CHINESE MUUR

Contactgegevens CHINESE MUUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHINESE MUUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHINESE MUUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 175; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 38663684 (+32-38663684) 38663684 (+32-38663684)

Fax (fax): +32 (3) 646-94-13 +32 (3) 646-94-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHINESE MUUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHINESE MUUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHINESE MUUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHINESE MUUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHINESE MUUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHINESE MUUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHINESE MUUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHINESE MUUR
Products information CHINESE MUUR

BTW identificatienummer (tax): BE05441497802
Ondernemingsnummer: 1806945800
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 319,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types de Cuisine: Chinoise.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHINESE MUUR
(Get full report from official database of BE for CHINESE MUUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHINESE MUUR
Addition kinds of activities for CHINESE MUUR

286902. Olefins | Olefins
16290505. Afvalwater- en afvalwaterzuiveringsinstallaties | Waste water and sewage treatment plant construction
17990204. Corrosiebesturingsinstallatie | Corrosion control installation
30810101. Verpakkingsmateriaal, kunststofplaat | Packing materials, plastics sheet
37140304. Schokdempers, motorvoertuig | Shock absorbers, motor vehicle
49229900. Overbrenging van aardgas, anders | Natural gas transmission, nec
95319901. Building standards agency, government | Building standards agency, government

Werken bij CHINESE MUUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHINESE MUUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHINESE MUUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHINESE MUUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsadviseur interieur FT of PT m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoopadviseur gezocht voor interieurzaak regio Limburg! Beschik jij over uitstekende communicatieve en commerciële skills? Ben jij een echte initiatiefnemer? Ben je bovendien gebeten door alles wat met inrichting, decoratie en design te maken heeft? Dan is deze job ongetwijfeld ééntje voor jou! Als verkoopsadviseur zorg je ervoor de klanten zich meteen welkom voelen in de winkel. Je maakt hen wegwijs in de toonzaal en stelt de juiste vragen om zo hun specifieke wensen en behoeften te ontdekken. Door jouw uitstekende interieuradvies op maat, slaag je erin om de juiste artikelen te presenteren en aan de man te brengen.

  • Adjunct van de directie - ondersteunend aankoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair¿ De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg.

  • Dakwerker (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Lommel zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die in de bouw willen werken. Je dag start ’s morgensvroeg in Lommel waar je samen met je team vertrekt naar de werf. Een week werk je op een werf wat verder weg maar de andere week zal je dichterbij huis werken. Dit om zoveel mogelijk rekening te houden met de werknemers. Zodra je op de werf aankomt ga je aan de slag,je staat in voor het maken of renoveren van platte daken. Onze klant werkt met EPDM of Roofing. Na je werkuren keer je terug naar Lommel om de werkbus te legen en terug aan te vullen waar nodig. Onze klant en Actief geloven in personen die graag willen bijleren. We bieden je de kans om een VCA-attest te behalen en om dakwerken aan te leren van A-Z.

  • Chauffeur C of CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als chauffeur C/CE? Je spreekt vlot Nederlands en Frans? Ja?! Ik heb de job voor jou bij onze klant Suez als chauffeur C om aan de slag te gaan in Tienen en de regio Luik. Suez België, een onderdeel van de wereldwijde Suez Groep, is dé specialist in afval- en grondstoffenmanagement. Met gedreven en gemotiveerde medewerkers dragen Suez, naast afvalpreventie, bij aan het maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat onze natuurlijke hulpbronnen beschermd blijven. Als chauffeur C kan je tewerkgesteld worden voor de rolcontainers. Wanneer je werkt als chauffeur C voor de rolcontainers haal je samen met jouw collega de rolcontainer en breng je die tot aan de vrachtwagen. Deze haak je dan vast aan de vrachtwagen en wordt dan automatisch gekipt in de vrachtwagen. Achteraf plaats je de rolcontainer terug op zijn plaats. Je zal instaan voor het ophalen van gevaarlijk afval. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt hier volledig tot zijn recht: je volgt de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je risico's verkleint voor jezelf, je collega's en alle andere weggebruikers. Voor de klanten ben jij hét gezicht van de firma: je staat hen vriendelijk en behulpzaam te woord en levert zo een mooi visitekaartje af.

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wellen (met dienstencheques) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP REGIO KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Kalmthout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met fiets, openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek binnen de automobielsector zijn wij op zoek naar studenten, 18+, met minstens een Bacheloropleiding die zich minimaal één dag per week kunnen vrijmaken voor administratieve taken. Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving.  Bedrijfsprofiel: Voor een aantrekkelijke horeca en entertainment zaak in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekendwerk. 

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Magazijnier Diepvries (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ICE RETAIL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het voorladen en laden van trailers en vrachtwagens.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van CHINESE MUUR in sociale netwerken
Look for responds of CHINESE MUUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHINESE MUUR. Laat een reactie achter voor CHINESE MUUR. CHINESE MUUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHINESE MUUR. Leave a respond for CHINESE MUUR. CHINESE MUUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHINESE MUUR op de google maps. Adres en contacten CHINESE MUUR
Location of CHINESE MUUR on the google maps. Address and contacts of CHINESE MUUR

Andere gerelateerde bedrijven als come CHINESE MUUR CHINESE MUUR: Roelants Rafaël | FRANCOIS HUPPERTZ | HENRI AERNOUT | C.K. Consultants BVBA | BENO?T GILLET

Other related companies as CHINESE MUUR: Roelants Rafaël | FRANCOIS HUPPERTZ | HENRI AERNOUT | C.K. Consultants BVBA | BENO?T GILLET

CHINESE MUUR is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHINESE MUUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05441497802. Het bedrijf CHINESE MUUR bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 175; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 319,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Types de Cuisine: Chinoise..
De hoofdactiviteit van CHINESE MUUR is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHINESE MUUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHINESE MUUR, openstaande posities, locatie van CHINESE MUUR op de kaart.

CHINESE MUUR is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHINESE MUUR, company assigned to the tax number BE05441497802. The company CHINESE MUUR is located at the address: MECHELSESTEENWEG 175; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 319,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Types de Cuisine: Chinoise..
The main activity of CHINESE MUUR is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CHINESE MUUR is not available. You also can look at reviews of CHINESE MUUR, open positions, location of CHINESE MUUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHINESE MUUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHINESE MUUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHINESE MUUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHINESE MUUR, employees, financial statistics.