MARGUERITE BUFKENS

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • MARGUERITE BUFKENS

Contactgegevens MARGUERITE BUFKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARGUERITE BUFKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARGUERITE BUFKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE D'OLLIGNIES; 7860; OLLIGNIES, België

Telefoon (phone): 68337237 (+32-68337237) 68337237 (+32-68337237)

Fax (fax): +32 (56) 129-65-52 +32 (56) 129-65-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARGUERITE BUFKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARGUERITE BUFKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARGUERITE BUFKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARGUERITE BUFKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARGUERITE BUFKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARGUERITE BUFKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARGUERITE BUFKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARGUERITE BUFKENS
Products information MARGUERITE BUFKENS

BTW identificatienummer (tax): BE09211181640
Ondernemingsnummer: 6724700927
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 234,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types de Cuisine: Fritures.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARGUERITE BUFKENS
(Get full report from official database of BE for MARGUERITE BUFKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARGUERITE BUFKENS
Addition kinds of activities for MARGUERITE BUFKENS

223199. Geweven stofmolen, wol, nec | Broadwoven fabric mills, wool, nec
335101. Koper- en koperlegeringsplaat, strip, plaat en producten | Copper and copper alloy sheet, strip, plate, and products
12229903. Ondergrondse mijnbouw, subbituminous | Underground mining, subbituminous
26211001. Kan voorraad, vezel | Can stock, fiber
32950101. Bariet, gemalen of anderszins behandeld | Barite, ground or otherwise treated
39140407. Zilverwerk, verzilverd | Silverware, silver plated
49530202. Vloeistofafval, inzameling en verwijdering | Liquid waste, collection and disposal
50849903. Ventilators, industriële | Fans, industrial
63710000. Pensioen-, gezondheids- en welzijnsfondsen | Pension, health, and welfare funds
73590705. Televisieverhuur | Television rental

Werken bij MARGUERITE BUFKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARGUERITE BUFKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARGUERITE BUFKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARGUERITE BUFKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • GATEBEDIENDE (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

  • Operator Metaal m/v/x 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JIJ? Een operator in de metaalsector HEBT? Zin om als operator in de metaalsector aan de slag te gaan. Je zit er bovendien niet mee in om een in een 3 ploegenstelsel te werken. PLACE TO BE? Een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde. Deze firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van de klant. HOE,WAT,WIE? Kan jij overweg met een zaagmachine? Dan ben jij de metaaloperator die we zoeken! Zegt het inpakken van profielen je ook wel iets? Perfect! De aluminiumprofielen - die onder andere worden gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design,...- worden immers door jou ingepakt.

  • Kwaliteitsmedewerker VOEDING (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces -Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst -Voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt actiepunten op -Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,¿) -Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten, ¿ -Wekelijkse controles en opvolging van de ongediertebestrijding -Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability -Beheer dagstalen -Assisteert de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken -Assistentie bij klachtenbehandeling, incidenten en recalls -Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem

  • Chauffeur containervervoer (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur containervervoer vertrek je dagelijks vanuit het depot in Sint-Gillis-Waas naar bedrijven in de Antwerpse haven om de containers op te halen. De containers leeg je op het depot in Sint-Gillis-Waas met behulp van een heftruck. Nadien breng je de lege container terug naar het bedrijf en haalt nieuwe containers op in de Antwerpse haven.     Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in granen, ben ik op zoek naar een chauffeur containervervoer.

  • Poetshulp (m/v) Regio Westerlo - Olen - Geel - Herentals (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DCWB

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons kantoor te Westerlo zijn we op zoek naar een poetshulp in dienstenchequeverband. Je taken bestaan uit alledaagse schoomaak zoals: - stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen,... - wassen en strijken - occasioneel kan gevraagd worden te koken

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Afwasser (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor de afwas. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • Constructeur / Lasser / Monteur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een Constructeur / Lasser / Monteur Gespecialiseerd in de carrosseriebouw op vrachtwagens en de productie van specifieke aanhangwagens en exclusieve opleggers Monteren, demonteren, sleutelen van onderdelen, uitrusting wagenbouwartikelen, dichtingen, uitrusting, technieken,… Constructiewerken / chassisbouw

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Sanitair installateur (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    Plaatsen van sanitaire installatie's en warmtepompen hoofdzakelijk bij particulieren.

Zoek naar antwoorden van MARGUERITE BUFKENS in sociale netwerken
Look for responds of MARGUERITE BUFKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARGUERITE BUFKENS. Laat een reactie achter voor MARGUERITE BUFKENS. MARGUERITE BUFKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARGUERITE BUFKENS. Leave a respond for MARGUERITE BUFKENS. MARGUERITE BUFKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARGUERITE BUFKENS op de google maps. Adres en contacten MARGUERITE BUFKENS
Location of MARGUERITE BUFKENS on the google maps. Address and contacts of MARGUERITE BUFKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARGUERITE BUFKENS MARGUERITE BUFKENS: DEXIA | Werkhuizen J. Verbeemen B.V.B.A. | SMEETS GERT HI-FI TV VIDEO | CARROSSERIE PIROTTE | P. CELIS

Other related companies as MARGUERITE BUFKENS: DEXIA | Werkhuizen J. Verbeemen B.V.B.A. | SMEETS GERT HI-FI TV VIDEO | CARROSSERIE PIROTTE | P. CELIS

MARGUERITE BUFKENS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARGUERITE BUFKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09211181640. Het bedrijf MARGUERITE BUFKENS bevindt zich op het adres: PLACE D'OLLIGNIES; 7860; OLLIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 234,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Types de Cuisine: Fritures..
De hoofdactiviteit van MARGUERITE BUFKENS is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARGUERITE BUFKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARGUERITE BUFKENS, openstaande posities, locatie van MARGUERITE BUFKENS op de kaart.

MARGUERITE BUFKENS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARGUERITE BUFKENS, company assigned to the tax number BE09211181640. The company MARGUERITE BUFKENS is located at the address: PLACE D'OLLIGNIES; 7860; OLLIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 234,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Types de Cuisine: Fritures..
The main activity of MARGUERITE BUFKENS is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARGUERITE BUFKENS is not available. You also can look at reviews of MARGUERITE BUFKENS, open positions, location of MARGUERITE BUFKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARGUERITE BUFKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARGUERITE BUFKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARGUERITE BUFKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARGUERITE BUFKENS, employees, financial statistics.