P. CELIS

Contactgegevens P. CELIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P. CELIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

P. CELIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROEKSTRAAT 16; 3294; DIEST, België

Telefoon (phone): 13334011 (+32-13334011) 13334011 (+32-13334011)

Fax (fax): +32 (64) 118-34-28 +32 (64) 118-34-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P. CELIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P. CELIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P. CELIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P. CELIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P. CELIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P. CELIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P. CELIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P. CELIS
Products information P. CELIS

BTW identificatienummer (tax): BE05753509521
Ondernemingsnummer: 2945129394
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types d'Assurances: Assurance Vie, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P. CELIS
(Get full report from official database of BE for P. CELIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor P. CELIS
Addition kinds of activities for P. CELIS

4952. Rioolsystemen | Sewerage systems
733602. Filmstrip, dia, en nog steeds filmproductie | Film strip, slide, and still film production
38210113. Laserbalkuitlijningstoestellen | Laser beam alignment devices
39520202. Dozen, schetsen en verf | Boxes, sketching and paint
72120200. Garment pressen | Garment pressing
87120000. Architectonische diensten | Architectural services

Werken bij P. CELIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P. CELIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P. CELIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P. CELIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Koeltechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    onderhoud en herstel van technische klimaat- en koelsystemen zelfstandig en nauwkeurig werken je werkt binnnen en buiten je werkt op verplaatsing je werkt bij hoge en lage temperaturen

  • Hulpploegchef productie in 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnen •Dit houdt onder meer volgende taken in: •Opstarten van de lijn •Afregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomen •Ombouw van de lijn bij productwissel •Reinigen van machines tijdens ombouw •Bijplaatsen van grondstoffen met heftruck •Afvoer afvalstroom met de heftruck •Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerker

  • Assistent/ Assistente boorder geothermie (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega boorder/ werfverantwoordelijke sta je in voor het correct plaatsen van geothermische sondes. Dit omvat: werfvoorbereiding en werfinrichting het ondersteunen van een boorder bij verticale boringen tot > 100 m diep aanleggen van bovenleidingen (elektrolas) correct opleveren van een geothermische installatie Als medewerker in het team maak je kennis met alle taken binnen het boorbedrijf. Assisitent boorder geothermie is een goede basis voor doorgroeien binnen het team. Na een proefperiode kom je in aanmerking voor verder interne opleidingen/ opleiding boorder.

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Huishoudhulp - KAPELLE OP DEN BOS (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

  • Offsetdrukker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: COLOMA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Coloma is op zoek naar een offsetdrukker (M/V) die de druk niet kan weerstaan. Doet het geluid van een 8-kleurenpers met keertrommel jouw papieren hart sneller slaan? Heb je een neus voor kleur en oog voor detail? Ben je gebeten door druktechniek en kijk je nu al uit naar wat er morgen allemaal mogelijk zal zijn? Dan ben jij de indrukwekkende drukker die we zoeken! Je hebt best al heel wat ervaring, maar je vakkennis, je inventiviteit en je praktisch doorzicht zijn voor ons doorslaggevend. Meerkleurenpers Heidelberg Je past de milieu en veiligheidsregels strikt toe. Onmiddellijke indiensttreding!

  • VERKOPER VAN MOTORHOMES AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: URBANO MOTORHOMES

    Type: Vaste Job

    Als verkoper van hoogkwalitatieve motorhomes zal u vooreerst een grondige kennismaking met het product doorlopen. U wordt een drijvende kracht binnen de toonzaal. U motiveert uw collega's, vooral door te streven naar steeds betere resultaten. U denkt en werkt actief mee aan de commerciële strategie en bijhorende administratie. U wordt een commerciële toeverlaat voor onze talrijke klanten, volgt hen op en speelt alert in op nieuwe aanvragen. Kwaliteit, service en klantentevredenheid zijn voor u sleutelwoorden.

  • Storingstechnieker productie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van bakkerijingrediënten voor bakkers, industriële brood- en zuivelproducenten en retailers, zoals bijvoorbeeld broodmixen, bake-off producten en muffins. Wat zijn je taken als storingstechnieker? Als storingstechnieker zorg je voor de continuïteit van de productie door storingen aan de lijnen te analyseren en op te lossen Dit doe je steeds in overleg met de productie en met oog op kwaliteit en duurzaamheid Preventief onderhoud behoort ook tot je takenpakket wat volgens het onderhoudsplan is opgesteld

  • Advocaat-medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOHAN VAN KELST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advant is een middelgroot kantoor gespecialiseerd in verzekeringsrecht, bouwrecht, handelsrecht en aansprakelijkheidsrecht Het kantoor richt zich in zowel burgerrechtelijke als handelsrechtelijke aangelegenheden tot professioneel en privaat cliënteel, op zowel nationaal als internationaal vlak. Ter versterking van het team wordt gezocht naar een gedreven en gemotiveerde advocaat die zijn / haar activiteiten wenst uit te bouwen binnen een kostendelende associatie.

