Pirotte Frederick

Contactgegevens Pirotte Frederick: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pirotte Frederick: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pirotte Frederick

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Smuid 8 6890 Libin, België

Telefoon (phone): +32 (81) 533-21-83 +32 (81) 533-21-83

Fax (fax): +32 (57) 257-47-25 +32 (57) 257-47-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pirotte Frederick: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pirotte Frederick"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pirotte Frederick"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pirotte Frederick, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pirotte Frederick. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pirotte Frederick, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pirotte Frederick. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pirotte Frederick
Products information Pirotte Frederick

BTW identificatienummer (tax): BE01291137695
Ondernemingsnummer: 6956512451
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Pirotte Frederick zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pirotte Frederick
(Get full report from official database of BE for Pirotte Frederick)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pirotte Frederick
Addition kinds of activities for Pirotte Frederick

356999. Algemene industriële machines, nec, nec | General industrial machinery, nec, nec
14999903. Catliniet mijnbouw | Catlinite mining
31990102. Voerzakken voor paarden | Feed bags for horses
50870600. Begraafplaats en begraafplaats directeur apparatuur en benodigdheden | Cemetery and funeral director's equipment and supplies
50879913. Automaten en benodigdheden | Vending machines and supplies

Werken bij Pirotte Frederick: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pirotte Frederick: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pirotte Frederick. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pirotte Frederick. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent horecamedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoofdtaken Het leveren van een goede service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Instaan voor opleiding en begeleiding (Crewtrainer) Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren Functieomschrijving Via interne opleidingen zullen alle verschillende stations worden aangeleerd. Aansluitend wordt een interne opleiding tot Crewtrainer voorzien. Na een gunstig verloop kan men doorgroeien tot Shiftmanager.

  • Operator seniorprofiel - weekend - M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u op zoek naar een job- vast weekendwerk? Heeft u reeds ervaring als operator aan de inpakmachine? Kan u opleiding volgen gedurende 4-6 maanden? Onze klant te Wielsbeke zoekt weekendarbeider voor hun nieuwe site. U staat in voor zowel registratie, opvolging, kwaliteitscontrole als klein reinigingswerk.

  • Huishoudhulpen dienstenchequebaan (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: DCB PALLIETER

    Type: Dienstenchequebaan

    Het bieden van huishoudhulp bij verschillende gezinnen in de regio van Borgloon.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Technische jobstudent - tekenaar - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Waregem op zoek naar een technische jobstudent - tekenaar om het Engineering Team te ondersteunen. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - het Engineering Team staat in voor het uittekenen van de opdrachten, hiernaast is het jouw taak op deze tekeningen te controleren en aan te passen waar nodig - je hebt een goede kennis van 3D tekenprogramma\\\'s, zoals Solidworks en Autocad, en je wenst je hierin verder te verdiepen, ongeacht een ultieme job om veel bij te leren

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

  • Studenten gezocht om doorheen het jaar te werken (M/V) - Mooie verloning! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben jij nog op zoek naar een toffe studenten job ? Ben jij onmiddellijk beschikbaar? Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar een hele hoop studenten die in de week beschikbaar zijn en bereid zijn om in shiften te werken (shiftvergoeding: check!). Bovendien heb je de mogelijkheid om je beschikbare dagen zelf te bepalen! Je zal tewerkgesteld worden in een voedingsbedrijf ( fijne vleeswaren) te Wommelgem, hier zal je de vaste medewerkers bijstaan in hun dagdagelijkse taken. Hou je van afwisseling, shiftwerk en kan je Wommelgem gemakkelijk bereiken? Aarzel niet en solliciteer als de bliksem! Indien interesse, stuur je CV door naar [email protected]

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Student Billing (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Studentenjob

    _

  • Customer Service Medewerker Franse markt (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Om de enorme groei te kunnen opvangen, is onze klant op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Customer Service en meer bepaald om de orderadministratie van de Franse klanten onder zijn/haar hoede te nemen. Als Customer Service Medewerker Franse Markt (m/v) krijg je onder meer volgende taken: - je verzorgt alle inkomende communicatie op zeer klantvriendelijke en professionele wijze - je beheert de volledige orderverwerking voor jouw klantenportefeuille: je voert de orders in die binnen komen (een deel van de orders komt binnen via EDI), je maakt leveringsnota's op en stelt facturen op - je volgt de transportplanning op - je fungeert ook als medewerker dienst na verkoop; behandelen en oplossen van klachten alsook debiteurenbeheer - je werkt hierbij steeds aanvullend op de buitendienstmedewerkers van de Franse markt - je springt bij bij de andere customer service medewerkers wanneer de nood zich voordoet

  • Aterlierhulp beenhouwerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bedient de klanten  Je helpt mee met de beenhouwers en voert voorbereidend werk uit. Je houdt het atelier proper en netjes.  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Kortrijk zoeken wij een verkoopmedewerker slagerij met combinatie atelierwerk.

  • Winkelverkoop (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

Zoek naar antwoorden van Pirotte Frederick in sociale netwerken
Look for responds of Pirotte Frederick in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pirotte Frederick. Laat een reactie achter voor Pirotte Frederick. Pirotte Frederick bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pirotte Frederick. Leave a respond for Pirotte Frederick. Pirotte Frederick on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pirotte Frederick op de google maps. Adres en contacten Pirotte Frederick
Location of Pirotte Frederick on the google maps. Address and contacts of Pirotte Frederick

Andere gerelateerde bedrijven als come Pirotte Frederick Pirotte Frederick: MENUISERIE BRIX SPRL | GUY DELERS | Laurent S | L'ENFER DU JEU | MAX MARA

Other related companies as Pirotte Frederick: MENUISERIE BRIX SPRL | GUY DELERS | Laurent S | L'ENFER DU JEU | MAX MARA

Pirotte Frederick is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pirotte Frederick, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01291137695. Het bedrijf Pirotte Frederick bevindt zich op het adres: Rue de Smuid 8 6890 Libin. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 491,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Pirotte Frederick zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pirotte Frederick is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pirotte Frederick is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pirotte Frederick, openstaande posities, locatie van Pirotte Frederick op de kaart.

Pirotte Frederick is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pirotte Frederick, company assigned to the tax number BE01291137695. The company Pirotte Frederick is located at the address: Rue de Smuid 8 6890 Libin. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 491,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Carpenters. Products created in Pirotte Frederick were not found.
The main activity of Pirotte Frederick is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Pirotte Frederick is not available. You also can look at reviews of Pirotte Frederick, open positions, location of Pirotte Frederick on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pirotte Frederick, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pirotte Frederick, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pirotte Frederick, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pirotte Frederick, employees, financial statistics.