HOTEL A LA ROSERAIE

Contactgegevens HOTEL A LA ROSERAIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTEL A LA ROSERAIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTEL A LA ROSERAIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LIMBURG STIRUM 213; 1780; WEMMEL, België

Telefoon (phone): 24569910 (+32-24569910) 24569910 (+32-24569910)

Fax (fax): +32 (57) 208-38-78 +32 (57) 208-38-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTEL A LA ROSERAIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTEL A LA ROSERAIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTEL A LA ROSERAIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTEL A LA ROSERAIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTEL A LA ROSERAIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTEL A LA ROSERAIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTEL A LA ROSERAIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTEL A LA ROSERAIE
Products information HOTEL A LA ROSERAIE

BTW identificatienummer (tax): BE01097229003
Ondernemingsnummer: 3824859619
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 611,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Gamme de prix: 87 - 136 Euros.. Type de Cuisine: Fran?aise,Poissons & Fruits de Mer. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: H?TELS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTEL A LA ROSERAIE
(Get full report from official database of BE for HOTEL A LA ROSERAIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTEL A LA ROSERAIE
Addition kinds of activities for HOTEL A LA ROSERAIE

3296. Minerale wol | Mineral wool
162399. Water-, riool- en utiliteitsleidingen, nec | Water, sewer, and utility lines, nec
764101. Bekleding werk | Upholstery work
22529901. Verven en afwerken slijtage | Dyeing and finishing hosiery
23539910. Panama hoeden | Panama hats
35569904. Zoetwarenmachines | Confectionery machinery
37310106. Aanstekers, mariene: bouw en reparatie | Lighters, marine: building and repairing
39310401. Baritonhoorns en onderdelen | Baritone horns and parts

Werken bij HOTEL A LA ROSERAIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTEL A LA ROSERAIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTEL A LA ROSERAIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTEL A LA ROSERAIE. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOOPSTER/VERKOPER AFDELING PARFUMERIE & ONDERGOED (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalter zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa

  • Machine operator (vullijn) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verwerken en verpakken van potgronden zijn we op zoek naar vullijnoperatoren. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces rond het verpakken van potgronden. Naast het afstellen van de machines ben je eveneens verantwoordelijk voor het bestellen van de basismaterialen die nodig zijn voor de productie, los je storingen op en rapporteer je naar de ploegbaas. Er wordt van je verwacht dat je het eindproduct aflevert dat voor 100% aan de normen beantwoordt.

  • Huishoudhulpen regio Menen - Lauwe (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden regio Menen/Rekkem/Lauwe. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Verkoper student boetiek, regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Maasmechelen Village zijn wij op zoek naar een student voor in het weekend, zowel voor zaterdag als voor zondag.

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in veiligheidsmateriaal in regio Puurs zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Sales Promotor @ Media Markt (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Tu es passionné par la photographie? Tu es photographe amateur et tu aimes la vente? Tu es étudiant en photographie ou en Multimedia? Alors, ce qui suit pourrait certainement t’intéresser… ➔ Nous recherchons des Sales Promotors pour notre client Panasonic. En tant que Sales Promotor, tu seras responsable de la démonstration des produits de la marque Panasonic dans un des magasins Media Markt de ta région. Tu approcheras de manière proactive les clients et tu les renseigneras avec enthousiasme sur les produits comme l’appareil photo GX80 ou les téléviseurs de technologie 4K. Profil recherché Tu es étudiant en photographie ou tu possèdes une affinité avec les produits Multimedia. Tu as un sens commercial. Tu es orienté client.  Tu es disponible le vendredi et samedi. Une première expérience dans la vente de produits Multimedia ou en Retail est un plus.  Nous offrons Un salaire compétitif accompagné d’une indemnité de déplacement Un travail dans votre propre région avec un planning fixe  Une formation sur les produits Panasonic Une première expérience commerciale qui sera un atout sur ton C.V. Intéressé? Alors n’attends plus ! Envoie ton CV à Think and Go et convaincs nous de ta passion !

  • Afdelingsmanager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsmanager beschik je over de gave om jouw team zo te leiden dat alles op rolletjes loopt. Je hebt een passie voor voeding en brengt deze passie over op jouw medewerkers. Op drukke tijdstippen werk je mee op het terrein. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van jouw afdelingen. Daarnaast streef je elke dag naar tevreden klanten. Je bent op de hoogte van de wensen en noden van de klanten en stemt je afdeling hier op af. Commercieel denken en handelen zit in jouw natuur. Je speelt vlot in op opportuniteiten die zich voordoen. Je neemt beslissingen op basis van de resultaten van je afdelingen en durft meedenken met de keten op lange termijn. Om jouw afdelingen efficiënt te beheren, voer je de bijhorende administratieve taken met plezier uit. Zo stel je de planningen en uurroosters van jouw team op en zorgt voor een optimale voorraadbeheer.