  • Vacature zelfstandige Psychotherapeut (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde psychotherapeut om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Modis - IT Business Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Een groot bedrijf in Mechelen is op zoek naar een Agile Business Analist. Idealiter heb je 5 jaar ervaring als analist en spreek je goed Nederlands. Het betreft een project van minstens 5 maanden. Kernwoorden hier zijn: ICT roadmaps, Business Cases, Agile werken en analyses van Customer Journeys. Dit staat oa op jouw to-do lijst Identificeren van nieuwe ICT gerelateerde opportuniteiten bij de business-units Anticiperen op toekomstige vragen van ICT-klanten Uitwerken van analyses en business cases Vertalen van ICT-zaken in een verstaanbare communicatie voor gebruikers en van business- naar ICT-vereisten Nauwkeurig opstellen van gefundeerde business cases als onderdeel van het strategisch plan en de roadmaps Correct informeren van de business omtrent de ICT haalbaarheid van verschillende oplossingen Inwinnen van de nodige en juiste informatie om correcte analyses te kunnen maken Frequente contacten met de business ivm ondersteunende activiteiten. Je bent nauw betrokken bij het functioneel overleg van de relevante functionele domeinen om de ICT-vraag voldoende vroeg te kunnen capteren. Dit heb je in je mars Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische / engineering of bedrijfseconomische achtergrond, of gelijkwaardig door ervaring; Communicatievaardigheden en ervaring met teamwork en projectgericht werken. Kennis van bedrijfsprocessen in het algemeen en van deze van de Vlaamse overheid in het bijzonder (na inwerkperiode) Minimaal 4 jaar ervaring in algemene bedrijfsvoering met toepassing op ICT gebied. Sterk communicatie- en analysegericht. Sterk abstractievermogen Kunnen denken en werken vanuit de business op strategisch niveau Door een gedegen analyse en financiële onderbouwing, de technologische oplossingen kunnen bepalen voor de business-uitdagingen waarmee de klant wordt geconfronteerd.. Kennis MS Office Pakketten Kennis van de verschillende Project Management facetten (kosten, timing, coördinatie, planning, schattingen) Grondige Kennis van Business Engineering; Kunnen voorstellen van business oplossingen die een goed samenspel zijn tussen Business en Technology kennis Klanten kunnen adviseren en begeleiden bij strategie-, organisatie- en IT-vraagstukken Visie op de (technologische) ontwikkelingen binnen hun vakgebied kunnen overbrengen naar klanten, goed kunnen omgaan met een vastgesteld business target Interesse en wil je meer weten? Neem contact met mij op of stuur meteen je CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van P. CELIS in sociale netwerken
Look for responds of P. CELIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor P. CELIS. Laat een reactie achter voor P. CELIS. P. CELIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P. CELIS. Leave a respond for P. CELIS. P. CELIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P. CELIS op de google maps. Adres en contacten P. CELIS
Location of P. CELIS on the google maps. Address and contacts of P. CELIS

Andere gerelateerde bedrijven als come P. CELIS P. CELIS: QUIRIJNEN NV | HADDOUCHE BENAMAR | FRANCIS FETU | D'Horeca Service BVBA | Persona Software & Internet Publishing

Other related companies as P. CELIS: QUIRIJNEN NV | HADDOUCHE BENAMAR | FRANCIS FETU | D'Horeca Service BVBA | Persona Software & Internet Publishing

P. CELIS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P. CELIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05753509521. Het bedrijf P. CELIS bevindt zich op het adres: BROEKSTRAAT 16; 3294; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 891,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Vie, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van P. CELIS is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P. CELIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P. CELIS, openstaande posities, locatie van P. CELIS op de kaart.

P. CELIS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is P. CELIS, company assigned to the tax number BE05753509521. The company P. CELIS is located at the address: BROEKSTRAAT 16; 3294; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 891,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Vie, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of P. CELIS is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of P. CELIS is not available. You also can look at reviews of P. CELIS, open positions, location of P. CELIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P. CELIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P. CELIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P. CELIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P. CELIS, employees, financial statistics.