KIKMOLEN

Contactgegevens KIKMOLEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KIKMOLEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KIKMOLEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KIKMOLENSTRAAT 1; 3630; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89770900 (+32-89770900) 89770900 (+32-89770900)

Fax (fax): +32 (69) 173-67-59 +32 (69) 173-67-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KIKMOLEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KIKMOLEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KIKMOLEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KIKMOLEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KIKMOLEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KIKMOLEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KIKMOLEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KIKMOLEN
Products information KIKMOLEN

BTW identificatienummer (tax): BE06756835937
Ondernemingsnummer: 2398284912
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Type d'Emplacement: Emplacement de Camping,Emplacement pour Caravanes.. Types d'Installations: Piscines en Plein Air.. Types de Cuisine: Fritures.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. INSTALLATIONS AND TERRAINS DE SPORT HORS CENTRES SPORTIFS. TERRAINS DE CAMPING

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KIKMOLEN
(Get full report from official database of BE for KIKMOLEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KIKMOLEN
Addition kinds of activities for KIKMOLEN

2045. Bereide bloemmengsels en deegjes | Prepared flour mixes and doughs
3441. Vervaardigd constructie metaal | Fabricated structural metal
286905. Parfums, aroma's en voedingsadditieven | Perfumes, flavorings, and food additives
353299. Mijnbouwmachines, niet inbegrepen | Mining machinery, nec
13890105. Lease tanks, olie veld: oprichten, schoonmaken en repareren | Lease tanks, oil field: erecting, cleaning, and repairing
35599935. Wallpaper trimmers | Wallpaper trimmers
54999905. Kruiden en kruiden | Spices and herbs
73199901. Display reclame dienst | Display advertising service
73730101. Analyse en ontwerp van computersystemen | Computer systems analysis and design

Werken bij KIKMOLEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KIKMOLEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KIKMOLEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KIKMOLEN. Looking for open vacancies in other companies

  • VOEDINGSOPERATOR (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiebedrijf actief in productie en distributie van hoogwaardige sauzen, is AGO Zeebrugge op zoek naar een operator voor de weegzone. Je bent verantwoordelijk voor het uitwegen van ingrediënten voor alle halffabrikaten (voor koude en warme productie). Bijhalen van de nodige grondstoffen en recipiënten. De grondstoffen uitwegen volgens het receptuur en de voorgeschreven procedures. Uitvoeren van de nodig administratie bij dit proces. Reinigen weegschalen, tafels, materiaal en werkomgeving.

  • Monteur aluminium schrijnwerk (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van alu schrijnwerk. Je regelt en monteert het nieuwe beslag correct af. Je installeert zonwering, ventilatie en andere hulpartikelen op nieuw schrijnwerk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde–kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Groot-Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Inpakker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Je pakt bestellingen in en zorgt voor een correcte verzending

  • Telefoondispatcher/studentenjob (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Studentenjob

    Telefonische oproepen beantwoorden en ritten verdelen. Ritverwerking via computersysteem. Planmatig kunnen werken. Weekendwerk/nachtdienst.Aangename manier om als student een centje bij te verdienen. U dient wel 18 jaar te zijn

  • Zaalmedewerker jobstudent (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: GLI AMICI

    Type: Studentenjob

    Als zaalmedewerker zal je instaan voor het bedienen van gerechten, drank en drank voorbereiden. Je zal ook instaan voor het afruimen van de tafels, en afrekenen. Wij zijn opzoek naar jobstudenten.

  • Jobstudent Chauffeur (16/8-09/09) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je levert medisch materiaal richting apothekers (vaste ronde). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Zolder, een distributiecentrum van medisch materiaal, zoeken wij een jobstudent chauffeur met rijbewijs B. U zorgt door de distributie van medisch materiaal naar apothekers. Duur opdracht : 16/08 - 09/09 Werkuren per dag : 07.21u - 10.15 en 11.39 - 18.15u. (gekapte dienst!)

