FRITERIE BELGOFRIT

Contactgegevens FRITERIE BELGOFRIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRITERIE BELGOFRIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRITERIE BELGOFRIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JEAN-BERTHOLET 3; 6690; VIELSALM, België

Telefoon (phone): 80217667 (+32-80217667) 80217667 (+32-80217667)

Fax (fax): +32 (64) 143-52-90 +32 (64) 143-52-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRITERIE BELGOFRIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRITERIE BELGOFRIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRITERIE BELGOFRIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRITERIE BELGOFRIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRITERIE BELGOFRIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRITERIE BELGOFRIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRITERIE BELGOFRIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRITERIE BELGOFRIT
Products information FRITERIE BELGOFRIT

BTW identificatienummer (tax): BE01124145507
Ondernemingsnummer: 5840301513
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 839,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types de Cuisine: Fritures.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRITERIE BELGOFRIT
(Get full report from official database of BE for FRITERIE BELGOFRIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRITERIE BELGOFRIT
Addition kinds of activities for FRITERIE BELGOFRIT

3792. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
173100. Elektrisch werk | Electrical work
22810100. Naald- en handwerkgarens, gesponnen | Needle and handicraft yarns, spun
27590202. Postkaarten, foto: printen, nsk | Post cards, picture: printing, nsk
50780101. Display gevallen, gekoeld | Display cases, refrigerated
63510000. Verzekeringsverzekering | Surety insurance
94119901. Provincie toezichthouder van het onderwijs, behalve schoolraad | County supervisor of education, except school board

Werken bij FRITERIE BELGOFRIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRITERIE BELGOFRIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRITERIE BELGOFRIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRITERIE BELGOFRIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste medewerker technische dienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met de verantwoordelijk van de technische dienst. Je doet het preventief onderhoud van de machines. Je slijpt messen en je helpt met kleine aanpassing- en herstellingswerken en technische klussen.

  • Nacht Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in 2030 Antwerpen zijn wij opzoek naar een dispatcher om s'nachts te werken (M/V)  Voor de invulling van de rol van dispatcher zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met uitstekende planningsvaardigheden die het geen probleem vindt om ’s nachts te werken. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen!  Als Dispatcher ben je verantwoordelijk voor: het afsluiten en beheer van contracten van onderaannemers het bepalen van geschikt voertuig en belading het coördineren van de werkzaamheden van de chauffeurs het geven van nodige opvolging en begeleiding aan de chauffeurs het opmaken van dagelijkse planning van transportopdrachten en allerhande administratieve taken daarrond Je bent een aanspreekpunt voor collega’s, chauffeurs en klanten.  Je houdt steeds rekening met de vragen/eisen van de klant.  Je behandelt klantdossiers en klachten.  Het identificeren van problemen en technische ondersteuning bieden aan chauffeurs (in geval van panne, ongeval, reistijden, enz.). 

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De core business van de onderneming waar je voor rijdt bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen. Dit zowel voor nationale als internationale wegtransport. Onze klant kijkt dan ook uit naar werkwillige en gemotiveerde chauffeurs die zeer goed op de hoogte zijn van het wegennetwerk in België en daarbuiten. Je wordt ingezet van maandag tot en met vrijdag overdag.

  • Projectleider (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Lummen, regio Hasselt, (klasse 8 aannemer, algemene bouwwerken) zijn we op zoek naar een projectleider.  Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor alle technische, kwalitatieve en organisatorische aspecten van de aan jou toegewezen projecten. In dit kader zorg je voor de uitvoering, coördinatie en opvolging van de projectactiviteiten conform het lastenboek en plannen, met het oog op realisatie van de werken binnen vooropgesteld budget en termijn. Hierbij bewaak je nauwgezet de veiligheidsprocedures en fungeer je als aanspreekpunt voor de klant. Werfvergaderingen opvolgen, organiseren van toolboxmeetings en werfinspecties, opmaken van vorderingsstaten en evaluatie van de nacalculatie maken deel uit van je takenpakket. Ook het aansturen en coachen van het werfpersoneel behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met de projectvoorbereiders en de aankoopverantwoordelijke en je rapporteert aan de Technisch Directeur.

  • Automation Engineer (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Project analyse & opvolging. Aanpassingen uitvoeren & validatie (PLC/Scada). Storingen zoeken & uitwerken van oplossingen. Aanleggen technische documentatie (proces + installatie).

