FLSAMAGRO NV

Contactgegevens FLSAMAGRO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSAMAGRO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSAMAGRO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beverenstr. 78 8691 Alveringem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-58-29-94-39 32-58-29-94-39

Fax (fax): 32-51-54-60-14 32-51-54-60-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSAMAGRO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSAMAGRO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSAMAGRO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSAMAGRO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSAMAGRO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSAMAGRO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSAMAGRO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSAMAGRO NV
Products information FLSAMAGRO NV

BTW identificatienummer (tax): BE05265441894
Ondernemingsnummer: 3501861572
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 860,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FLSAMAGRO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSAMAGRO NV
(Get full report from official database of BE for FLSAMAGRO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSAMAGRO NV
Addition kinds of activities for FLSAMAGRO NV

356801. Lagers, bussen en blokken | Bearings, bushings, and blocks
359902. Flexibele metalen slang, buizen en balg | Flexible metal hose, tubing, and bellows
07230208. Rijstdroogdiensten | Rice drying services
12210201. Steenkoolbereiding, bitumineuze of bruinkool | Coal preparation plant, bituminous or lignite
17990612. Voorafgemaakte open haard installatie | Prefabricated fireplace installation
20230102. Ingeblikte babyformule | Canned baby formula
34431000. Wind- en vacuüntunnels | Wind and vacuum tunnels
35680304. Drives: riem, kabel of touw | Drives: belt, cable, or rope
38250220. Pulse (signaal) generatoren | Pulse (signal) generators
62110106. Makelaars en dealers | Stock brokers and dealers

Werken bij FLSAMAGRO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSAMAGRO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSAMAGRO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSAMAGRO NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: LIDL

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

 • Afvalophaler (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: ADECCO VGW HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Renewi in Houthalen zijn we op zoek naar afvalophalers. Je start altijd om 5u30 en 6u. Je haalt verschillende afvalsoorten op: restafval, PMD, papier en karton, groenafval, etc

 • Tijdelijke functie; bijrijder regio Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekende poetsfirma zijn wij op zoek naar een tijdelijke poetshulp, je rijdt mee met de mobiele ploeg en poetst waar nodig. Dit regio Tielt - Wingene, dit is een tijdelijke opdracht. Voorlopig enkel week 16 (16/04 - 20/04)

 • Chauffeur C (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groothandel van fruit en groenten regio Evergem, zijn we op zoek naar een ervaren chauffeur. Je staat zelf in voor het laden en lossen, een goede fysieke conditie is een must. Nederlands beheersen om met de tablets te kunnen werken. Uurrooster : van maandag tot en met zaterdag van 00.00 tot +/- 10 à 11.00u. 5dagen stelsel - vrij op zondag en 1 vaste dag in de week

 • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (voltijds) (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Glabbeek (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

  Regio: BAARLE-HERTOG

  Bedrijf: Jespers HVAC

  Type: Vaste Job

  Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

 • verkoopster (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: VERSGALERIJ ANDRE

  Type: Vaste Job

  verkoopster detailhandel verse voedingswaren

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • NRB - Analyste Fonctionnel (NAMUR)

  Regio: NAMUR

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel en charge du scope dont il a la charge et sur le périmètre Marché et Intégration il participera à la mise en place de solution d'intégration dans une équipe AMS sur différents projets et il participera au du Track Intégration Smart Metering pour cela il aura besoin des connaissances suivantes pour exécuter les tâches : BizTalk SparX EA Testing et utilisations des outils prévus dans la méthodologie (VSTS,HPQC) Réalisation de spécifications fonctionnelles Alignement avec les équipes de développement UML BPMN 2.0 Compétences et connaissances spécifiques requises Compte tenu du cadre spécifique donné à cette mission, il y aura lieu de préciser les compétences additionnelles suivantes : MUST Expérience technique requise dans le domaine de l'intégration, spécialement en WebMethods ou BizTalk Expérience technique des bases de données (Microsoft Studio SQL et SQL Oracle), savoir écrire des requêtes dans ces 2 outils Connaître les langages d'implémentation Java et .NET pour les développements Etre familier avec le langage SOAP/Rest et les protocoles d'intégration Avoir des connaissances sur les services Web / les services bus Avoir une connaissance des règles de bonnes pratiques de l'intégration Avoir une connaissance du secteur de l'énergie est un plus Connaissance de l'anglais de niveau B2 minimum pour le langage d'implémentation qui n'est pas en français Connaisance MIG6 Should Expérience GRD - Fournisseur Energie BPMS N'hésitez pas à m'envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

 • HR Business Partner (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: Intys HR

  Type: Werfreserve

  experience in a non-HR environment, followed by minimum 3 years a solid generalistic HR experience in: Recruitment & Selection, Social Legislation,Performance Management,Payroll,Training & Development,Talent Management. And preferably also in: Function Classification,Competency Management,Assessments,Labour Relations

 • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: START PEOPLE NIKE

  Type: Leercontract

  Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

Zoek naar antwoorden van FLSAMAGRO NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSAMAGRO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSAMAGRO NV. Laat een reactie achter voor FLSAMAGRO NV. FLSAMAGRO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSAMAGRO NV. Leave a respond for FLSAMAGRO NV. FLSAMAGRO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSAMAGRO NV op de google maps. Adres en contacten FLSAMAGRO NV
Location of FLSAMAGRO NV on the google maps. Address and contacts of FLSAMAGRO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSAMAGRO NV FLSAMAGRO NV: DE KAPELSE WIELERCLUB - SCHUIFERSKAPELLE | Lootens Ivan & Co | JOSEPH HOGGE | F.G.T.B. SECTION VERVIERS | LIBRAIRIE LE CORSAIRE

Other related companies as FLSAMAGRO NV: DE KAPELSE WIELERCLUB - SCHUIFERSKAPELLE | Lootens Ivan & Co | JOSEPH HOGGE | F.G.T.B. SECTION VERVIERS | LIBRAIRIE LE CORSAIRE

FLSAMAGRO NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSAMAGRO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05265441894. Het bedrijf FLSAMAGRO NV bevindt zich op het adres: Beverenstr. 78 8691 Alveringem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 860,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLSAMAGRO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSAMAGRO NV is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSAMAGRO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSAMAGRO NV, openstaande posities, locatie van FLSAMAGRO NV op de kaart.

FLSAMAGRO NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSAMAGRO NV, company assigned to the tax number BE05265441894. The company FLSAMAGRO NV is located at the address: Beverenstr. 78 8691 Alveringem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 860,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLSAMAGRO NV were not found.
The main activity of FLSAMAGRO NV is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSAMAGRO NV is not available. You also can look at reviews of FLSAMAGRO NV, open positions, location of FLSAMAGRO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSAMAGRO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSAMAGRO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSAMAGRO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSAMAGRO NV, employees, financial statistics.