PIZZA MEVLANA

Contactgegevens PIZZA MEVLANA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIZZA MEVLANA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIZZA MEVLANA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE TURENNE 28; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71703089 (+32-71703089) 71703089 (+32-71703089)

Fax (fax): +32 (12) 588-16-13 +32 (12) 588-16-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIZZA MEVLANA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIZZA MEVLANA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIZZA MEVLANA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIZZA MEVLANA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIZZA MEVLANA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIZZA MEVLANA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIZZA MEVLANA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIZZA MEVLANA
Products information PIZZA MEVLANA

BTW identificatienummer (tax): BE02118133544
Ondernemingsnummer: 9553405761
Hoofdstad (capital): 725,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 522,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in PIZZA MEVLANA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIZZA MEVLANA
(Get full report from official database of BE for PIZZA MEVLANA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIZZA MEVLANA
Addition kinds of activities for PIZZA MEVLANA

02190000. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
23390203. Shorts (outerwear): vrouwen, misses 'en juniors' | Shorts (outerwear): women's, misses', and juniors'
24930000. Gereconstitueerde houtproducten | Reconstituted wood products
39991303. mannequins | Mannequins
79990502. Verhuur bromfietsen | Moped rental

Werken bij PIZZA MEVLANA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIZZA MEVLANA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIZZA MEVLANA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIZZA MEVLANA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnbediende NL (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnbediende sta je in voor een reeks verschillende taken: - je staat in voor het laden en lossen van de artikelen die het magazijn binnenkomen en controleert de producten - je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer en de opslag van de artikelen in het magazijn - je vult de rekken bij - je zorgt voor de afrekening aan de kassa - je helpt klanten verder

  • Chauffeur C - flexibele uren (m/v) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zulte zoeken wij een chauffeur C met code 95. Je rijdt in eigen regio met de vrachtwagen en haalt de containers leeg. Startuur mag je zelf bepalen, (sommigen vertrekken om middernacht, andere rond 5u voor de filles). De ritten moeten afgewerkt worden, het zijn een 15 tot 25 stops per dag. Je krijgt een GPS en de vrachtwagen mag mee naar huis genomen worden. 1 of 2 keer per week zou je naar het bedrijf moeten rijden om de vrachtwagen te legen. Je krijgt een inwerkperiode, de eerste week rijdt er iemand mee en er wordt wekelijks een verslag ingevuld.

  • Machine operator weekend nacht in Rotselaar (Danone) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machine operator bij Danone sta je in voor de voortgang van de productielijn: opstarten, afstellen, ombouwen en reinigen. Je waakt over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en het geheel van de afvullijn. Tevens los je kleine technische problemen op. Je houdt rekening met de bestaande procedures met betrekking tot veiligheid en hygiëne. Je werkt in een weekendploeg met de vaste nacht (18u-6u). Dit is een tijdelijke opdracht van 6 maanden.

  • Horeca medewerker ( keuken koude kant) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij opzoek naar een horeca medewerker( keuken koude kant) Hou je ervan om klanten zien te genieten van een het lekkere kunstwerk dat je net op hun bord tevoorschijn toverde? Hou je ervan om in een leuk team te werken en heb je interesse om de warme kant van de keuken aan te leren? Voor een zeer fijne brasserie met een enthousiast en goed geolied en goedlachs team, zijn we op zoek naar een kok met honger om het vuur in hun keuken aan te wakkeren! Deze aangename brasserie verwelkomt haar eters tussen 12u en 22 u en dit van dinsdag tot en met zondag. Maandag is hun wekelijkse rustdag, maar op feestdagen zijn ze uiteraard open! Je verzorgt het voorbereiden, klaarmaken en serververen van de fijnste gerechtjes. En uiteraard pas je de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet.

  • Monteur Productiemedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie bestaat onder andere uit het monteren van elektronische apparaten gaande van mechanische montage tot het aanbrengen van elektrische bekabeling en de eindafwerking

  • Productie operator M/V (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf gespecialiseerd in productie van plastic afsluitingen en doppen van allerlei soort te Hoboken zoekt gemotiveerde, dynamisch productie operator / medewerker. Als productie operator / medewerker zal je voornamelijk instaan voor controle op de werking van de machines en de toevoer van de grondstoffen, dozen klaarzetten voor verpakking, paletten klaarzetten voor het laden, kwaliteitscontrole….

  • THUISVERPLEEGKUNDIGE (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDIG TEAM

    Type: Studentenjob

    Ons thuisverpleegkundig team Knokke-Heist is dringend op zoek naar een jobstudent om het team te versterken! Je zal instaan voor de professionele zorg aan patiënten aan huis in de regio Knokke - Heist - Blankenberge met focus op het menselijke, je krijgt de tijd en ruimte om een kwalitatieve zorg te verlenen aan onze patiënten!

  • VERTALER NEDERLANDS FRANS - JOBSTUDENT (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor de vertaling van ons didactisch materiaal zijn wij op zoek naar een vertaler Nederlands - Frans (jobstudent) 1 dag per week Start opdracht: onmiddellijk voor onbepaalde duur

  • PROJECTMANAGER B2B (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als projectmanager ben je de ambassadeur van het bedrijf: Je verkent de markt en bouw zo een netwerk uit van vastgoedpromotoren Je beheert je klantenportefeuille van A tot Z Je geeft advies op maat Je tekent de plannen uit (3D) Complete en gedetailleerde prijsbestekken uitwerken De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (acties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen Een vooruitgangstraject voorstellen Het commerciële voorstel uitstippelen Trefwoorden: advies, keuken, op maat van de klant,3D plan, offertes, commercieel, klantenbinding, ...   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf dat al jaren actief is in de verkoop van keukens en elektrische keukenapparatuur. Onze klant tracht de beste verhouding aan te bieden tussen design, kwaliteit en prijs en dit alles volledig op maat van haar klanten. Momenteel zijn we op zoek naar een projectmanager B2B voor de regio Oost- en West-Vlaanderen (m/v).  

