SINT-CHRISTOPHE

Contactgegevens SINT-CHRISTOPHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SINT-CHRISTOPHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SINT-CHRISTOPHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING LEOPOLD III LAAN 14; 8370; BLANKENBERGE, België

Telefoon (phone): 50412299 (+32-50412299) 50412299 (+32-50412299)

Fax (fax): +32 (56) 113-46-62 +32 (56) 113-46-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SINT-CHRISTOPHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SINT-CHRISTOPHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SINT-CHRISTOPHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SINT-CHRISTOPHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SINT-CHRISTOPHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SINT-CHRISTOPHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SINT-CHRISTOPHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SINT-CHRISTOPHE
Products information SINT-CHRISTOPHE

BTW identificatienummer (tax): BE05877929687
Ondernemingsnummer: 3628753662
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 647,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Gamme de prix: 37 - 62 Euros.. Type de Cuisine: Belge.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: H?TELS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SINT-CHRISTOPHE
(Get full report from official database of BE for SINT-CHRISTOPHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SINT-CHRISTOPHE
Addition kinds of activities for SINT-CHRISTOPHE

4961. Stoom- en airco voorziening | Steam and air-conditioning supply
018101. Planten, bladeren en struikgewassen | Plants, foliage and shrubberies
599400. Nieuwsverkopers en krantenkiosken | News dealers and newsstands
33990106. Zilver poeder | Silver powder
35699913. Vloeibare automatisering machines en uitrusting | Liquid automation machinery and equipment
37699905. Neuskegels, geleide raketten | Nose cones, guided missiles
39490301. Dumbbells en andere gewichtheffen apparatuur | Dumbbells and other weightlifting equipment
49590201. Malaria controle | Malaria control

Werken bij SINT-CHRISTOPHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SINT-CHRISTOPHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SINT-CHRISTOPHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SINT-CHRISTOPHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair Sales Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Sales bij Qiwie krijg je de opportuniteit om jezelf te ontwikkelen in de wereld van de verkoop. Jij wilt graag verder ontdekken hoe je met de juiste communicatie jouw doelen kunt bereiken. Het overtuigen van anderen zie jij als een echte uitdaging. Je telefoneert graag als Stagiair Sales en hebt hierbij oog voor een verzorgd taalgebruik.

  • Werfleider Sanitair en Verwarming (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waasland zijn wij op zoek naar een ervaren werfleider met een sterke interesse in sanitair en verwarming. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de opvolging van verschillende werven, zowel qua timing en budget. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de arbeiders en biedt technische ondersteuning waar nodig.

  • Handlanger voor grondwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met afdeling bouw in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar wegenwerkers. Op de werkplaats zal je mee ingeschakeld als voor het uitvoeren van grondwerken, graven van sleuven, bestratingswerken, ..

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Drongen - Nevele - Mariakerke (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp regio Kortenberg-Bertem (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Kortenberg-Bertem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

  • Student/e voor broodjeszaak van 11u - 14u (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiaste student/e en ben je niet vies van volgende taken?: groentjes schoonmaken broodjes beleggen bereiding van koude pasta's kassawerkDan is dat de geknipte vakantiejob voor jou!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Voorman montage regio Heuvelland (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met vestigingen in Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies

  • ALLROUND SERVICE MEDEWERKER TE BORNEM (609-483) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde medewerker kom je terecht in een firma die oplossingen op maat realiseert bij het hijsen van lasten. Ze beschikken over een serviceteam dat onderhoudswerken uitvoert en defecten oplost. Als Allround Service Medewerker vervoeg je het serviceteam, coördineer en ondersteun je het. Je plant interventieaanvragen, prijsvragen en projecten in en volgt deze op. Je verwerkt werfverslagen en -rapporten. Monteurs en techniekers stuur je met de glimlach aan. De uit te voeren werken bereid je voor en controleer je.

Zoek naar antwoorden van SINT-CHRISTOPHE in sociale netwerken
Look for responds of SINT-CHRISTOPHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SINT-CHRISTOPHE. Laat een reactie achter voor SINT-CHRISTOPHE. SINT-CHRISTOPHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SINT-CHRISTOPHE. Leave a respond for SINT-CHRISTOPHE. SINT-CHRISTOPHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SINT-CHRISTOPHE op de google maps. Adres en contacten SINT-CHRISTOPHE
Location of SINT-CHRISTOPHE on the google maps. Address and contacts of SINT-CHRISTOPHE

Andere gerelateerde bedrijven als come SINT-CHRISTOPHE SINT-CHRISTOPHE: ESTETICA LEMAN | RUDY'S HAIRCLUB | Siteconcept BVBA | TRAITEUR MANDOLINO | EXPERFLORA

Other related companies as SINT-CHRISTOPHE: ESTETICA LEMAN | RUDY'S HAIRCLUB | Siteconcept BVBA | TRAITEUR MANDOLINO | EXPERFLORA

SINT-CHRISTOPHE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SINT-CHRISTOPHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05877929687. Het bedrijf SINT-CHRISTOPHE bevindt zich op het adres: KONING LEOPOLD III LAAN 14; 8370; BLANKENBERGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 647,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is RESTAURANTS: H?TELS. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 37 - 62 Euros.. Type de Cuisine: Belge..
De hoofdactiviteit van SINT-CHRISTOPHE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SINT-CHRISTOPHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SINT-CHRISTOPHE, openstaande posities, locatie van SINT-CHRISTOPHE op de kaart.

SINT-CHRISTOPHE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is SINT-CHRISTOPHE, company assigned to the tax number BE05877929687. The company SINT-CHRISTOPHE is located at the address: KONING LEOPOLD III LAAN 14; 8370; BLANKENBERGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 647,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is RESTAURANTS: H?TELS. List of products are Gamme de prix: 37 - 62 Euros.. Type de Cuisine: Belge..
The main activity of SINT-CHRISTOPHE is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SINT-CHRISTOPHE is not available. You also can look at reviews of SINT-CHRISTOPHE, open positions, location of SINT-CHRISTOPHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SINT-CHRISTOPHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SINT-CHRISTOPHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SINT-CHRISTOPHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SINT-CHRISTOPHE, employees, financial statistics.