  • Dakwerker platte daken (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een toonaangevend bouwbedrijf te Herentals. Ze zoeken een gemotiveerde medewerker voor onderhoud en herstelling van platte daken, voornamelijk voor appartementen en industriële gebouwen. Je werkt in een team van 2 of 3 mensen, waarbij je evenwel zelfstandig aan de slag zal gaan. Ervaring als dakwerker is niet nodig, je krijgt een opleiding tijdens je werk.

  • Bijlesgever wiskunde (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • jobstudenten (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Studentenjob

    werken in de zaal en achter de bar in het restaurant

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • Projectingenieur mechanische constructies te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    - U bent eindverantwoordelijke in de realisatie van een verkocht project, dwz u begeleidt de uitvoering van de werken vanaf het atelier tem de plaatsing op de werf; - Opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie van de verkoper; - Opmaak en ontwerpen van mechanische constructies (machines en plaatwerk )in Inventor en/of Autocad; - Opmetingen bij en contacten met de klant; - Opmaak bestellingen en bewaken van leveringstermijnen; - Instrueren van leveranciers , mensen in atelier en monteurs; - Samenstellen technisch dossier; - Projectverantwoordelijke.

  • International Business Controller (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je treedt op als vaste vertegenwoordiger van de groep Brachot-Hermant voor één of meerdere buitenlandse vestigingen. Hiervoor ben je bereid om minstens de helft van je tijd in het buitenland te verblijven (niet-EU) Je hebt een stevige financiële achtergrond. Je zorgt voor de planning & control cyclus, periodieke financiële rapportages, investeringsanalyses, interne kostenverrekeningen, personeelskwesties en juridische dossiers. Hierbij word je ondersteund door een plaatselijk meerkoppig management team die je zelf aanstuurt. Je ontwerpt en beheert rapportering- en informatiesystemen, administratieve systemen, uniforme werkwijzen en procedures over de verschillende afdelingen heen. Je rapporteert aan de Belgische directie en de CFO

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network. Role The ideal Network Security Engineer will be responsible for Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field; Close contact with designers in order to improve the network. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Knowledge in technologies such as CheckPoint, Palo Alto, Cisco, F5. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: ASAP

Zoek naar antwoorden van FRITERIE BELGOFRIT in sociale netwerken
Look for responds of FRITERIE BELGOFRIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRITERIE BELGOFRIT. Laat een reactie achter voor FRITERIE BELGOFRIT. FRITERIE BELGOFRIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRITERIE BELGOFRIT. Leave a respond for FRITERIE BELGOFRIT. FRITERIE BELGOFRIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRITERIE BELGOFRIT op de google maps. Adres en contacten FRITERIE BELGOFRIT
Location of FRITERIE BELGOFRIT on the google maps. Address and contacts of FRITERIE BELGOFRIT

Andere gerelateerde bedrijven als come FRITERIE BELGOFRIT FRITERIE BELGOFRIT: Van Ratingen J NV | Baldewijns BVBA | L & A BIJOUTERIE | Petrobru NV | Puratos

Other related companies as FRITERIE BELGOFRIT: Van Ratingen J NV | Baldewijns BVBA | L & A BIJOUTERIE | Petrobru NV | Puratos

FRITERIE BELGOFRIT is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRITERIE BELGOFRIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01124145507. Het bedrijf FRITERIE BELGOFRIT bevindt zich op het adres: RUE JEAN-BERTHOLET 3; 6690; VIELSALM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 839,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Types de Cuisine: Fritures..
De hoofdactiviteit van FRITERIE BELGOFRIT is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRITERIE BELGOFRIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRITERIE BELGOFRIT, openstaande posities, locatie van FRITERIE BELGOFRIT op de kaart.

FRITERIE BELGOFRIT is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRITERIE BELGOFRIT, company assigned to the tax number BE01124145507. The company FRITERIE BELGOFRIT is located at the address: RUE JEAN-BERTHOLET 3; 6690; VIELSALM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 839,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Types de Cuisine: Fritures..
The main activity of FRITERIE BELGOFRIT is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FRITERIE BELGOFRIT is not available. You also can look at reviews of FRITERIE BELGOFRIT, open positions, location of FRITERIE BELGOFRIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRITERIE BELGOFRIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRITERIE BELGOFRIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRITERIE BELGOFRIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRITERIE BELGOFRIT, employees, financial statistics.