LE PALAIS DE LA FRITE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • LE PALAIS DE LA FRITE
Private companiesTobacco Products • LE PALAIS DE LA FRITE

Contactgegevens LE PALAIS DE LA FRITE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE PALAIS DE LA FRITE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE PALAIS DE LA FRITE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE ABB? BOUGARD 0; 6180; COURCELLES, België

Telefoon (phone): 71461434 (+32-71461434) 71461434 (+32-71461434)

Fax (fax): +32 (82) 442-96-82 +32 (82) 442-96-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE PALAIS DE LA FRITE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE PALAIS DE LA FRITE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE PALAIS DE LA FRITE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE PALAIS DE LA FRITE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE PALAIS DE LA FRITE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE PALAIS DE LA FRITE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE PALAIS DE LA FRITE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE PALAIS DE LA FRITE
Products information LE PALAIS DE LA FRITE

BTW identificatienummer (tax): BE09678100585
Ondernemingsnummer: 9727264404
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 715,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Types de Cuisine: Fritures.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE PALAIS DE LA FRITE
(Get full report from official database of BE for LE PALAIS DE LA FRITE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE PALAIS DE LA FRITE
Addition kinds of activities for LE PALAIS DE LA FRITE

34829908. Shot, staal (munitie) | Shot, steel (ammunition)
35569904. Zoetwarenmachines | Confectionery machinery
38279918. Prisms, optisch | Prisms, optical
39610104. Kettingen, behalve edelmetaal | Necklaces, except precious metal
79970201. Strandclub, lidmaatschap | Beach club, membership

Werken bij LE PALAIS DE LA FRITE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE PALAIS DE LA FRITE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE PALAIS DE LA FRITE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE PALAIS DE LA FRITE. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever 2ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als wever ben je opertor op drie Van De Wiele weefmachines. Je bent verantwoordelijk voor de selectie van nieuwe weefplannen in controller bij opstart van een nieuw weeforder. Je herstelt poolbreuken, kettingbreuken en inslagbreuken. Je plaatst jute bobijnen op het rek van de inslag. Je zorgt voor het afsnijden van geweven karren. Je focust op tussentijdse kwaliteitscontroles.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal dagelijks instaan voor het opmaken van de planning voor het ruitenwas-team. Je brengt de klanten op de hoogte via SMS of mail. Je verzorgt de administratie van uw team en staat je collega van de mobiele ploeg bij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het wagenpark, het doorgeven van aankopen, afspraken maken voor herstellingswerken van machines en gereedschap, opvolgen van verkeersboetes etc.

  • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Houthalen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KOEKELARE (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Koekelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • Stage Recruitment Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1672891-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Als stagair(e) recruitment consultant ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne (Trifinance) en externe (klanten) recruitment opdrachten: Je hebt contact met onze klanten, zoekt pro-actief naar kandidaten, screent hun competenties tijdens interviews en maakt een verslag op over deze kandidaten; Je bent verantwoordelijk voor de A-Z opvolging van onze kandidaten en sollicitaties; Je bouwt een netwerk op van finance professionals en wordt hun trusted partner in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen; Als een business partner onderhoud je contacten met onze klanten; Je wordt betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze intake initiatieven: communicatie, interne projecten, events, etc. Ben je sterk in communicatie? Ben je gepassioneerd door het maken van de juiste match tussen kandidaat en klant? Ben je klantgericht en geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen? Ben je resultaatgericht, pro-actief en weet je van aanpakken? Heb je zin om een ambitieus en gepassioneerd team te versterken?

  • Keukenadviseur (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: STEVENS MEUBEL

    Type: Vaste Job

    Advies, verkoop en opmetingen ter plaatse bij de klant. Opvolging van de dossiers.

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • kelners (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: GRAND CAFE

    Type: Werfreserve

    Bediening

Zoek naar antwoorden van LE PALAIS DE LA FRITE in sociale netwerken
Look for responds of LE PALAIS DE LA FRITE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE PALAIS DE LA FRITE. Laat een reactie achter voor LE PALAIS DE LA FRITE. LE PALAIS DE LA FRITE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE PALAIS DE LA FRITE. Leave a respond for LE PALAIS DE LA FRITE. LE PALAIS DE LA FRITE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE PALAIS DE LA FRITE op de google maps. Adres en contacten LE PALAIS DE LA FRITE
Location of LE PALAIS DE LA FRITE on the google maps. Address and contacts of LE PALAIS DE LA FRITE

Andere gerelateerde bedrijven als come LE PALAIS DE LA FRITE LE PALAIS DE LA FRITE: Arnols R | PMU | De Post - La Poste | Delacourt Details sprl | STEFFENS, ROLF

Other related companies as LE PALAIS DE LA FRITE: Arnols R | PMU | De Post - La Poste | Delacourt Details sprl | STEFFENS, ROLF

LE PALAIS DE LA FRITE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE PALAIS DE LA FRITE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09678100585. Het bedrijf LE PALAIS DE LA FRITE bevindt zich op het adres: PLACE ABB? BOUGARD 0; 6180; COURCELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 715,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Types de Cuisine: Fritures..
De hoofdactiviteit van LE PALAIS DE LA FRITE is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE PALAIS DE LA FRITE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE PALAIS DE LA FRITE, openstaande posities, locatie van LE PALAIS DE LA FRITE op de kaart.

LE PALAIS DE LA FRITE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE PALAIS DE LA FRITE, company assigned to the tax number BE09678100585. The company LE PALAIS DE LA FRITE is located at the address: PLACE ABB? BOUGARD 0; 6180; COURCELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 715,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Types de Cuisine: Fritures..
The main activity of LE PALAIS DE LA FRITE is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LE PALAIS DE LA FRITE is not available. You also can look at reviews of LE PALAIS DE LA FRITE, open positions, location of LE PALAIS DE LA FRITE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE PALAIS DE LA FRITE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE PALAIS DE LA FRITE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE PALAIS DE LA FRITE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE PALAIS DE LA FRITE, employees, financial statistics.