Houtmeyers Gebr

Contactgegevens Houtmeyers Gebr: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Houtmeyers Gebr: address, phone, fax, email, website, opening hours

Houtmeyers Gebr

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Geeneindestraat 74 3560 Meldert (Lummen), België

Telefoon (phone): +32 (15) 562-92-35 +32 (15) 562-92-35

Fax (fax): +32 (58) 612-18-85 +32 (58) 612-18-85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Houtmeyers Gebr: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Houtmeyers Gebr"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Houtmeyers Gebr"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Houtmeyers Gebr, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Houtmeyers Gebr. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Houtmeyers Gebr, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Houtmeyers Gebr. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Houtmeyers Gebr
Products information Houtmeyers Gebr

BTW identificatienummer (tax): BE09873107910
Ondernemingsnummer: 7063629150
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 572,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Houtmeyers Gebr zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Houtmeyers Gebr
(Get full report from official database of BE for Houtmeyers Gebr)

Aanvulling soorten activiteiten voor Houtmeyers Gebr
Addition kinds of activities for Houtmeyers Gebr

24260101. Carvings, meubels: hout | Carvings, furniture: wood
27210104. Televisieschema's: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Television schedules: publishing only, not printed on site
28790110. Schapen dips, chemisch | Sheep dips, chemical
31439901. Laarzen, jurk of casual: mannen | Boots, dress or casual: men's
50630202. Kabelleiding | Cable conduit
50840909. Screening machines en uitrusting | Screening machinery and equipment
60210000. Nationale handelsbanken | National commercial banks

Werken bij Houtmeyers Gebr: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Houtmeyers Gebr: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Houtmeyers Gebr. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Houtmeyers Gebr. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groente- en fruitverwerkend bedrijf in Sint Katelijne Waver zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker. Samen met je collega’s van het customer service team ben je een onmisbare schakel tussen de klant en de operations. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten: Je zorgt voor de tijdige en correcte verwerking van de bestellingen. Je voert bestellingen in, en voert controles uit op de elektronisch ontvangen bestellingen. Bij twijfel stem je af met de klant. Je onderneemt de nodige acties voor een correcte facturatie en volgt de betalingen op. Je zorgt voor een correct beheer van de prijzen, volgt de automatische facturatie op, voert controles uit, zorgt voor de tijdige verwerking van manuele ingrepen, en reageert proactief bij anomalieën. Je volgt de tijdige betalingen van de klant op, en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een correcte registratie van de goederenontvangst. Je voert diverse controles uit op de correcte registratie van de ontvangen goederen in de systemen. Je volgt de correcte verwerking van retours op, controleert de ontvangen facturen en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een goede communicatie en afstemming, enerzijds met de klant en anderzijds met de andere interne afdelingen. Je bent back-up voor je collega’s van de customer service en zorgt mee voor een up to date archivering.

  • Medewerker personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker op de personeelsdienst zal je ingeschakeld worden voor personeelsadmnistratie en loonverwerking (redelijk manueel). Je zal opleidingen organiseren, deze aanvragen, de facturatie ervan opvolgen en de nodige subsidies aanvragen. Het verwerken van schadegevallen valt ook in uw takenpakket.

  • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

  • Monteur hoogspanning (klimmer) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur hoogspanning (klimmer) regio Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met zin om er in te vliegen. Je zal verschillende werkzaamheden uitvoeren waaronder: het oprichten en in elkaar zetten van hoogspanningsmasten; het plaatsen en vervangen van uitrustingen van hoogspanningslijnen en van sferische bakens; het afrollen en vervangen van hoogspanningslijnen (volgens de klassieke methode/helikopter/trekrobot/?); diverse werken in de hoogte die professionele alpinisten vereisen (pylonen/grote stellingen/antennes/klimwerken); het werken op hoogtes tot wel 120 meter.

  • Heftrucker/Frigorist (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Passendale zoeken wij een heftruckchauffeur/frigorist.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student inpakker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Oostende zoekt secure en gemotiveerde studenten! Wat houdt de job in? Je werkt mee op de afdeling van de inpak. Je zorgt ervoor dat ieder koekje mooi in het doosje zit.

