PIZZA HUT DELIVERY

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • PIZZA HUT DELIVERY
Private companiesMiscellaneous Retail • PIZZA HUT DELIVERY

Contactgegevens PIZZA HUT DELIVERY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIZZA HUT DELIVERY: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIZZA HUT DELIVERY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTSESTEENWEG 1; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 16821666 (+32-16821666) 16821666 (+32-16821666)

Fax (fax): +32 (53) 736-87-92 +32 (53) 736-87-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIZZA HUT DELIVERY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIZZA HUT DELIVERY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIZZA HUT DELIVERY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIZZA HUT DELIVERY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIZZA HUT DELIVERY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIZZA HUT DELIVERY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIZZA HUT DELIVERY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIZZA HUT DELIVERY
Products information PIZZA HUT DELIVERY

BTW identificatienummer (tax): BE05020721435
Ondernemingsnummer: 7402282714
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 458,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Types de Cuisine: Pizzas.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIZZA HUT DELIVERY
(Get full report from official database of BE for PIZZA HUT DELIVERY)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIZZA HUT DELIVERY
Addition kinds of activities for PIZZA HUT DELIVERY

2321. Mannen en jongens meubilair | Men's and boy's furnishings
478300. Verpakking en kratten | Packing and crating
17519903. Scheepsschrijnwerk | Ship joinery
35850401. Airconditioning condensatoren en condensatie-eenheden | Air conditioning condensers and condensing units
37280111. Nacellen, vliegtuigen | Nacelles, aircraft
38220306. Thermostaten, behalve ingebouwde | Thermostats, except built-in
38290704. Thermometers, vloeibaar-in-glas en bimetaal type | Thermometers, liquid-in-glass and bimetal type
50230105. Keukengerei en keukengerei, nec | Kitchen tools and utensils, nec
51130204. Servetten, papier | Napkins, paper
60999909. Kluisbedrijven | Safe deposit companies

Werken bij PIZZA HUT DELIVERY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIZZA HUT DELIVERY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIZZA HUT DELIVERY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIZZA HUT DELIVERY. Looking for open vacancies in other companies

  • carrossier (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lummen, die zich specialiseert in het intensievere carrosseriewerk zijn we op zoek naar een gedreven carrossier. Je werkt vooral aan het mercedes merk alsook oldtimers en af en toe personenwagens. Je takenpakket zal bestaan uit: - plamuren - schuren - plaatwerk (plooien, lassen, plaatslagen) Je hebt oog voor detail en bent trots op het werk dat je aflevert.

  • Back Office Medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Puurs (commerciële binnendienst) zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de opvolging van onze kmo-klanten (tot september). Je staat dagelijks telefonisch en per mail in contact met de klanten om hen te informeren of adviseren aangaande vragen over onze dienstverlening (extra ophalingen, nieuwe aanvraag, wijzigingen,…). Je maakt de offertes op en registreert alle gemaakte afspraken in het crm systeem. Je behandelt binnenkomende klachten en coördineert de afhandeling met de betrokken interne afdelingen (backoffice, planning, sales). Je zorgt voor een duidelijke feedback naar je klant toe aangaande hun vraag, klacht of klantendossier.

  • HR Business Partner (M/V) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant gevestigd in Antwerpen zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. Deze staat verantwoordelijk voor een aantal terminals en zorgt voor een tijdige en correcte opvolging van de HR diensten. De HR Business Partner rapporteert aan de HR Director en werkt binnen de HR afdeling. Daarnaast staat hij/zij in dagelijks contact met Terminal Managers en externe leveranciers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor volgende HR domeinen: werving & selectie, training & development, comp & ben, systems & policies, industriële relaties Managen van alle operationele HR aspecten Je begeleidt leidinggevenden bij het identificeren van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun team Ontwikkeling en promotie van een positief werknemersklimaat, zodat elk issue op een constructieve manier kan worden behandeld Je werkt actief mee aan het uitwerken en implementeren van HR projecten, in lijn met de HR Group strategie Streven naar een continue evaluatie en optimalisatie van HR policies en afspraken om de kwaliteit, efficiëntie en effectiviteit ervan te verzekeren Je bent het aanspreekpunt en een inspirerende partner bij veranderingsprocessen Vanuit je intrinsieke interesse voor en begrip van de business reageer je proactief op HR noden en initieer je HR acties om aan toekomstige noden te voldoen Coachen van leidinggevenden op individuele basis bij de implementatie van bedrijfswaarden in hun team

  • Afwerker/monteur (M/V) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een afwerker/monteur. Je zal voornamelijk instaan voor de afwerking van gemaakte stukken: beitsen,polijsten, en monteren. De firma in kwestie is voornamelijk actief in de ketelbouw, drukvaten, en metaalconstructies.

