LE PAVILLON D'OR

Contactgegevens LE PAVILLON D'OR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE PAVILLON D'OR: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE PAVILLON D'OR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE HOUBA DE STROOPER 642; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24790731 (+32-24790731) 24790731 (+32-24790731)

Fax (fax): +32 (63) 627-55-48 +32 (63) 627-55-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE PAVILLON D'OR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE PAVILLON D'OR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE PAVILLON D'OR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE PAVILLON D'OR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE PAVILLON D'OR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE PAVILLON D'OR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE PAVILLON D'OR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE PAVILLON D'OR
Products information LE PAVILLON D'OR

BTW identificatienummer (tax): BE09064788818
Ondernemingsnummer: 4946838378
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Type de Cuisine: Chinoise.. Types de Cuisine: Chinoise.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE PAVILLON D'OR
(Get full report from official database of BE for LE PAVILLON D'OR)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE PAVILLON D'OR
Addition kinds of activities for LE PAVILLON D'OR

344401. Culverts, flumes en pijpen | Culverts, flumes, and pipes
12319901. Baggeren, antraciet | Dredging, anthracite
28160303. Lamp zwart | Lamp black
33550401. Rails, gerold en getrokken, aluminium | Rails, rolled and drawn, aluminum
34790220. Sherardiseren van metalen of metaalproducten | Sherardizing of metals or metal products

Werken bij LE PAVILLON D'OR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE PAVILLON D'OR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE PAVILLON D'OR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE PAVILLON D'OR. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek medewerker in Filling & assembly zal je logistieke processen begeleiden aan de produktielijn en logistieke activiteiten uitvoeren, zowel fysiek als in SAP. Je zal componenten klaarzetten voor een proces order, goods issues uitvoeren in SAP, restverwerking doen en controles uitvoeren aan de produktielijn. Op rustige momenten kan je ingezet worden als teamoperator aan de produktielijnen in Filling & assembly. Steeds zal je werken volgens de kwaliteit-, milieu- en veiligheidsnormen. Ook zal je mee instaan voor het verzorgen van de orde en netheid in je eigen werkomgeving.

  • Lijnoperator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van deeg en vulling tot cru eindproducten. Dit doe je door het instellen van productie/lamineerparameters en van de benodigde hulpmiddelen op de lijn. • Intern bestellen van grondstoffen. • Aanvoeren, controleren en registreren (batchcodes) van de verschillende grondstoffen en ingrediënten volgens productieplanning en opgegeven compositierecept. • Aanvoeren en controleren van de verschillende machines en hulpmaterialen volgens productieplanning en opgegeven processingrecept. • Doseren van vetstof in het laminaat volgens de receptuur en specificaties. • Bediening, ontstoring, bijstelling en zelfstandig ombouwen van de lamineer en/of productielijn. • Zelfstandige bediening en bijstelling van de mobiele apparatuur en hulpmiddelen van de lijn. • Realiseren van de geplande productie aan de hand van instructies en specificaties binnen de normen van OEE, waste en kwaliteit. • Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens de QC-procedures en het eventueel bijsturen van het proces, alsook bij afwijkingen de lijncoördinator verwittigen. • Uitvoeren van de nodige reinigings- en operationele onderhoudswerken op de gebruikte installaties volgens de reinigingsinstructies. • Back-up van Lijncoördinator.

  • Hersteller industriële voertuigen as Gent-Aalst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor de verdere uitbouw van onze afdeling op zoek naar een HERSTELLER INDUSTRIËLE VOERTUIGEN : - Je monteert en demonteert onderdelen en voert belangrijke herstellingen uit aan industriële voertuigen dit vooral reparaties aan chassis en  carrosserieopbouwen. - Je stelt defecten en de oorzaak ervan vast. - Je bepaalt welke onderdelen vervangen moeten worden. - Je maakt de wagen opnieuw rijklaar.

  • Administratief bouwkundig bediende (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende met affintiteit in de bouw. Verantwoordelijkheden: Verwerken van dossiers Offertes indienen, aanpassen, finaliseren en bezorgen aan onze klant Bestellen van de nodige materialen Je bent het aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen Trefwoorden: bouw, administratie, bouwkunde, technisch,

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • JOBSTUDENT HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

  • Ingenieur (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor het opsporen van persluchtlekken. -Via visuele en auditieve controle + ultrasoon-inspectie: persluchtlekken opsporen Voorzien van labels + identificatie van lek (inschatting maken van verlies) -Tijdens gepland/preventief onderhoud ondersteuning aan betreffende afdelingen: aanduiden van lekken -Werkorders aanmaken in Rimses en/of SAP -Eventueel Standaardiseren van persluchtmateriaal * stockreductie Update Rimses (stockbeheer) -Opvolgen van herstellingen ¿ persluchtverbruik adhv persluchtdebietmeters = gerealiseerde energie-savings in kaart brengen op bestaande xls-file -Opstart: asap -Einde: afhankelijk van het resultaat (kan gerust nr 50 dagen gaan) -Regime: best gespreid over een periode (vb: 2-tal dagen/week) -Mogelijks ook op zaterdag (tijdens periodes van niet-produktie) lekkage opsporen, maar eerder uitzonderlijk