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Zelfstandige activiteit

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Zelfstandig Audioloog (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BIZPLUS PATRICK CHALMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we, als multidisciplinair groepspraktijk Vitalim, op zoek naar een enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige audioloog. De missie van de groepspraktijk is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige audioloog kom je terecht in een praktijk met verschillende paramedici zoals diëtiste, psycholoog, seksuoloog, kinesist,….. met als doel het welzijn van de patiënten. Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse dienstverlening van de patiënt in samenwerking met jouw collega’s. (start deeltijds en doorgroeien naar volwaardige praktijk) Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Klinisch psycholoog (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TUMI THERAPEUTICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tumi Therapeutics is een multidisciplinair expertisecentrum voor de preventie, diagnostiek en behandeling van hyperventilatie, stressgerelateerde aandoeningen en somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK). Er is een nauwe samenwerking met de Onderzoeksgroep voor Gezondheidspsychologie en het Centrum voor Leerpsychologie en Experimentele Psychopathologie van de KU Leuven, alsook met de Faculteit Geneeskunde en Levenswetenschappen van de UHasselt. Tumi Therapeutics ambieert een kruisbestuiving tussen onderzoek en klinische praktijk. Doelstelling hierbij is om de meest actuele wetenschappelijke kennis omtrent het expertisedomein toegankelijk te maken voor het brede publiek en een klinische praktijk te garanderen gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Voor uitgebreide informatie kan je terecht op onze website www.tumitherapeutics.be. Wij zoeken een enthousiaste collega ter versterking van ons Tumi team regio Leuven. Zelfstandig opnemen en uitwerken van diagnostische vraagstelling en aansluitende therapie op basis van evidence-based pijlers van behandeling en in nauwe samenwerking met andere hulpverleners binnen ons multidisciplinair team Wekelijks teamoverleg Mogelijkheid om specifieke projecten uit te werken (bv. groepstherapie, geven van lezingen, cursussen, ... ) Bereidheid tot deelname aan gespecialiseerde training omtrent het expertisedomein, permanente vorming en betrokkenheid bij onderzoeksprojecten

  • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van Houtmeyers Gebr in sociale netwerken
Look for responds of Houtmeyers Gebr in social networks

Lees alle opmerkingen voor Houtmeyers Gebr. Laat een reactie achter voor Houtmeyers Gebr. Houtmeyers Gebr bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Houtmeyers Gebr. Leave a respond for Houtmeyers Gebr. Houtmeyers Gebr on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Houtmeyers Gebr op de google maps. Adres en contacten Houtmeyers Gebr
Location of Houtmeyers Gebr on the google maps. Address and contacts of Houtmeyers Gebr

Andere gerelateerde bedrijven als come Houtmeyers Gebr Houtmeyers Gebr: I.B.V. & CIE SA | FLSOBELTER ENGINEERING SA | Van Laer Dirk & Co BVBA | Vandergucht F & Zoon | PATISSERIE MICHEL

Other related companies as Houtmeyers Gebr: I.B.V. & CIE SA | FLSOBELTER ENGINEERING SA | Van Laer Dirk & Co BVBA | Vandergucht F & Zoon | PATISSERIE MICHEL

Houtmeyers Gebr is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Houtmeyers Gebr, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09873107910. Het bedrijf Houtmeyers Gebr bevindt zich op het adres: Geeneindestraat 74 3560 Meldert (Lummen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 572,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Houtmeyers Gebr zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Houtmeyers Gebr is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Houtmeyers Gebr is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Houtmeyers Gebr, openstaande posities, locatie van Houtmeyers Gebr op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Houtmeyers Gebr is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Houtmeyers Gebr, company assigned to the tax number BE09873107910. The company Houtmeyers Gebr is located at the address: Geeneindestraat 74 3560 Meldert (Lummen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 572,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Houtmeyers Gebr were not found.
The main activity of Houtmeyers Gebr is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Houtmeyers Gebr is not available. You also can look at reviews of Houtmeyers Gebr, open positions, location of Houtmeyers Gebr on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Houtmeyers Gebr, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Houtmeyers Gebr, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Houtmeyers Gebr, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Houtmeyers Gebr, employees, financial statistics.