FONTAINE GRECQUE-COSTAS

Contactgegevens FONTAINE GRECQUE-COSTAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FONTAINE GRECQUE-COSTAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FONTAINE GRECQUE-COSTAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE NEERSTALLE 387; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23764640 (+32-23764640) 23764640 (+32-23764640)

Fax (fax): +32 (15) 876-90-93 +32 (15) 876-90-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FONTAINE GRECQUE-COSTAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FONTAINE GRECQUE-COSTAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FONTAINE GRECQUE-COSTAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FONTAINE GRECQUE-COSTAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FONTAINE GRECQUE-COSTAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FONTAINE GRECQUE-COSTAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FONTAINE GRECQUE-COSTAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FONTAINE GRECQUE-COSTAS
Products information FONTAINE GRECQUE-COSTAS

BTW identificatienummer (tax): BE08424560546
Ondernemingsnummer: 7150970458
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Type de Cuisine: Grecque.. Types de Cuisine: Grecque.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FONTAINE GRECQUE-COSTAS
(Get full report from official database of BE for FONTAINE GRECQUE-COSTAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FONTAINE GRECQUE-COSTAS
Addition kinds of activities for FONTAINE GRECQUE-COSTAS

28340802. Antiseptica, medicijn | Antiseptics, medicinal
35599938. Fiber optics strand coating machines | Fiber optics strand coating machinery
36610100. Telefoons en telefoonapparatuur | Telephones and telephone apparatus
38430119. Ultrasone tandheelkundige apparatuur | Ultrasonic dental equipment
51490703. krakers | Crackers

Werken bij FONTAINE GRECQUE-COSTAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FONTAINE GRECQUE-COSTAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FONTAINE GRECQUE-COSTAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FONTAINE GRECQUE-COSTAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote drukkerij zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een C rijbewijs. Deze chauffeur zal elke maandag en dinsdag drukwerk leveren over gans België en Nederland tot Amsterdam. Klanten zijn meestal bedrijven of De Post of een verzendfirma. Deze firma's situeren zich op bedrijventerreinen. Nooit leveren bij particulieren. 4 à 12 stops/dag. De chauffeur vertrekt 's ochtends tussen 6u en 8u, terug ten laatste tegen 18u00. Soms werkdagen van 11 uur, soms ook maar 7 à 8 uur. De starttijd en het aantal werkuren is afhankelijk van de bestemming en bestellingen die geleverd moeten worden. Het drukwerk staat op pallets en deze staan 's ochtends klaar, de chauffeur laadt zelf de vrachtwagen a.d.h.v. de afleverbonnen. Lossen doe je met elektrische transpallet en gebeurt via de laadklep. Manueel lossen kan voorkomen.

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf in Ninove zoeken wij gemotiveerde heftruckchauffeurs. Je staat in voor het wegzetten van afgewerkte producten. Je hebt bij voorkeur ervaring met lange stukken (meer dan 3meter)

  • Technisch Receptioniste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

  • Sanitair installateur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever in de regio Kortrijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en ervaren allround loodgieter / installatie monteur. Je zal onderstaande werkzaamheden uitvoeren: Het aanleggen van water, gas- en sanitair installaties. Het plaatsen en aansluiten van radiatoren, CV ketels, luchterwarmers. Het aanleggen van leidingen voor verwarming, gas- en warmwatertapinstallaties. Het stellen en het afmonteren van wastafels, sifons, waterkranen, spiegels, toiletpotten en andere sanitaire voorzieningen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan leidingen, kranen, afvoeren.

  • Operator (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf groot Gent , zijn we op zoek naar een productie / operator  Je krijgt van de productieverantwoordelijke een planning op basis daarvan bereidt u recepten voor Je wordt intern opgeleid tot operator Je krijgt op voorhand een afwerkte lijst waardoor je niet voor verassingen , strees gaat staan / hebben. Het is een soort checklist. Indien er afwijkingen zijn op de productkwaliteit vb. een grond dan meld je dit aan de verantwoordelijke Je vult enkele kwaliteitsformuleren in : bv : Je noteert dagelijks de temperatuur van de koeling. ( heel basic ) 

  • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

  • Bouwarbeider zwembaden (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IZEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven bouwarbeider voor de aanleg van zwembaden en zwemvijvers. Van a tot z werk je alles tot in detail af. Een on the job training zal hier voorzien worden. Jouw takenpakket bestaat uit: - Putten maken. - Drainage voorzien. - Leidingen voorzien. - Terrasaanleg. - Elektrische taken. - ...