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • Payroll Manager (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Zet je HR carrière verder op de hoofdzetel van Burger Brands Belgium! In deze rol krijg je een belangrijke plek in het centrale HR team en fungeer je als "sparring partner" voor de Head of HR Belux. Je neemt de lead in de implementatie van een nieuw tijdsregistratiesysteem.  Als expert kunnen de werknemers van het bedrijf bij jou terecht voor de meer complexe vragen omtrent loon- en payrolladministratie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor 2 collega’s die instaan voor een correcte payroll en administratieve taken zoals verwerking van afwezigheden, tijdsregistratie, sociale documenten, thematische verloven, verzekeringen, eindejaarspremies, vakantie. Je blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen payroll en sociale wetgeving en doet voorstellen om HR processen te optimaliseren en de kwaliteit te garanderen. Bedrijfsprofiel: Burger Brands Belgium NV met hoofdkantoor in Antwerpen exploiteert de bekende merken Quick en Burger King® in België en Luxemburg.  De onderneming met een dynamische, jonge en innovatieve geest telt een toegewijd team van ongeveer 550 medewerkers die de 4 bedrijfswaarden “ondernemerschap, teamgeest, respect en klantgerichtheid” uitdragen. Het merk Quick dat in 1971 zijn intrede deed in België was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien marktleider met zijn iconische Giant. Burger King® werd opgericht in 1954 in Miami en is wereldwijd de tweede grootste hamburgerketen met zijn niet minder iconische Whopper®.  Burger King® heeft in 2017 zijn eerste restaurants in België geopend.

  • Schoonmaker(ster) gezocht voor bedrijf te Vlezenbeek(30u). (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: ISS JOBCENTER BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 6h30 - 12h30 (30u/week)

  • Installateur sanitair Regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Schoonmaak - Housekeeping (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van ons gemotiveerde houskeeping team ben je mede verantwoordelijk voor het dagelijkse zuiver maken van onze hotelkamers en algemene ruimte's. - Schoonmaken kamers (vervangen linnengoed, afstoffen, stofzuigen, ...) - Schoonmaken Algemene ruimte's hotel -------------------------------------------------------------------------------------------------------- As a member of there housekeeping team, you'll be responsible for day cleaning of our guest rooms, public areas and assisting in the hotel laundry. Main duties: - Changing sheets - Vacuuming floors - Removing dust, swiping surfaces - Replacing used towels and changing toiletries such as soap and shampoos It's possible that you will do additional cleaning tasks in other parts of the Hotel. (hallways, lobbies, lounges, restrooms, corridors, elevators and stairways).

Zoek naar antwoorden van LE PAVILLON D'OR in sociale netwerken
Look for responds of LE PAVILLON D'OR in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE PAVILLON D'OR. Laat een reactie achter voor LE PAVILLON D'OR. LE PAVILLON D'OR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE PAVILLON D'OR. Leave a respond for LE PAVILLON D'OR. LE PAVILLON D'OR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE PAVILLON D'OR op de google maps. Adres en contacten LE PAVILLON D'OR
Location of LE PAVILLON D'OR on the google maps. Address and contacts of LE PAVILLON D'OR

Andere gerelateerde bedrijven als come LE PAVILLON D'OR LE PAVILLON D'OR: ELRA | COIFFURE PICCO BELLO | CARGO INTERNATIONAL | FLORIN | G茅rimaux V

Other related companies as LE PAVILLON D'OR: ELRA | COIFFURE PICCO BELLO | CARGO INTERNATIONAL | FLORIN | G茅rimaux V

LE PAVILLON D'OR is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE PAVILLON D'OR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09064788818. Het bedrijf LE PAVILLON D'OR bevindt zich op het adres: AVENUE HOUBA DE STROOPER 642; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Chinoise.. Types de Cuisine: Chinoise..
De hoofdactiviteit van LE PAVILLON D'OR is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE PAVILLON D'OR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE PAVILLON D'OR, openstaande posities, locatie van LE PAVILLON D'OR op de kaart.

LE PAVILLON D'OR is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE PAVILLON D'OR, company assigned to the tax number BE09064788818. The company LE PAVILLON D'OR is located at the address: AVENUE HOUBA DE STROOPER 642; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. List of products are Type de Cuisine: Chinoise.. Types de Cuisine: Chinoise..
The main activity of LE PAVILLON D'OR is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LE PAVILLON D'OR is not available. You also can look at reviews of LE PAVILLON D'OR, open positions, location of LE PAVILLON D'OR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE PAVILLON D'OR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE PAVILLON D'OR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE PAVILLON D'OR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE PAVILLON D'OR, employees, financial statistics.