  • PATISSIER (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

    Type: Vaste Job

    In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

  • Technologisch Sales Executive Onderwijs/Event (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Functie Sales Executive Digital Event: Volledig nieuw event vertegenwoordigen & voorstellen Potentiële klanten in kaart brengen & inplannen in je agenda Offertes opmaken volgens aanvragen van de klanten & deze verdedigen De doelgroep die je benadert zijn alle bedrijven die een kwalitatieve service, innoverende visie & technologische oplossingen aanbieden naar het onderwijs; bv. digitale onderwijsborden Rapporteren doe je aan de Business Developer van het evenement In eerste instantie werk je voornamelijk vanuit het hoofdkantoor gevestigd in Oost-Vlaanderen, daarnaast ben je af en toe ook actief op de baan Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents is een gekende speler binnen de evenementensector.   Ze bieden een enorm brede waaier van evenementen aan: gaande van vakbeurzen tot seminaries en sportevenementen.  Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar Commercieel Talent met interesse in innovatieve & digitale educatieve tools.

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

  • Leercontract - Verkoper/aanvuller (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: GAMMA Genk-Hasseltweg, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde, leergierige persoon. Tijdens je opleiding zal je doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen leren kennen en verkopen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent mee het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten en je doet ook kassawerk. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken. Wij zorgen voor een degelijke opleiding en opvolging tijdens je leercontractperiode.

  • Flexijob verkoop bakkerij (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij regio Kortrijk zijn we op zoek naar een winkelbediende voor flexi/bijverdienste. Taken: -Je helpt met het klaarzetten van de winkel en de bestellingen. -Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bestellen in de winkel (broodjes beleggen, kaas bedienen,...) -Tussendoor doe je de afwas, helpt je met het vegen van het atelier, aanvullen van verpakking, snoepzakjes maken, koekjes verpakken,... -Bij de taken horen ook helpen bij algemeen onderhoud van de bakkerij dwz af en toe eens muren of deuren afwassen, tafels afkuisen, ramen winkel poetsen,..

Zoek naar antwoorden van HOTEL A LA ROSERAIE in sociale netwerken
Look for responds of HOTEL A LA ROSERAIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTEL A LA ROSERAIE. Laat een reactie achter voor HOTEL A LA ROSERAIE. HOTEL A LA ROSERAIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTEL A LA ROSERAIE. Leave a respond for HOTEL A LA ROSERAIE. HOTEL A LA ROSERAIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTEL A LA ROSERAIE op de google maps. Adres en contacten HOTEL A LA ROSERAIE
Location of HOTEL A LA ROSERAIE on the google maps. Address and contacts of HOTEL A LA ROSERAIE

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTEL A LA ROSERAIE HOTEL A LA ROSERAIE: Khalid NV | Brizon BVBA | LUC VANSCHOORISSE | WYNENDAELE IVAN | RADIO CONTACT ROESELARE

Other related companies as HOTEL A LA ROSERAIE: Khalid NV | Brizon BVBA | LUC VANSCHOORISSE | WYNENDAELE IVAN | RADIO CONTACT ROESELARE

HOTEL A LA ROSERAIE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOTEL A LA ROSERAIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01097229003. Het bedrijf HOTEL A LA ROSERAIE bevindt zich op het adres: AVENUE DE LIMBURG STIRUM 213; 1780; WEMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 611,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: H?TELS. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 87 - 136 Euros.. Type de Cuisine: Fran?aise,Poissons & Fruits de Mer. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse..
De hoofdactiviteit van HOTEL A LA ROSERAIE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTEL A LA ROSERAIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTEL A LA ROSERAIE, openstaande posities, locatie van HOTEL A LA ROSERAIE op de kaart.

HOTEL A LA ROSERAIE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOTEL A LA ROSERAIE, company assigned to the tax number BE01097229003. The company HOTEL A LA ROSERAIE is located at the address: AVENUE DE LIMBURG STIRUM 213; 1780; WEMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 611,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: H?TELS. List of products are Gamme de prix: 87 - 136 Euros.. Type de Cuisine: Fran?aise,Poissons & Fruits de Mer. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse..
The main activity of HOTEL A LA ROSERAIE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTEL A LA ROSERAIE is not available. You also can look at reviews of HOTEL A LA ROSERAIE, open positions, location of HOTEL A LA ROSERAIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTEL A LA ROSERAIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTEL A LA ROSERAIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTEL A LA ROSERAIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTEL A LA ROSERAIE, employees, financial statistics.