TEA-ROOM LA CROQUANTINE

Contactgegevens TEA-ROOM LA CROQUANTINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEA-ROOM LA CROQUANTINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEA-ROOM LA CROQUANTINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES ARDENNES 4; 4500; HUY, België

Telefoon (phone): 85235288 (+32-85235288) 85235288 (+32-85235288)

Fax (fax): +32 (12) 496-98-34 +32 (12) 496-98-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEA-ROOM LA CROQUANTINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEA-ROOM LA CROQUANTINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEA-ROOM LA CROQUANTINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEA-ROOM LA CROQUANTINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEA-ROOM LA CROQUANTINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEA-ROOM LA CROQUANTINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEA-ROOM LA CROQUANTINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEA-ROOM LA CROQUANTINE
Products information TEA-ROOM LA CROQUANTINE

BTW identificatienummer (tax): BE08008728027
Ondernemingsnummer: 4667510986
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Petite Restauration & Tearooms: Tearooms,Glacier.. Produits: Crèmes Glacées.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: CR?MERIES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEA-ROOM LA CROQUANTINE
(Get full report from official database of BE for TEA-ROOM LA CROQUANTINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEA-ROOM LA CROQUANTINE
Addition kinds of activities for TEA-ROOM LA CROQUANTINE

573402. Computer software en accessoires | Computer software and accessories
832200. Individuele en familiale diensten | Individual and family services
24410000. Nagelde houten dozen en schudden | Nailed wood boxes and shook
28440102. Haarkleurpreparaten | Hair coloring preparations
29510204. Beton, bitumineus | Concrete, bituminous
32810501. Begraafplaatsen, stenen | Burial vaults, stone
39520205. Canvas bord, kunstenaars ' | Canvas board, artists'
50750100. Airconditioning en ventilatie apparatuur en benodigdheden | Air conditioning and ventilation equipment and supplies
73891310. Repossession service | Repossession service

Werken bij TEA-ROOM LA CROQUANTINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEA-ROOM LA CROQUANTINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEA-ROOM LA CROQUANTINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEA-ROOM LA CROQUANTINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Greenyard Belgium - voltijds (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving.

  • Elektromechanieker voor outsourcing! (m/v) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als elektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • SERVICETECHNIEKER REGIO DADIZELE (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Kennis/noties van het Frans is een pluspunt. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je beschikt over een diploma Bachelor of Master in de studierichting Ontwerp- en Productietechnologie elektromechanica of mechanica. Je bent enthousiast en straalt dynamisme uit. Je kan zeer goed zelfstandig werken hoewel je je in groep ook best in je element voelt.

  • Dringend Inpakker(s) Cosmetica Dagdienst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Heist op den Berg, rekruteert Forum Jobs gemotiveerde inpakkers. Onze klant in kwestie is gespecialiseerd in het maken van cosmetica (lotions, crèmes, ..) en medische hulpmiddelen.   Je zal werken in dagdienst (8u tem 16u30) Takenpakket: Het afvullen in verschillende verpakkingsmaterialen (plastic flessen, tubes, sprays, ..) Het labelen/etiketteren van deze producten Het inpakken van de cosmetica producten (bijsluiters bij de verpakking toevoegen) Binnen het bedrijf, wissel je regelmatig van werkplaats, je hebt zo ook een wisseling in zittend en staand werk.  

  • tester - foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een team van collega\\\'s sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten. De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën. Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten. Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties. Je werkt samen met de testassistenten en testingenieurs. Je stelt zelfstandig en met de nodige zorg de testrapporten op.

  • Slijper/ draaier (2 ploegen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een kunststof verwerkend bedrijf te Tielt is op zoek naar een slijper/ draaier die zijn/haar meerwaarde kan betekenen aan het bedrijf: -je stelt en bedient de draaibank -maken van matrijsonderdelen voor het spuitgieten -aanpassingen en herstellingen uitvoeren aan matrijzen -bedienen van de rondslijpmachine

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Waregem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst! Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke! (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er wordt gewerkt de maandag 6 u & de donderdag 6 u.Combineren met andere gezinnen in de buurt , zeker mogelijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Nazareth zijn we op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten. Je zult meehelpen in de verschillende afdelingen bij het aanvullen, klanten bedienen, kassawerk, ...

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: ?11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking.

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

Zoek naar antwoorden van TEA-ROOM LA CROQUANTINE in sociale netwerken
Look for responds of TEA-ROOM LA CROQUANTINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEA-ROOM LA CROQUANTINE. Laat een reactie achter voor TEA-ROOM LA CROQUANTINE. TEA-ROOM LA CROQUANTINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEA-ROOM LA CROQUANTINE. Leave a respond for TEA-ROOM LA CROQUANTINE. TEA-ROOM LA CROQUANTINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEA-ROOM LA CROQUANTINE op de google maps. Adres en contacten TEA-ROOM LA CROQUANTINE
Location of TEA-ROOM LA CROQUANTINE on the google maps. Address and contacts of TEA-ROOM LA CROQUANTINE

Andere gerelateerde bedrijven als come TEA-ROOM LA CROQUANTINE TEA-ROOM LA CROQUANTINE: Link42 BVBA | FAUBOURG ST.GILLES VIZAVI | PETER WASTIELS | MARMARA | P.A.C.S.

Other related companies as TEA-ROOM LA CROQUANTINE: Link42 BVBA | FAUBOURG ST.GILLES VIZAVI | PETER WASTIELS | MARMARA | P.A.C.S.

TEA-ROOM LA CROQUANTINE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEA-ROOM LA CROQUANTINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08008728027. Het bedrijf TEA-ROOM LA CROQUANTINE bevindt zich op het adres: AVENUE DES ARDENNES 4; 4500; HUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 179,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: CR?MERIES. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Tearooms,Glacier.. Produits: Crèmes Glacées..
De hoofdactiviteit van TEA-ROOM LA CROQUANTINE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEA-ROOM LA CROQUANTINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEA-ROOM LA CROQUANTINE, openstaande posities, locatie van TEA-ROOM LA CROQUANTINE op de kaart.

TEA-ROOM LA CROQUANTINE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEA-ROOM LA CROQUANTINE, company assigned to the tax number BE08008728027. The company TEA-ROOM LA CROQUANTINE is located at the address: AVENUE DES ARDENNES 4; 4500; HUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 179,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: CR?MERIES. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Tearooms,Glacier.. Produits: Crèmes Glacées..
The main activity of TEA-ROOM LA CROQUANTINE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TEA-ROOM LA CROQUANTINE is not available. You also can look at reviews of TEA-ROOM LA CROQUANTINE, open positions, location of TEA-ROOM LA CROQUANTINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEA-ROOM LA CROQUANTINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEA-ROOM LA CROQUANTINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEA-ROOM LA CROQUANTINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEA-ROOM LA CROQUANTINE, employees, financial statistics.