CHINA DELIGHT

Particuliere bedrijvenBosbouw • CHINA DELIGHT
Private companiesForestry • CHINA DELIGHT

Contactgegevens CHINA DELIGHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHINA DELIGHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHINA DELIGHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PANNENSTRAAT 11; 8301; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50517768 (+32-50517768) 50517768 (+32-50517768)

Fax (fax): +32 (3) 951-64-57 +32 (3) 951-64-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHINA DELIGHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHINA DELIGHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHINA DELIGHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHINA DELIGHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHINA DELIGHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHINA DELIGHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHINA DELIGHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHINA DELIGHT
Products information CHINA DELIGHT

BTW identificatienummer (tax): BE04418121337
Ondernemingsnummer: 9117797851
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 460,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types de Cuisine: Chinoise.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHINA DELIGHT
(Get full report from official database of BE for CHINA DELIGHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHINA DELIGHT
Addition kinds of activities for CHINA DELIGHT

208201. Moutdrankproducten | Malt beverage products
22110212. Suikerslijmen, katoen | Suiting fabrics, cotton
30890101. Batterij gevallen, kunststof of kunststof combinatie | Battery cases, plastics or plastics combination
34699911. Geperforeerd metaal, gestempeld | Perforated metal, stamped
50510300. Koperproducten | Copper products
79990600. Skating rink operatie diensten | Skating rink operation services
86119900. Bedrijfsverenigingen, nv | Business associations, nec

Werken bij CHINA DELIGHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHINA DELIGHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHINA DELIGHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHINA DELIGHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - Zeehaven (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Merelbeke zijn we op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het aan- en afvoeren van te recycleren metaal in de Gentse Zeehaven. Je zal voornamelijk binnen de haven rijden. Het laden en lossen doe je via kraanbediening op de vrachtwagen.

  • Autogekke operator - 3 ploegen - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Lokeren, een bedrijf actief in de automotivesector, zijn wij op zoek naar een operator (M/V), die in drie ploegen (vroeg - nacht - laat) kan werken. Je bent als operator verantwoordelijk voor verschillende (manuele) handelingen aan de productielijn zoals: Montage & assemblage van brandstoftanks Kwaliteitscontrole van afgewerkte tanks Bedienen van de lasmachines Je bent direct beschikbaar, kan in drie ploegen te werken én bent bereid om eentonig werk te verrichten. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf te Lokeren actief in de automotivesector.

  • Orderpicker (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

  • Transportmedewerker / Coach ! (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Met je bestelwagen zal je paketten en waardevolle documenten bezorgen en afhalen binnen een werkgebied in verschillende regio's in België. Werkzaamheden starten en eindigen op het depot en de werktijden verschillen tussen dag- en middagroutes. Je staat in voor tijdig en correct afleveren en ophalen van paketten en waarde documenten op aangegeven adressen. Het laden en lossen van de bestelauto op het depotadres regio Mechelen behoort eveneens tot je takenpakket. Dit is geen koerierfuctie om pakketten af te leveren. Vooral services en dat beetje extra naar klanten toe. Daarnaast neem je de administratieve taken op, zoals: ondertekening van documenten, scanopdrachten uitvoeren, identiteit controleren, ... Na verloop van tijd ben jij de coach die nieuwe chauffeurs zal opleiden en examens zal afnemen. Verder zul je ingezet worden bij het testen van nieuwe services. Kortom, jij wordt het visitekaartje van ons bedrijf!

  • Productiearbeiders in volcontinu gezocht! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider bestaat je takenpakket uit o.a. : - Vervoeren van grondstoffen met behulp van een heftruck. - Lossen van deze grondstoffen. - Controleren van de kwaliteit van de producten. - Verpakken van de producten.

  • Handige productiemedewerker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heverlee zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker.   Jouw takenpakket als productiemedewerker ziet er als volgt uit:  het reinigen en ontbramen van aluminium componenten en profielen het reinigen en onderhouden van de freesmachines en de werkvloer Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Strijkhulp/Huishoudhulp te Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal tewerkgesteld worden in ons strijkatelier te Kortenberg. Dit kan gecombineerd worden met enkele klanten waar je als huishoudhulp aan de slag kan gaan. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • ASSISTENT MANAGER (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Als assistent manager sta je zowel in voor het administratieve als het logistieke voor de dienst na-verkoop naar de klanten toe. Hierbij streef je naar het onderhouden van een goede relatie met de bestaande klanten. Hoe ziet jouw dag eruit? : - Je beheert je eigen klantenportefeuille en volgt de verschillende dossiers nauwgezet op. - Je volgt dagelijks de leveringen en afhandelingen op. - Je behandelt de verschillende aanvragen van de klanten op vlak van facturatie, interventies, beheer van de voorraad en afspraken. - Je onderhoudt en optimaliseert de klantenrelaties. Dit doe je onder andere door de klant op de hoogte te houden van nieuwe commerciële acties en daarnaast ook door de nieuwe producten voor te stellen. - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z. Hierbij zorg je ook dat eventuele geschillen opgevolgd en behandeld worden. - Tenslotte zorg je voor een goede flow van de leveringen naar de klanten toe (prestaties, voorziene betalingen, onbetaalde facturen, enz...).

  • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Fnac Belgium

    Type: Vaste Job

    Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

  • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

  • G2 Recruitment Solutions - ASP.NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dutch speaking .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 6 months, to start in the next week. Role 2years - ASP .NET experience Xamarin is a bonus Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Region Duration: 6 month extendable freelance mission Start Date: ASAP to 2 weeks Remote: 1 day remote after a month If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van CHINA DELIGHT in sociale netwerken
Look for responds of CHINA DELIGHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHINA DELIGHT. Laat een reactie achter voor CHINA DELIGHT. CHINA DELIGHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHINA DELIGHT. Leave a respond for CHINA DELIGHT. CHINA DELIGHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHINA DELIGHT op de google maps. Adres en contacten CHINA DELIGHT
Location of CHINA DELIGHT on the google maps. Address and contacts of CHINA DELIGHT

Andere gerelateerde bedrijven als come CHINA DELIGHT CHINA DELIGHT: Follaets Painting BVBA | KARL GOOSSENS | CLAUDIO IN | VANNESTE CAR SERVICE | Kensier P

Other related companies as CHINA DELIGHT: Follaets Painting BVBA | KARL GOOSSENS | CLAUDIO IN | VANNESTE CAR SERVICE | Kensier P

CHINA DELIGHT is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHINA DELIGHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04418121337. Het bedrijf CHINA DELIGHT bevindt zich op het adres: PANNENSTRAAT 11; 8301; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 460,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Types de Cuisine: Chinoise..
De hoofdactiviteit van CHINA DELIGHT is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHINA DELIGHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHINA DELIGHT, openstaande posities, locatie van CHINA DELIGHT op de kaart.

CHINA DELIGHT is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHINA DELIGHT, company assigned to the tax number BE04418121337. The company CHINA DELIGHT is located at the address: PANNENSTRAAT 11; 8301; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 460,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Types de Cuisine: Chinoise..
The main activity of CHINA DELIGHT is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CHINA DELIGHT is not available. You also can look at reviews of CHINA DELIGHT, open positions, location of CHINA DELIGHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHINA DELIGHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHINA DELIGHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHINA DELIGHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHINA DELIGHT, employees, financial statistics.