PITA BOSPHORE

Contactgegevens PITA BOSPHORE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PITA BOSPHORE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PITA BOSPHORE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JOSEPH WAUTERS 2; 4051; CHAUDFONTAINE, België

Telefoon (phone): 43654980 (+32-43654980) 43654980 (+32-43654980)

Fax (fax): +32 (61) 781-75-65 +32 (61) 781-75-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PITA BOSPHORE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PITA BOSPHORE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PITA BOSPHORE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PITA BOSPHORE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PITA BOSPHORE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PITA BOSPHORE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PITA BOSPHORE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PITA BOSPHORE
Products information PITA BOSPHORE

BTW identificatienummer (tax): BE03171447753
Ondernemingsnummer: 6320953369
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 545,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Types de Cuisine: Pittas.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PITA BOSPHORE
(Get full report from official database of BE for PITA BOSPHORE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PITA BOSPHORE
Addition kinds of activities for PITA BOSPHORE

209600. Aardappelchips en soortgelijke snacks | Potato chips and similar snacks
275206. Poster- en decalprint, lithografisch | Poster and decal printing, lithographic
328104. Slate producten | Slate products
36120305. Elektronische meter transformatoren | Electronic meter transformers
39530000. Markeringsapparaten | Marking devices
50740301. Pijp en ketelbedekking | Pipe and boiler covering
52110507. Tegel, keramiek | Tile, ceramic
92220103. Openbaar ministerie 's kantoor | Public prosecutors' office

Werken bij PITA BOSPHORE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PITA BOSPHORE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PITA BOSPHORE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PITA BOSPHORE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) 2 ploegen gezocht voor een magazijn in Olen. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt) Je kan werken in ofwel 2 ploegen of vaste nachtploeg.

  • Cardriver Autoterminal (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote autoterminal te Verrebroek, zijn we op zoek naar cardrivers en kwaliteitscontroleurs. Jouw taak bestaat uit het controleren van nieuwe wagens om ze vervolgens op hun plaats te zetten op de terminal. De tewerkstelling gebeurt in 2 ploegen en op zaterdag indien nodig. Je staat ook in voor het vervangen van batterijen op een andere afdeling. Fysiek zwaar werk schrikt je dus niet af.

  • Bediende Inbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp Hertsberge! Opstart bespreekbaar! (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Het kantoor te Oostkamp is dringend op zoek naar nieuwe superhelden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning

  • Huishoudhulp in Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die wij zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiestudenten gezocht regio Oostakker (van ma tem vrij) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Oostakker zijn wij op zoek naar ervaren productiemedewerk(st)ers om te werken tijdens het academiejaar op een vaste dag of meerdere vaste dagen. Taken: productiewerk (bv: alles uitpakken en weer herinpakken,...)

  • Medewerker Charcuterie/ beenhouwerij student (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag werken in een supermarkt op de afdeling charcuterie/ beenhouwerij? Ben je beschikbaar in het weekend en/of doorheen de week? Ben je 18 jaar of ouder? Kan je op deze 3 vragen JA antwoorden dan is deze vacature de moeite waard om verder te lezen! Je dag ziet er als volgt uit: aan het begin van je dienst zorg je voor het aanvullen van de verstoog. Gedurende de dag help je klanten verder met hun bestelling, zal je vlees versnijden en inpakken en zorg je voor het orde en netheid op je werkpost. Je uren liggen tussen 7 en 19u45. Vroeg opstaan mag dus geen probleem zijn. Je krijgt een volledige opleiding op de werkvloer. Geen ervaring nodig! WEL de juiste inzet, klantvriendelijkheid en durf om de vleesmachine te gebruiken!!!

  • calculator/medewerker commerciële binnendienst (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    KBS Systems biedt u een totaal pakket aan diensten en producten om brandverspreiding te voorkomen en de gevolgen van een brand zo gering mogelijk te houden. Denk aan oa. brandwerende deuren, afdichtingen en omkastingen. Taakomschrijving: · Je interpreteert de prijsvraag van de klanten en kan hen kritisch begeleiden in de juiste keuze · Je kan de aanvraag technisch inschatten, plannen interpreteren, lastenboeken ontleden en omrekenen naar een correcte offerte · Je staat klanten te woord bij eventuele vragen over de offerte · Je staat ook in nauw contact met de leveranciers en gaat zo op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding

  • Administratief Bediende Aankoopdienst (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gelegen in de Gentse-Zeehaven, is men op zoek naar een Administratief Bediende Aankoopdienst. Jouw voornaamste taak is administratieve ondersteuning bieden aan de inkoper. Je zorgt als bediende inkoop voor alle administratie m.b.t. bestellingen, prijsaanvragen en contracten. Je zorgt voor de grondige voorbereiding van de dossiers volgens afspraak met de inkoper. Je zorgt voor de voorbereiding en het administratief verwerken van contracten. Je komt in contact met verschillende partijen (zoals leveranciers, interne klanten,...). Taken (niet limitatief): 1. Bijstand verlenen bij het verwerken van 'Aanvragen tot bestellen' tot bestelling 2. Verwerken van contracten 3. Opstellen en opvolgen van prijsaanvragen 4. Opvolgen van prijsrechtvaardigingen 5. Opvolgen van orderbevestigingen en aanverwante informatie 6. Opvolgen facturen die blokkeren omwille van prijsverschillen 7. Opvolgen van leveringen 8. Afsluiten van besteldossiers

  • TECHNISCH TEKENAAR (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleidingsperiode om het gamma te leren kennen, werk je actief mee aan de interne productontwikkeling alsook aan de coördinatie en opvolging van de externe productontwikkeling. De focus ligt op het bedenken en implementeren van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten uit het gamma. je stelt haalbaarheidsstudies en kosten/baten analyses op en voert producttesten uit je zoekt mee naar de juiste leveranciers je zorgt voor technische productdocumentatie en houdt deze up-to-date je geeft product-technische ondersteuning aan medewerkers van diverse afdelingen je bent verantwoordelijk voor de productkwaliteit- en functionaliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gezonde KMO in de interieursector. Ze richten zich op het high end segment van decoratie en ontwikkelen en produceren alles op maat van de klant. Het eigen ontwikkelingsteam ontwikkelt producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de fijnste afwerking. Meer dan 70% van de verkoop is afkomstig uit eigen ontwikkelingen. Ter vervanging van een medewerker die op pensioen gaat, zoeken we een technisch tekenaar.

  • calculator elektriciteit (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: epTechnieken

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van normen, plannen, lastenboek, schema's een meetstaat opmaken of invullen. Het opvragen van prijzen bij zowel leveranciers als bij onderaannemers. In samenspraak projecten analyseren en de meest gepaste oplossing in offerte brengen. Het opmaken van technische fiches.

Zoek naar antwoorden van PITA BOSPHORE in sociale netwerken
Look for responds of PITA BOSPHORE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PITA BOSPHORE. Laat een reactie achter voor PITA BOSPHORE. PITA BOSPHORE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PITA BOSPHORE. Leave a respond for PITA BOSPHORE. PITA BOSPHORE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PITA BOSPHORE op de google maps. Adres en contacten PITA BOSPHORE
Location of PITA BOSPHORE on the google maps. Address and contacts of PITA BOSPHORE

Andere gerelateerde bedrijven als come PITA BOSPHORE PITA BOSPHORE: Vanderhoydonk L & B | HUIS ECRI | ALG.AANN.VERWARMINGSINST. | Finaspan-Marien | FEDERALE POLITIE

Other related companies as PITA BOSPHORE: Vanderhoydonk L & B | HUIS ECRI | ALG.AANN.VERWARMINGSINST. | Finaspan-Marien | FEDERALE POLITIE

PITA BOSPHORE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PITA BOSPHORE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03171447753. Het bedrijf PITA BOSPHORE bevindt zich op het adres: RUE JOSEPH WAUTERS 2; 4051; CHAUDFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 545,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Types de Cuisine: Pittas..
De hoofdactiviteit van PITA BOSPHORE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PITA BOSPHORE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PITA BOSPHORE, openstaande posities, locatie van PITA BOSPHORE op de kaart.

PITA BOSPHORE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is PITA BOSPHORE, company assigned to the tax number BE03171447753. The company PITA BOSPHORE is located at the address: RUE JOSEPH WAUTERS 2; 4051; CHAUDFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 545,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Types de Cuisine: Pittas..
The main activity of PITA BOSPHORE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PITA BOSPHORE is not available. You also can look at reviews of PITA BOSPHORE, open positions, location of PITA BOSPHORE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PITA BOSPHORE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PITA BOSPHORE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PITA BOSPHORE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PITA BOSPHORE, employees, financial statistics.