FRAJO'S GRAND CAF?

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • FRAJO'S GRAND CAF?
Private companiesFurniture and Fixtures • FRAJO'S GRAND CAF?

Contactgegevens FRAJO'S GRAND CAF?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRAJO'S GRAND CAF?: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRAJO'S GRAND CAF?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 5B150; 2110; WIJNEGEM, België

Telefoon (phone): 33542573 (+32-33542573) 33542573 (+32-33542573)

Fax (fax): +32 (14) 144-55-64 +32 (14) 144-55-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRAJO'S GRAND CAF?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRAJO'S GRAND CAF?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRAJO'S GRAND CAF?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRAJO'S GRAND CAF?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRAJO'S GRAND CAF?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRAJO'S GRAND CAF?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRAJO'S GRAND CAF?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRAJO'S GRAND CAF?
Products information FRAJO'S GRAND CAF?

BTW identificatienummer (tax): BE04754577636
Ondernemingsnummer: 7310821533
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Type de Cuisine: Tavernes,Belge.. Types de Cuisine: Belge.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRAJO'S GRAND CAF?
(Get full report from official database of BE for FRAJO'S GRAND CAF?)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRAJO'S GRAND CAF?
Addition kinds of activities for FRAJO'S GRAND CAF?

2254. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
08310107. Moss verzamelen | Moss gathering
35310606. Draglines, aangedreven | Draglines, powered
35590601. Kilnen, cement | Kilns, cement
58120203. Ijsstandjes of zuivelstaven | Ice cream stands or dairy bars
72990600. Persoonlijke document- en informatiediensten | Personal document and information services
92210201. Provincie politie | County police

Werken bij FRAJO'S GRAND CAF?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRAJO'S GRAND CAF?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRAJO'S GRAND CAF?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRAJO'S GRAND CAF?. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (elektrische kennis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U heeft een basis elektriciteit en bent handig. U steekt graag de handen uit de mouwen en leert graag bij. Loon: 12 euro/uur en dagvergoeding Bereikbaar met het openbaar vervoer

  • Servicemonteur (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een servicemonteur (m/v) : Installeren van slagbomen, poorten ,draaitrommels, hekwerk, automatiseringen enz Onderhoud en herstellingen van de producten bij de klant

  • Verpakker 2-pl (zeer aantrekkelijk loon!!) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de firma Renson in Waregem zijn we op zoek naar een medewerk(st)er voor de verpakkingsafdeling. Volgende taken zullen tot je takenpakket behoren: Je voert een laatste kwaliteitscontrole uit vooraleer je de onderdelen verpakt Je wikkelt de onderdelen in beschermende folie en verpakt ze in kisten Je voorziet de verpakte goederen van het juiste etiket De onderdelen die je verpakt kunnen smalle stukken zijn, maar evengoed brede en zware onderdelen. Daarom is een fysiek goede conditie zeer belangrijk voor deze job.

  • Lader (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

  • Poetshulp Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: t-interim Hoogstraten

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met eengroot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling.   Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele,persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulpmet huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk:   Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen     Bedrijfsprofiel:

  • HUISHOUDHULP REGIO Herentals - Olen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Onderhoudsmonteur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een firma gelegen in Tessenderlo, gespecialiseerd in het afvullen van gasflessen zijn we op zoek naar een Onderhoudsmonteur. Je staat in voor het verrichten/assisteren van werkzaamheden in het kader van preventief en curatief onderhoud aan machines; gebouwen; propaan en butaan installaties en de infrastructuur op het depot te Tessenderlo conform de richtlijnen van het veiligdheidsbeheersysteem. Bij interesse, contacteer Konvert Interim Tessenderlo!

  • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Finance

    Type: Vaste Job

    Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

  • Opticien (+ optometrist) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: BAECKENS OPTICS

    Type: Vaste Job

    BAECKENS OPTICS bvba, reeds 72 jaar gevestigd in hartje Merchtem (Vlaams-Brabant), zoekt een gemotiveerde opticien (+ optometrist) voor full-time onmiddellijke indiensttreding. Bij voorkeur ervaring in oogmeting en lensaanpassing, verkoop en atelierwerk.

  • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WILLEKENS TIJL

    Type: Vaste Job

    Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

  • Dierenarts met interesse tandheelkunde (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interesse in diergeneeskundige tandheelkunde? Abaris dierenartsenpraktijk te Wilsele (Leuven) zoekt medewerker die zich hierin verder wil bekwamen om in-house opleiding te verkrijgen.

Zoek naar antwoorden van FRAJO'S GRAND CAF? in sociale netwerken
Look for responds of FRAJO'S GRAND CAF? in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRAJO'S GRAND CAF?. Laat een reactie achter voor FRAJO'S GRAND CAF?. FRAJO'S GRAND CAF? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRAJO'S GRAND CAF?. Leave a respond for FRAJO'S GRAND CAF?. FRAJO'S GRAND CAF? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRAJO'S GRAND CAF? op de google maps. Adres en contacten FRAJO'S GRAND CAF?
Location of FRAJO'S GRAND CAF? on the google maps. Address and contacts of FRAJO'S GRAND CAF?

Andere gerelateerde bedrijven als come FRAJO'S GRAND CAF? FRAJO'S GRAND CAF?: Azur | DE WOONCONSULENT | CHARLES VASTERSAEGHER | ACTUA PRESS | CENTRE CULTUREL

Other related companies as FRAJO'S GRAND CAF?: Azur | DE WOONCONSULENT | CHARLES VASTERSAEGHER | ACTUA PRESS | CENTRE CULTUREL

FRAJO'S GRAND CAF? is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRAJO'S GRAND CAF?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04754577636. Het bedrijf FRAJO'S GRAND CAF? bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 5B150; 2110; WIJNEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 512,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes,Belge.. Types de Cuisine: Belge..
De hoofdactiviteit van FRAJO'S GRAND CAF? is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRAJO'S GRAND CAF? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRAJO'S GRAND CAF?, openstaande posities, locatie van FRAJO'S GRAND CAF? op de kaart.

FRAJO'S GRAND CAF? is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRAJO'S GRAND CAF?, company assigned to the tax number BE04754577636. The company FRAJO'S GRAND CAF? is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 5B150; 2110; WIJNEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 512,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. List of products are Type de Cuisine: Tavernes,Belge.. Types de Cuisine: Belge..
The main activity of FRAJO'S GRAND CAF? is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FRAJO'S GRAND CAF? is not available. You also can look at reviews of FRAJO'S GRAND CAF?, open positions, location of FRAJO'S GRAND CAF? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRAJO'S GRAND CAF?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRAJO'S GRAND CAF?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRAJO'S GRAND CAF?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRAJO'S GRAND CAF?, employees, financial statistics.