  • Enthousiaste Talent Matchmaker (M/V) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Rialto Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ontstaan in 2001, gespecialiseerd in Ingenieurs-, Management-, CxO en Board Level profielen, én exclusief Belgische partner zijnde van IMSA Worldwide International Executive Search Association (HQ: Zürich), zijn wij vandaag op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te vervoegen. en zo verder te kunnen groeien in België. Net als Rialto, de beroemde brug in Venetië, wil Rialto Recruitment een verbinding vormen. Wij willen de brug zijn tussen de industrie en universiteit, tussen werkgevers en werknemers, maar vooral ook het pad vormen naar een volgende stap in iemands carrière! Doorheen de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de markt, als wervingskantoor voor technisch hoger opgeleide profielen, en niet-technisch hoger opgeleide profielen die in een zeer technische markt actief willen zijn. Techniek is duidelijk de rode draad in het verhaal. Daarnaast focussen wij ons op de zoektocht naar (zeer) ervaren mensen, van middenkader tot hoger kader (management, board level profielen). Sinds 2016 hebben wij ons hoofdkantoor in het bruisende en splinternieuwe wetenschapspark “Waterfront” te Niel, waar we onze klanten, kandidaten, en gasten ontvangen in de Darwin incubator, te midden van het groen en de vijvers. Ook in Genk op de terreinen van C-Mine hebben wij onze activiteiten verder ontwikkeld op de technologiecampus van C-Mine Crib. Wil je zelf één van onze nieuwe brugpijlers worden? Wil jij voor al onze kandidaten die op ons rekenen om hen in contact te brengen met onze relaties bijdragen bij de keuze naar hun nieuwe droomjob? Dan hebben wij meer dan een luisterend oor om elkaars verwachtingen af te toetsen. Neem alvast een kijkje op onze websites: Rialto Recruitment: https://www.rialtorecruitment.eu/ Atlantae Executive Search: http://www.atlantae-executivesearch.be/ IMSA Global Executive Search: https://www.imsa-search.com/ De functie Je behandelt alle dossiers van kandidaten die ons spontaan contacteren met de vraag of wij voor hen een nieuwe en uitdagende baan hebben. Je hebt een gesprek met deze kandidaten en vormt zo een luisterend oor om te ontdekken naar welke droomjob ze op zoek zijn (diepte interviews, competentie analyses, aftoetsing van de verwachtingen van beide kanten, …,). Je matcht dan onze kandidaat met openstaande vacatures, of gaat kijken in de markt bij onze relaties die op zoek zijn naar dergelijke profielen. Je behandelt de verdere afwikkeling van het dossier bij de klant (met uitgebreid screeningrapport) en blijft zo de contactpersoon tussen de kandidaat en de klant. Je gaat pro-actief op zoek via zeer krachtige software en via direct contact naar die klanten die vandaag nood hebben aan de profielen die ons het vertrouwen hebben gegeven hun wensen bij de klanten over te brengen. Je blijft én kandidaat én klant opvolgen. Je acteert als ware HR professional, als spreekbuis voor de directieleden van onze klant naar zijn potentiële werknemers toe, en zo draag je onze Rialto missie en visie uit als boodschap naar de markt.

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

  • PROACTIEVE BIJLESGEVERS (regio GEEL-MOL/ANTWERPEN) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde bijlesgevers! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze bijlesgevers geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: GM2018

Zoek naar antwoorden van PIZZA MEVLANA in sociale netwerken
Look for responds of PIZZA MEVLANA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIZZA MEVLANA. Laat een reactie achter voor PIZZA MEVLANA. PIZZA MEVLANA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIZZA MEVLANA. Leave a respond for PIZZA MEVLANA. PIZZA MEVLANA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIZZA MEVLANA op de google maps. Adres en contacten PIZZA MEVLANA
Location of PIZZA MEVLANA on the google maps. Address and contacts of PIZZA MEVLANA

Andere gerelateerde bedrijven als come PIZZA MEVLANA PIZZA MEVLANA: C.O. SAVOCHIM | DE PELSENEER LUC ELEKTRO | Gallen | BUREAU PLANET GRAPHIC | CHR. FRANQUIN

Other related companies as PIZZA MEVLANA: C.O. SAVOCHIM | DE PELSENEER LUC ELEKTRO | Gallen | BUREAU PLANET GRAPHIC | CHR. FRANQUIN

PIZZA MEVLANA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIZZA MEVLANA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02118133544. Het bedrijf PIZZA MEVLANA bevindt zich op het adres: RUE TURENNE 28; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 725,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 522,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. Producten gemaakt in PIZZA MEVLANA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIZZA MEVLANA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIZZA MEVLANA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIZZA MEVLANA, openstaande posities, locatie van PIZZA MEVLANA op de kaart.

PIZZA MEVLANA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIZZA MEVLANA, company assigned to the tax number BE02118133544. The company PIZZA MEVLANA is located at the address: RUE TURENNE 28; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 725,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 522,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. Products created in PIZZA MEVLANA were not found.
The main activity of PIZZA MEVLANA is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PIZZA MEVLANA is not available. You also can look at reviews of PIZZA MEVLANA, open positions, location of PIZZA MEVLANA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIZZA MEVLANA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIZZA MEVLANA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIZZA MEVLANA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIZZA MEVLANA, employees, financial statistics.