PIZZERIA RICALO

Contactgegevens PIZZERIA RICALO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIZZERIA RICALO: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIZZERIA RICALO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSEWEG 198; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS, België

Telefoon (phone): 15711636 (+32-15711636) 15711636 (+32-15711636)

Fax (fax): +32 (50) 940-16-25 +32 (50) 940-16-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIZZERIA RICALO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIZZERIA RICALO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIZZERIA RICALO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIZZERIA RICALO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIZZERIA RICALO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIZZERIA RICALO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIZZERIA RICALO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIZZERIA RICALO
Products information PIZZERIA RICALO

BTW identificatienummer (tax): BE06935089111
Ondernemingsnummer: 7112792968
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 589,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Type de Cuisine: Pizzas.. Types de Cuisine: Pizzas.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIZZERIA RICALO
(Get full report from official database of BE for PIZZERIA RICALO)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIZZERIA RICALO
Addition kinds of activities for PIZZERIA RICALO

02730202. Mollusk boerderij | Mollusk farm
13890100. Bouw-, reparatie- en ontmantelingsdiensten | Construction, repair, and dismantling services
24219904. Meubeldimensie voorraad, naaldhout | Furniture dimension stock, softwood
27410102. Kunst kopie: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Art copy: publishing only, not printed on site
28360402. Bacteriologische media | Bacteriological media
32110200. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
33640201. Loodgieten | Lead die-castings
51690600. Aromatische chemicaliën | Aromatic chemicals

Werken bij PIZZERIA RICALO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIZZERIA RICALO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIZZERIA RICALO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIZZERIA RICALO. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke huishoudhulp/verzorgende (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke hulp voor een periode van 3 maanden. Taken : huishoudelijk werk -> koken, poetsen, boodschappen doen, maar ook begeleiding en verzorging van 1 oudere persoon. Werkuren : bespreekbaar Loon : bespreekbaar Opstart voorzien november/december 2018. Kennis Nederlands vereist

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Heusden: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel gelegen in Kuringen zijn we op zoek naar jobstudenten die doorheen de schoolweek kunnen werken. Dit wil zeggen dat je op een maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag beschikbaar bent. Takenpakket: het aanvullen van rekken, het spiegelen van producten, het ordenen van geleverde goederen klanten informeren na verloop van tijd kassawerk. 

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Receptionist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: BUDGET IBIS

    Type: Studentenjob

    Ibis budget Leuven is op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om haar jong en dynamisch team te vervolledigen. Als aanspreekpunt van de gasten binnen het hotel wordt er van u verwacht dat u klantvriendelijk bent ingesteld. Door uw onthaal krijgt de gast een aangenaam gevoel bij zijn verblijf. Indien u flexibel bent, niet bang bent om verantwoordelijkheid te nemen, verschillende talen beheerst en van variatie houdt, dan is deze job zeker voor u ! Wij werken met een 3-ploegenstelsel volgens volgende uren: 7u - 15u / 15u - 23u / 23u - 7u

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Recruiter (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: VAN HECK - INTERPIECES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van verschillende bedrijven in België en Frankrijk. Je gaat op zoek naar verschillende profielen zowel magazijniers, vertegenwoordigers, IT-ers als administratieve en leidinggevende profielen. Je bent verantwoordelijk voor de publicatie van onze vacatures, contacten met uitzendbureau’s en voor de selecties. Je werkt hiervoor nauw samen met de manager of teamcoach in kwestie. Uiteraard probeer je een maximale instroom te genereren via eigen kanalen en zo de interim- en selectiekosten te verlagen. Eenmaal de kandidaat aangeworven zorg je voor een vlotte opstart van de persoon. Je rapporteert aan de HR-manager. Eventuele moeilijkheden of bijzonderheden breng je onder zijn aandacht.

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

  • ELEKTRICIEN RESIDENTIEEL (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: DE KETELE Yves

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van elektriciteit en verlichting Hoofdzakelijk particuliere installaties Nieuwbouw en verbouwingen Aansluiting van zonnepanelen (geen plaatsing) Regionale verplaatsingen

  • Kinderkinesitherapeut, kinesitherapeut pediatrie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DANIELS-BOEY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut in onze groepspraktijk met baby's, peuters, kleuters, lagere school kinderen en tieners. Je geeft hen therapie omwille van neuromotorische, psychomotorische en/of respiratoire moeilijkheden. Hierbij is het belangrijk zelfstandig te kunnen werken, graag in team te werken en initiatief te kunnen nemen. Op regelmatige basis overleg je met je collega over de cliënten, agenda, behandeling, bijscholingen,... en zoeken we samen naar een zo goed mogelijk therapieplan voor onze cliënten.

Zoek naar antwoorden van PIZZERIA RICALO in sociale netwerken
Look for responds of PIZZERIA RICALO in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIZZERIA RICALO. Laat een reactie achter voor PIZZERIA RICALO. PIZZERIA RICALO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIZZERIA RICALO. Leave a respond for PIZZERIA RICALO. PIZZERIA RICALO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIZZERIA RICALO op de google maps. Adres en contacten PIZZERIA RICALO
Location of PIZZERIA RICALO on the google maps. Address and contacts of PIZZERIA RICALO

Andere gerelateerde bedrijven als come PIZZERIA RICALO PIZZERIA RICALO: OPTIQUE HUIN | FRAN?OISE MARCHAL | IMMOCESSION | CASTELLINI'S | DELRUE ANDRE FILS

Other related companies as PIZZERIA RICALO: OPTIQUE HUIN | FRAN?OISE MARCHAL | IMMOCESSION | CASTELLINI'S | DELRUE ANDRE FILS

PIZZERIA RICALO is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIZZERIA RICALO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06935089111. Het bedrijf PIZZERIA RICALO bevindt zich op het adres: MECHELSEWEG 198; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 589,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Pizzas.. Types de Cuisine: Pizzas..
De hoofdactiviteit van PIZZERIA RICALO is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIZZERIA RICALO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIZZERIA RICALO, openstaande posities, locatie van PIZZERIA RICALO op de kaart.

PIZZERIA RICALO is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIZZERIA RICALO, company assigned to the tax number BE06935089111. The company PIZZERIA RICALO is located at the address: MECHELSEWEG 198; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 589,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. List of products are Type de Cuisine: Pizzas.. Types de Cuisine: Pizzas..
The main activity of PIZZERIA RICALO is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PIZZERIA RICALO is not available. You also can look at reviews of PIZZERIA RICALO, open positions, location of PIZZERIA RICALO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIZZERIA RICALO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIZZERIA RICALO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIZZERIA RICALO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIZZERIA RICALO, employees, financial statistics.