PIZZACASA

Contactgegevens PIZZACASA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIZZACASA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIZZACASA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSTRAAT 188; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 36361112 (+32-36361112) 36361112 (+32-36361112)

Fax (fax): +32 (51) 954-59-81 +32 (51) 954-59-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIZZACASA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIZZACASA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIZZACASA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIZZACASA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIZZACASA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIZZACASA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIZZACASA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIZZACASA
Products information PIZZACASA

BTW identificatienummer (tax): BE02049743652
Ondernemingsnummer: 1310089111
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 375,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Cuisine: Pizzas.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIZZACASA
(Get full report from official database of BE for PIZZACASA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIZZACASA
Addition kinds of activities for PIZZACASA

799912. Rijden en rodeo diensten | Riding and rodeo services
15429905. Stadionbouw | Stadium construction
24999912. Zadelsbomen, hout | Saddle trees, wood
27540601. Catalogi: gravure printing, niet ter plaatse gepubliceerd | Catalogs: gravure printing, not published on site
33390300. Silicon en chroom | Silicon and chromium
37110303. Verkenningswagens, assemblage van | Reconnaissance cars, assembly of
39110111. Horlogebanden, edelmetaal | Watchbands, precious metal
76992700. Hobby en verzamelaars diensten | Hobby and collectors services

Werken bij PIZZACASA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIZZACASA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIZZACASA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIZZACASA. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent Elektrisch Verantwoordelijke (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze topklanten te Zele zijn we op zoek naar een Assisten Elektrisch Verantwoordelijke. Da's een hele mondvol. Wat houdt dat nu precies in? Je zal samen met het hoofd van de elektrische dienst werken en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de elektrische installaties ter plaatse. Het takenpakket is heel gevarieerd, je zal namelijk deels op de werkvloer staan en verantwoordelijk zijn voor een aantal administratieve taken. Je zal het voortouw nemen bij technische projecten en werkvoorbereidingen, de elektriciens begeleiden in het preventief en curatief onderhoud. Verder bewaak je de voortgang, volgt het proces op en staat in voor de communicatie met leveranciers en stakeholders.

  • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

  • Tendermanager (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Harelbeke zijn we op zoek naar een TENDERMANAGER (m/v) Als tendermanager leid en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe contracten Je analyseert de klantvraag en vertaalt die naar een winnende strategie Je gaat op zoek naar de complementaire partners en de juiste architecten en studiebureaus. Je leidt het tenderteam (van interne en externe specialisten) zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorgt voor de afstemming met de directie Je bewaakt de planning, de scope en het budget Vanuit de contractdocumenten breng je de kansen en risico’s duidelijk in beeld. Je bent het aanspreekpunt van de klant en je voert de contractonderhandelingen en verzorgt de eindpresentatie Na het winnen van de tender zorg je voor een goede overdracht naar de projectmanager uitvoering of groei je mee in de uitvoeringsorganisatie.  

  • Elektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Helchteren is op zoek naar: Een ervaren elektricien voor Installatie en onderhoud van beveiligingssystemen Inbraakbeveiliging; Brandalarm; Camera,... certificaat “installatie & onderhoud” van alarminstallaties is een PLUS Moeten in bezit zijn van een VCA-attest initiatiefnemend en zelfstandig kunnen werken verzorgd voorkomen e zin voor orde en netheid teamplayer, leergierig en flexibel

  • Onderhoudstechnieker Elektromechanica regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het uitvoeren van allerlei industriële onderhoudswerken op mechanische en elektrisch gebied bij onze klanten ter plaatse. Je staat in voor de goede werking van het mechanische en elektrische gedeelte van werktuigen installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Hoofdzaak is dat je zowel mechanisch als elektrisch even sterk bent.

  • Gemotiveerde poetshulp m/v (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: PWA OOSTERZELE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je staat er niet alleen voor! Jouw meter of peter zorgt voor een persoonlijke begeleiding. Voordelen: Je kiest zelf hoeveel uur je wil werken en op welke dagen. Wij maken voor jouw een planning op maat! Wij garanderen een stipte en correcte verloning.

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • Offsetdrukker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: COLOMA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Coloma is op zoek naar een offsetdrukker (M/V) die de druk niet kan weerstaan. Doet het geluid van een 8-kleurenpers met keertrommel jouw papieren hart sneller slaan? Heb je een neus voor kleur en oog voor detail? Ben je gebeten door druktechniek en kijk je nu al uit naar wat er morgen allemaal mogelijk zal zijn? Dan ben jij de indrukwekkende drukker die we zoeken! Je hebt best al heel wat ervaring, maar je vakkennis, je inventiviteit en je praktisch doorzicht zijn voor ons doorslaggevend. Meerkleurenpers Heidelberg Je past de milieu en veiligheidsregels strikt toe. Onmiddellijke indiensttreding!

  • DOCENT NEDERLANDS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Keyserlei (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van PIZZACASA in sociale netwerken
Look for responds of PIZZACASA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIZZACASA. Laat een reactie achter voor PIZZACASA. PIZZACASA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIZZACASA. Leave a respond for PIZZACASA. PIZZACASA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIZZACASA op de google maps. Adres en contacten PIZZACASA
Location of PIZZACASA on the google maps. Address and contacts of PIZZACASA

Andere gerelateerde bedrijven als come PIZZACASA PIZZACASA: LINGERIE BACARINI | ASCOMIN | Brigand (Den) | FLORENT DEVOS | MONQIUE BODIN DE L'ILLE

Other related companies as PIZZACASA: LINGERIE BACARINI | ASCOMIN | Brigand (Den) | FLORENT DEVOS | MONQIUE BODIN DE L'ILLE

PIZZACASA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIZZACASA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02049743652. Het bedrijf PIZZACASA bevindt zich op het adres: BRUGSTRAAT 188; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 375,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Types de Cuisine: Pizzas..
De hoofdactiviteit van PIZZACASA is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIZZACASA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIZZACASA, openstaande posities, locatie van PIZZACASA op de kaart.

PIZZACASA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIZZACASA, company assigned to the tax number BE02049743652. The company PIZZACASA is located at the address: BRUGSTRAAT 188; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 375,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Types de Cuisine: Pizzas..
The main activity of PIZZACASA is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PIZZACASA is not available. You also can look at reviews of PIZZACASA, open positions, location of PIZZACASA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIZZACASA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIZZACASA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIZZACASA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIZZACASA, employees, financial statistics.