RESTAURANT DE VLIERING

Contactgegevens RESTAURANT DE VLIERING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT DE VLIERING: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT DE VLIERING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING ALBERTSTRAAT 48; 1760; ROOSDAAL, België

Telefoon (phone): 54322622 (+32-54322622) 54322622 (+32-54322622)

Fax (fax): +32 (71) 119-13-27 +32 (71) 119-13-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT DE VLIERING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT DE VLIERING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT DE VLIERING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT DE VLIERING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT DE VLIERING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT DE VLIERING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT DE VLIERING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT DE VLIERING
Products information RESTAURANT DE VLIERING

BTW identificatienummer (tax): BE08602539062
Ondernemingsnummer: 4314300537
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin.. Types de Cuisine: Belge.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT DE VLIERING
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT DE VLIERING)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT DE VLIERING
Addition kinds of activities for RESTAURANT DE VLIERING

3596. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium | Scales and balances, except laboratory
22530200. Koud weer breien bovenkleding inclusief skischleding | Cold weather knit outerwear including ski wear
32720320. Stropdassen, spoorweg: beton | Ties, railroad: concrete
34960202. Bandkettingen | Tire chains
35249902. Karren of wagons voor gras en tuin | Carts or wagons for lawn and garden
50120204. Taxi's | Taxicabs
50650305. Connectoren, elektronisch | Connectors, electronic
87330200. Niet-commerciële sociale onderzoeksorganisatie | Noncommercial social research organization
91999900. Overheid, nec, nec | General government, nec, nec

Werken bij RESTAURANT DE VLIERING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT DE VLIERING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT DE VLIERING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT DE VLIERING. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Wetteren, een innovatief productiebedrijf, zijn wij momenteel op zoek naar een magazijnier/heftruckchauffeur (m/v). - Laden en lossen van vrachtwagens a.d.h.v. een controlelijst en een scansysteem - De afgewerkte producten met de heftruck verplaatsen naar het magazijn - De grondstoffen en verpakkingsmateriaal klaarzetten volgens de vooropgestelde productieplanning - Inventariseren van de geproduceerde artikelen op basis van de labels

  • Handlanger magazijn (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een handlanger die het magazijn kan ondertussen in een logistiek bedrijf in de haven. Jouw taken bestaan uit het kleven van labels volgens het juiste lot, mixed pallets samen stellen, overstapelwerk, relabelwerk en het wikkelen van palletten. De uren waarop je kan starten is 6u, 8u of 10u. De shiften eindigen op respectivelijk 14, 16 of 18u.

  • HUISHOUDHULP VOOR GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gent.

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (voltijds) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Polyvalente medewerker en keukenhulp (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers. Je zal instaan voor het meehelpen in de keuken, kassa, klanten bestellen en bedienen,... Wil jij meer te weten komen over deze vacature? Solliciteer snel online of stuur je cv naar Wetteren

  • Supply Network Planner BNL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    You are part of the Supply Network Planning Team. They are looking for students to support the development of casual modeling and bring the team to the next step in statistical forecasting. You will be working in a supply chain planning dept, but also close contact with the commercial supply team in the sales dept.

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

  • Meewerkend chauffeur rijbewijs C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: STEICON PLUS

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het vervoer van materiaal met de vrachtwagen van en naar verschillende werven. Op de werf zal je meehelpen met het monteren en demonteren van stellingen. Ook het werken met de autokraan zal tot je takenpakket behoren.

  • Sales Promotor (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sales jouw leven? Krijg je een kick als je een deal binnenhaalt? Dan hebben wij dé ideale vacature voor jou. Wij zijn op zoek naar een hunter! Iemand die gebeten is door de sales, waarvan opgeven niet in zijn/haar woordenboek staat. Je houdt van prospectie en brengt een bepaald product aan de man. Je straalt zelfvertrouwen uit, je bent joviaal en kan communiceren in het nederlands en in het frans. Voor meer informatie omtrent deze toffe vacature, gelieve contact op te nemen met ons kantoor 051/ 23 16 20.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT DE VLIERING in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT DE VLIERING in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT DE VLIERING. Laat een reactie achter voor RESTAURANT DE VLIERING. RESTAURANT DE VLIERING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT DE VLIERING. Leave a respond for RESTAURANT DE VLIERING. RESTAURANT DE VLIERING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT DE VLIERING op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT DE VLIERING
Location of RESTAURANT DE VLIERING on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT DE VLIERING

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT DE VLIERING RESTAURANT DE VLIERING: PآTISSERIE H. COLSON | Sauna & Beauty De Dijk | Franlis-Sunfish | Heylen Evelyne | ST?PHANE DU MORTIER

Other related companies as RESTAURANT DE VLIERING: PآTISSERIE H. COLSON | Sauna & Beauty De Dijk | Franlis-Sunfish | Heylen Evelyne | ST?PHANE DU MORTIER

RESTAURANT DE VLIERING is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT DE VLIERING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08602539062. Het bedrijf RESTAURANT DE VLIERING bevindt zich op het adres: KONING ALBERTSTRAAT 48; 1760; ROOSDAAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin.. Types de Cuisine: Belge..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT DE VLIERING is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT DE VLIERING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT DE VLIERING, openstaande posities, locatie van RESTAURANT DE VLIERING op de kaart.

RESTAURANT DE VLIERING is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT DE VLIERING, company assigned to the tax number BE08602539062. The company RESTAURANT DE VLIERING is located at the address: KONING ALBERTSTRAAT 48; 1760; ROOSDAAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS. List of products are Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin.. Types de Cuisine: Belge..
The main activity of RESTAURANT DE VLIERING is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT DE VLIERING is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT DE VLIERING, open positions, location of RESTAURANT DE VLIERING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT DE VLIERING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT DE VLIERING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT DE VLIERING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT DE VLIERING, employees, financial statistics.