  • Draaier frezer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

    Type: Vaste Job

    Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

  • TECHNICAL SALES SUPPORT (BE770555) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BRAKEL AERO

    Type: Vaste Job

    Brakel Aero, (https://www.brakelaero.be/) onderdeel van de Kingspan Light & Air Group en gelegen te Melle, is ruim 35 jaar marktleider op het gebied van daglichttoetreding, brandveiligheid en ventilatie-oplossingen. Het is een internationale organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel draagt en projecten binnen de gebouwentechniek opzet van conceptfase tot en met uitvoering. Brakel Aero biedt integrale oplossingen voor allerlei gebouwtypes aan en gelooft sterk in het gebruik van de natuurlijke elementen daglicht en lucht voor het realiseren van een comfortabel en veilig binnenklimaat. Om de continue groei verder te bestendigen, wenst men het team te versterken met een (m/v) TECHNICAL SALES SUPPORT LEERRIJKE INSTAPFUNCTIE IN TECHNISCHE KLANTENOPVOLGING MET CONCRETE DOORGROEIMOGELIJKHEDEN Functie Je staat van a tot z in voor de verkoop, berekening en opvolging van herstellingen vanuit de binnendienst. Samen met de Account Managers werk je mee aan de groei en optimalisering van de klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële proces van aanvraag over offerte tot verkoop. Met je commerciële talenten en technische expertise treed je als volwaardige gesprekspartner en adviseur naar voren. Je ontrafelt de effectieve nood van de klant, zoekt naar adequate oplossingen binnen de organisatie en stimuleert hierdoor de verkoop. Je zorgt voor een goede interne doorstroming van informatie en neemt op basis van je ervaring de nodige initiatieven om samen met jouw collega’s het commerciële proces en de klantenportefeuille te optimaliseren. Jouw klanten situeren zich onder meer in de distributie, de industrie en de openbare sector en zijn vooral eindgebruikers. Je staat in voor de calculaties en de administratieve ondersteuning van binnenkomende interventieaanvragen. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie kan je op korte termijn de stap zetten naar de buitendienst. Je organiseert je agenda goed, gaat zelfstandig te werk en rapporteert aan de Algemeen/Operationeel Directeur.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER KREFEL SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: KREFEL SCHOTEN

    Type: Vaste Job

    Als gedreven voltijdse verkoper (m/v) (35u/week) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Schoten. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Jouw profiel: Je bent klant- en servicegerichten hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor elke dinsdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van FONTAINE GRECQUE-COSTAS in sociale netwerken
Look for responds of FONTAINE GRECQUE-COSTAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FONTAINE GRECQUE-COSTAS. Laat een reactie achter voor FONTAINE GRECQUE-COSTAS. FONTAINE GRECQUE-COSTAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FONTAINE GRECQUE-COSTAS. Leave a respond for FONTAINE GRECQUE-COSTAS. FONTAINE GRECQUE-COSTAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FONTAINE GRECQUE-COSTAS op de google maps. Adres en contacten FONTAINE GRECQUE-COSTAS
Location of FONTAINE GRECQUE-COSTAS on the google maps. Address and contacts of FONTAINE GRECQUE-COSTAS

Andere gerelateerde bedrijven als come FONTAINE GRECQUE-COSTAS FONTAINE GRECQUE-COSTAS: D.H.K. PLASTICS | HUIS ESTETIKA | HUIS CALLEBAUT | WIM VAN HOOTEGEM | LENNIKSE DROGIST. PARFUM.

Other related companies as FONTAINE GRECQUE-COSTAS: D.H.K. PLASTICS | HUIS ESTETIKA | HUIS CALLEBAUT | WIM VAN HOOTEGEM | LENNIKSE DROGIST. PARFUM.

FONTAINE GRECQUE-COSTAS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FONTAINE GRECQUE-COSTAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08424560546. Het bedrijf FONTAINE GRECQUE-COSTAS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE NEERSTALLE 387; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 145,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Grecque.. Types de Cuisine: Grecque..
De hoofdactiviteit van FONTAINE GRECQUE-COSTAS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FONTAINE GRECQUE-COSTAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FONTAINE GRECQUE-COSTAS, openstaande posities, locatie van FONTAINE GRECQUE-COSTAS op de kaart.

FONTAINE GRECQUE-COSTAS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FONTAINE GRECQUE-COSTAS, company assigned to the tax number BE08424560546. The company FONTAINE GRECQUE-COSTAS is located at the address: CHAUSS?E DE NEERSTALLE 387; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 145,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. List of products are Type de Cuisine: Grecque.. Types de Cuisine: Grecque..
The main activity of FONTAINE GRECQUE-COSTAS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FONTAINE GRECQUE-COSTAS is not available. You also can look at reviews of FONTAINE GRECQUE-COSTAS, open positions, location of FONTAINE GRECQUE-COSTAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FONTAINE GRECQUE-COSTAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FONTAINE GRECQUE-COSTAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FONTAINE GRECQUE-COSTAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FONTAINE GRECQUE-COSTAS, employees, financial statistics.