax): BE07424804687
Ondernemingsnummer: 6863128662
Hoofdstad (capital): 752,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 585,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLEDIALUX-FORMULEX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEDIALUX-FORMULEX NV
(Get full report from official database of BE for FLEDIALUX-FORMULEX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEDIALUX-FORMULEX NV
Addition kinds of activities for FLEDIALUX-FORMULEX NV

01190301. Vlaszaad boerderij | Flaxseed farm
01799907. Olijfgaard | Olive grove
01799913. Mango Grove | Mango grove
02719905. Racoon boerderij | Racoon farm
26530101. Dozen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Boxes, corrugated: made from purchased materials
35490200. Coiling machines | Coiling machinery
37140202. Ashuizen en assen, motorvoertuig | Axle housings and shafts, motor vehicle
39990704. Gebladerte, kunstmatig en bewaard gebleven | Foliage, artificial and preserved
79991516. Luchtballon rijdt | Hot air balloon rides
86219903. Bar vereniging | Bar association

Werken bij FLEDIALUX-FORMULEX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEDIALUX-FORMULEX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEDIALUX-FORMULEX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEDIALUX-FORMULEX NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: LIDL

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

 • Contact Center Agent (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een voltijdse medewerker (m/v) voor het contact center. Je verzorgt nauwgezet de telefonische contacten tussen de klanten en winkels. Je behandelt elk dossier met de nodige aandacht en zorgt er voor dat elke melding op een correcte manier wordt opgelost en/of opgevolgd. Je werkt hiervoor nauw samen met de andere diensten van het bedrijf en je neemt, indien nodig, contact met de service-afdelingen van onze leveranciers.

 • Onderhoudselektricien (2- of 3-ploegen) (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Zele, gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen, zijn wij op zoek naar een onderhoudselektricien: Oplossen van storingen Preventief onderhoud uitvoeren aan het machinepark Meewerken aan de realisatie van nieuwe projecten Rapportage omtrent abnormale situaties aan de hoofd technische dienst

 • Chauffeur C / CE M/V (LOT)

  Regio: LOT

  Bedrijf: ADECCO HALLE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dynamisch transportbedrijf regio Groot-Halle zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Poetshulp regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

 • HUISHOUDHULP BORGLOON (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

  Type: Vaste Job

  laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

Zoek naar antwoorden van FLEDIALUX-FORMULEX NV in sociale netwerken
Look for responds of FLEDIALUX-FORMULEX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEDIALUX-FORMULEX NV. Laat een reactie achter voor FLEDIALUX-FORMULEX NV. FLEDIALUX-FORMULEX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEDIALUX-FORMULEX NV. Leave a respond for FLEDIALUX-FORMULEX NV. FLEDIALUX-FORMULEX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEDIALUX-FORMULEX NV op de google maps. Adres en contacten FLEDIALUX-FORMULEX NV
Location of FLEDIALUX-FORMULEX NV on the google maps. Address and contacts of FLEDIALUX-FORMULEX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEDIALUX-FORMULEX NV FLEDIALUX-FORMULEX NV: RONALD SEDEYN | Van Puymbroeck Verzekeringen NV | Cleanwork | Carlier Ludivine | BEIR SA

Other related companies as FLEDIALUX-FORMULEX NV: RONALD SEDEYN | Van Puymbroeck Verzekeringen NV | Cleanwork | Carlier Ludivine | BEIR SA

FLEDIALUX-FORMULEX NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEDIALUX-FORMULEX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07424804687. Het bedrijf FLEDIALUX-FORMULEX NV bevindt zich op het adres: Rijksweg 28 2880 Bornem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 752,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 585,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLEDIALUX-FORMULEX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEDIALUX-FORMULEX NV is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEDIALUX-FORMULEX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEDIALUX-FORMULEX NV, openstaande posities, locatie van FLEDIALUX-FORMULEX NV op de kaart.

FLEDIALUX-FORMULEX NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLEDIALUX-FORMULEX NV, company assigned to the tax number BE07424804687. The company FLEDIALUX-FORMULEX NV is located at the address: Rijksweg 28 2880 Bornem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 752,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 585,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLEDIALUX-FORMULEX NV were not found.
The main activity of FLEDIALUX-FORMULEX NV is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEDIALUX-FORMULEX NV is not available. You also can look at reviews of FLEDIALUX-FORMULEX NV, open positions, location of FLEDIALUX-FORMULEX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEDIALUX-FORMULEX NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEDIALUX-FORMULEX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEDIALUX-FORMULEX NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEDIALUX-FORMULEX NV, employees, financial statistics.