  • Stagiair(e) Test Engineer voor Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    De bedoeling is om in een van onze bestaande applicaties een test framework te integreren. Zowel end-to-end als unit testen. De applicatie: TickIT is een online platform(SaaS) voor het aanmaken & beheren van tickets tussen klant en leverancier. De mobiele applicatie wordt gebruikt door de klant om tickets te registreren via een gebruiksvriendelijke interface. Zowel klant als leverancier kunnen hun tickets beheren en behandelen via de web interface. Doel: - Bekijken wat de mogelijkheden zijn van de verschillende Test frameworks. - Bepalen welk framework het best binnen onze bestaande applicatie past. - Proof of concept maken met het gekozen framework. - Test scenario’s opstellen voor onze applicatie en de testen bouwen. - Eventueel continuous integration omgeving opzetten met automatische testen bij inchecken code. - Integratie van een zelfgeschreven error handling framework, gelijkaardig aan sentry.io. Daarnaast zal je, samen met ervaren collega’s, instaan voor tal van uitbreidingen voor v2 van de applicatie.

  • Maintenance supervisor (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office is voor een klant actief in de voedingssector op zoek naar een maintenance supervisor (M/V). Als Maintenance Supervisor neem je de dagelijkse leiding van het maintenance team bestaande uit techniekers en hulptechniekers die instaan voor het verhelpen van storingen en uitvoeren van een preventief/ predictief onderhoud. Jouw takenpakket: - organiseren van de personeelsplanning naar een optimale bezetting - bijdragen tot de ontwikkeling van het team: geven van trainingen, up-to-date houden en ter beschikking stellen van de nodige procedures, werkinstructies, documentatie - aanbieden van operationele ondersteuning en oplossen van eventuele problemen aan installaties - acties uitwerken en uitvoeren omtrent performantie, veiligheid-, kwaliteit en milieubewustzijn - zelfstandig uitvoeren van kleine projecten ter verbetering, upgrading en uitbreiding van machines en installaties - optimaliseren van de beschikbaarheid van installaties - rekening houden met de departementale doelstellingen dmv een KPI dash-board

  • Personal Trainer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

Zoek naar antwoorden van KIKMOLEN in sociale netwerken
Look for responds of KIKMOLEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KIKMOLEN. Laat een reactie achter voor KIKMOLEN. KIKMOLEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KIKMOLEN. Leave a respond for KIKMOLEN. KIKMOLEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KIKMOLEN op de google maps. Adres en contacten KIKMOLEN
Location of KIKMOLEN on the google maps. Address and contacts of KIKMOLEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KIKMOLEN KIKMOLEN: DE PUTTER MINIGAS | ARTSEN ZONDER VAKANTIE-INTERNATIONALE MEDISCHE SAMENWERKING vzw | Vanslambrouck P | BUREAU SOUVAGIE-DEQUEKER | Ruche (La)

Other related companies as KIKMOLEN: DE PUTTER MINIGAS | ARTSEN ZONDER VAKANTIE-INTERNATIONALE MEDISCHE SAMENWERKING vzw | Vanslambrouck P | BUREAU SOUVAGIE-DEQUEKER | Ruche (La)

KIKMOLEN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KIKMOLEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06756835937. Het bedrijf KIKMOLEN bevindt zich op het adres: KIKMOLENSTRAAT 1; 3630; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 375,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. INSTALLATIONS AND TERRAINS DE SPORT HORS CENTRES SPORTIFS. TERRAINS DE CAMPING. Lijst met producten zijn Type d'Emplacement: Emplacement de Camping,Emplacement pour Caravanes.. Types d'Installations: Piscines en Plein Air.. Types de Cuisine: Fritures..
De hoofdactiviteit van KIKMOLEN is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KIKMOLEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KIKMOLEN, openstaande posities, locatie van KIKMOLEN op de kaart.

KIKMOLEN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is KIKMOLEN, company assigned to the tax number BE06756835937. The company KIKMOLEN is located at the address: KIKMOLENSTRAAT 1; 3630; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 375,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. INSTALLATIONS AND TERRAINS DE SPORT HORS CENTRES SPORTIFS. TERRAINS DE CAMPING. List of products are Type d'Emplacement: Emplacement de Camping,Emplacement pour Caravanes.. Types d'Installations: Piscines en Plein Air.. Types de Cuisine: Fritures..
The main activity of KIKMOLEN is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KIKMOLEN is not available. You also can look at reviews of KIKMOLEN, open positions, location of KIKMOLEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KIKMOLEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KIKMOLEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KIKMOLEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KIKMOLEN, employees, financial statistics.