RESTAURANT LE SOUVERAIN

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • RESTAURANT LE SOUVERAIN
Private companiesMetal Mining • RESTAURANT LE SOUVERAIN

Contactgegevens RESTAURANT LE SOUVERAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT LE SOUVERAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT LE SOUVERAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE JOS?PH. CHARLOTTE 4; 5100; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81302640 (+32-81302640) 81302640 (+32-81302640)

Fax (fax): +32 (56) 317-94-98 +32 (56) 317-94-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT LE SOUVERAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT LE SOUVERAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT LE SOUVERAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT LE SOUVERAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT LE SOUVERAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT LE SOUVERAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT LE SOUVERAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT LE SOUVERAIN
Products information RESTAURANT LE SOUVERAIN

BTW identificatienummer (tax): BE06834564208
Ondernemingsnummer: 6381652832
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 324,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Belge.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT LE SOUVERAIN
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT LE SOUVERAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT LE SOUVERAIN
Addition kinds of activities for RESTAURANT LE SOUVERAIN

017999. Vruchten en noten, nec, nec | Fruits and tree nuts, nec, nec
22210406. Polyester breedgeweven stoffen | Polyester broadwoven fabrics
35310805. Emmers, uitgraving: clamshell, beton, dragline, enz. | Buckets, excavating: clamshell, concrete, dragline, etc.
50849905. Hydraulische systemen apparatuur en benodigdheden | Hydraulic systems equipment and supplies
72999906. Huishoudelijke verbetering en renovatie contractant agentschap | Home improvement and renovation contractor agency

Werken bij RESTAURANT LE SOUVERAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT LE SOUVERAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT LE SOUVERAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT LE SOUVERAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ervaren chauffeur CE voor een bedrijf regio Oostende. Je vervoert voornamelijk grondstoffen zoals asfalt, puin en granulaten. Je vertrekt steeds vanuit het depot

  • Projectleider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER m/v. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Je zal instaan voor volgende zaken: Opvolgen van projecten. Contact met klanten.  Bestellen van materialen.  Voorbereiden wat tekenaar moet uitwerken. Opmaken van offertes.

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een arbeider wegenbouw met CE-rijbewijs.

  • Dakdekker platte daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Overpelt zoekt Trixxo gemotiveerde dakdekkers platte daken. Bij voorkeur heb je reeds ervaring met het lijmen van PVC, het branden van roofing of het plaatsen van EPDM. Heb je geen ervaring als dakdekker maar ben je wel uiterst gemotiveerd om dit te leren? Ook dan maak je zeker kans om te kunnen werken binnen deze familiale onderneming! We verwachten dat je je met eigen vervoer kunt begeven naar Overpelt. De werven zijn gelegen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Student winkelbediende charcuterie te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kasterlee? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Studenten kerstmarkt Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Aalst en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur! Heb jij nog voldoende uren over om te werken als student en ben je bereid meerdere dagen te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Flyers uitdelen tijden Kermis Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DOE HET ZELF

    Type: Studentenjob

    Flyers uitdelen tijden Kermis Sint-Truiden van Doe-het-zelf Discount Vrijdag 24 augustus Zaterdag 25 augustus Zondag 26 augusutus Vrijdag 31 augustus Zaterdag 1 september Zondag 2 september

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Leuven zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Bijverdienste nachtverpleegkundige klinische studies data entry (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken nachtverpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Tijdens de nacht ben je verantwoordelijk voor de patiënten die verblijven. Je volgt eventueel de nodige parameters op, maar in tussentijd doe je de data input van de gegevens die overdag verzameld zijn. Dit doe je zeer nauwkeurig en volgens het afgesproken protocol van de studie. Dit is een bijverdienste die afhankelijk is van het aantal studies. We zoeken verpleegkundigen die zich een 4 à 5 nachten per maand beschikbaar willen/kunnen stellen. Je krijgt een doorgedreven opleiding on the job.

  • Inspecteur voertuigen – remote (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen Remote voor verschillende regio’s (O-Vl; BR; Vl-Br; Ant; W-Br) . Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen Remote. Als Inspecteur Voertuigen Remote beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires samen met de bestuurder van het voertuig. Onze planning afdeling maakt dagelijks voor jou de afspraken in jouw regio. Jouw uitdaging is om met alle verkeersdrukte op tijd te arriveren bij de bestuurder en deze op een klantvriendelijke manier kennis te laten maken met ons inspectieproces. Geen dag is hetzelfde omdat de routes en de afspraken per dag variëren. Iedere dag vertrek je vanuit huis en wikkel je jouw inspecties op locatie af voordat je weer richting huis gaat. Ook kan het voorkomen dat je inspecties uitvoert op de locaties van de leasemaatschappijen of projecten. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het MVI IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • Onderhoudstechnieker (2 ploegen) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: LOTUS BAKERIES BELGIE

    Type: Vaste Job

    Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. Je werkt mee aan de ombouw van de installaties. Je zoekt naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en realiseert ze. Je helpt mee bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT LE SOUVERAIN in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT LE SOUVERAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT LE SOUVERAIN. Laat een reactie achter voor RESTAURANT LE SOUVERAIN. RESTAURANT LE SOUVERAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT LE SOUVERAIN. Leave a respond for RESTAURANT LE SOUVERAIN. RESTAURANT LE SOUVERAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT LE SOUVERAIN op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT LE SOUVERAIN
Location of RESTAURANT LE SOUVERAIN on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT LE SOUVERAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT LE SOUVERAIN RESTAURANT LE SOUVERAIN: CUFAB DRINKS | B.C. KRUISHOUTEM | INSTITUT PRIVIL?GE | L'ARDOISE | ECOLE FOND. COMMUNALE

Other related companies as RESTAURANT LE SOUVERAIN: CUFAB DRINKS | B.C. KRUISHOUTEM | INSTITUT PRIVIL?GE | L'ARDOISE | ECOLE FOND. COMMUNALE

RESTAURANT LE SOUVERAIN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT LE SOUVERAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06834564208. Het bedrijf RESTAURANT LE SOUVERAIN bevindt zich op het adres: PLACE JOS?PH. CHARLOTTE 4; 5100; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 324,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Belge..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT LE SOUVERAIN is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT LE SOUVERAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT LE SOUVERAIN, openstaande posities, locatie van RESTAURANT LE SOUVERAIN op de kaart.

RESTAURANT LE SOUVERAIN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT LE SOUVERAIN, company assigned to the tax number BE06834564208. The company RESTAURANT LE SOUVERAIN is located at the address: PLACE JOS?PH. CHARLOTTE 4; 5100; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 324,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. List of products are Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Belge..
The main activity of RESTAURANT LE SOUVERAIN is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT LE SOUVERAIN is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT LE SOUVERAIN, open positions, location of RESTAURANT LE SOUVERAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT LE SOUVERAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT LE SOUVERAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT LE SOUVERAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT LE SOUVERAIN, employees, financial statistics.