  • Verkoper kledij en accessoires (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gerenommeerde kledingzaak te Hasselt, zijn we op zoek naar een shopmedewerker. Je zal instaan voor het hele proces. Zo verwelkom je de klanten en sta je hen met raad en daad bij. Je doet er alles voor dat klanten met een glimlach buiten gaan.

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • Proces Engineer WKK-Zandvliet (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    Jouw missie de Proces Technoloog Exploitatie WKK-Zandvliet is verantwoordelijk voor: exploitatie incidenten: opvolgen van incidenten en waar nodig diepgaand analyseren voorstellen ter verbeteringen uitwerken (theorie + praktijk) de realisatie door M van de geselecteerde maatregelen opvolgen incidenten signaleren die zijn gekoppeld aan processen buiten de eigen zone, en de daaruit resulterende ervaring van andere zones integreren (REX) studies: uitgebreide technische studies uitvoeren aangaande potentiële of vastgestelde problemen op eigen initiatief dossiers bestuderen en voorbereiden inzake de wijziging van de installaties mogelijkheden voor verbeteringen (inclusief toename van de flexibiliteit) van de installaties bestuderen, zonder de integriteit van die installaties in het gedrang te brengen, en met voldoende waardecreatie voor de klant en de P&L wijzigingsvoorstellen evalueren vanuit het standpunt van procesveiligheid samenwerken met het departement "Fleet Assets Management", voor alle technisch-economische studies die betrekking hebben op de installaties uitvoeren van eerste technisch-economische evaluatie omtrent mogelijke inzet van nieuwe technologieën en oplossingen bij de klanten (bv. batterijen, no-break, G2P2G,…) exploitatie parameters: bepalen en verstrekken van correcte gegevens met betrekking tot de installaties (plannen, gegevens,...) de technische specificaties inzake de werking van de installaties vastleggen, en zo nodig aanpassen de exploitatieparameters opvolgen het programma voor exploitatietests bepalen (na revisie, wijziging, voor heropstarten,...) en zo nodig aanpassen werkplaats: Vlaanderen

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen, Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • lesgever EHBO en/of Ergonomie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers in het veld van eerstehulp/ brandbestrijding/ veiligheid/ preventie. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

  • Freelance projectverpleegkundige regio Halle (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Hierbij kan je ook kiezen of je voltijds, deeltijds en/of flexibele uren kan werken. Heb je zin in afwisseling, wil je graag werken met een zelfstandig statuut, wil je veel bijleren, ...? Dan is dit wellicht ideaal voor jou. Voor meer informatie contacteer ons zeker en dan gaan we verder aan de slag.

  • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

  • RESERVE schoonmaak regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van PIZZA HUT DELIVERY in sociale netwerken
Look for responds of PIZZA HUT DELIVERY in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIZZA HUT DELIVERY. Laat een reactie achter voor PIZZA HUT DELIVERY. PIZZA HUT DELIVERY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIZZA HUT DELIVERY. Leave a respond for PIZZA HUT DELIVERY. PIZZA HUT DELIVERY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIZZA HUT DELIVERY op de google maps. Adres en contacten PIZZA HUT DELIVERY
Location of PIZZA HUT DELIVERY on the google maps. Address and contacts of PIZZA HUT DELIVERY

Andere gerelateerde bedrijven als come PIZZA HUT DELIVERY PIZZA HUT DELIVERY: KBC | E.M.E. (Event Management Equipment) BVBA | Provost Immo Ronse | Tiffany Jewels | MATHIEU NORBERT

Other related companies as PIZZA HUT DELIVERY: KBC | E.M.E. (Event Management Equipment) BVBA | Provost Immo Ronse | Tiffany Jewels | MATHIEU NORBERT

PIZZA HUT DELIVERY is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIZZA HUT DELIVERY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05020721435. Het bedrijf PIZZA HUT DELIVERY bevindt zich op het adres: DIESTSESTEENWEG 1; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 458,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Types de Cuisine: Pizzas..
De hoofdactiviteit van PIZZA HUT DELIVERY is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIZZA HUT DELIVERY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIZZA HUT DELIVERY, openstaande posities, locatie van PIZZA HUT DELIVERY op de kaart.

PIZZA HUT DELIVERY is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIZZA HUT DELIVERY, company assigned to the tax number BE05020721435. The company PIZZA HUT DELIVERY is located at the address: DIESTSESTEENWEG 1; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 458,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Types de Cuisine: Pizzas..
The main activity of PIZZA HUT DELIVERY is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PIZZA HUT DELIVERY is not available. You also can look at reviews of PIZZA HUT DELIVERY, open positions, location of PIZZA HUT DELIVERY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIZZA HUT DELIVERY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIZZA HUT DELIVERY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIZZA HUT DELIVERY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIZZA HUT DELIVERY, employees, financial statistics.