TRAITEUR SOLEIL PROVENCE

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • TRAITEUR SOLEIL PROVENCE
Private companiesMembership Organizations • TRAITEUR SOLEIL PROVENCE

Contactgegevens TRAITEUR SOLEIL PROVENCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR SOLEIL PROVENCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR SOLEIL PROVENCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LUXEMBOURG 41; 6860; L?GLISE, België

Telefoon (phone): 63433077 (+32-63433077) 63433077 (+32-63433077)

Fax (fax): +32 (56) 230-18-13 +32 (56) 230-18-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR SOLEIL PROVENCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR SOLEIL PROVENCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR SOLEIL PROVENCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR SOLEIL PROVENCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR SOLEIL PROVENCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR SOLEIL PROVENCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR SOLEIL PROVENCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR SOLEIL PROVENCE
Products information TRAITEUR SOLEIL PROVENCE

BTW identificatienummer (tax): BE09651458740
Ondernemingsnummer: 6263000488
Hoofdstad (capital): 104,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 481,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Type de Cuisine: Tavernes.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: CAF?S. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR SOLEIL PROVENCE
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR SOLEIL PROVENCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR SOLEIL PROVENCE
Addition kinds of activities for TRAITEUR SOLEIL PROVENCE

206602. Cacao- en cacaoproducten | Cocoa and cocoa products
732300. Kredietrapporteringsdiensten | Credit reporting services
794803. Racehorse zorg | Racehorse care
27529905. Menu's, gelithografeerd | Menus, lithographed
32979901. Alumina gesmolten vuurvaste materialen | Alumina fused refractories
38430116. Orthodontische apparaten | Orthodontic appliances
53999901. Leger-marine goederen winkels | Army-navy goods stores
59999900. Diverse winkels, nec, nec | Miscellaneous retail stores, nec, nec

Werken bij TRAITEUR SOLEIL PROVENCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR SOLEIL PROVENCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR SOLEIL PROVENCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR SOLEIL PROVENCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek jij werk als operator en heb jij interesse in kunststofverwerking of techniek? Dan is deze job iets voor jou! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bijsturen van diverse blaasextrusie machines. Door een goede opstart van de machines na te doen na een weekendstilstand, verzeker je de kwaliteit van de producten. Je staat in voor de kwaliteit van de vervaardigde flessen en geeft deze informatie rechtstreeks in het computersysteem in. Ook analyseer je de kwaliteitsresultaten. Bij problemen ga je actief op zoek naar oplossingen. Je neemt initiatief en denkt mee aan verbeteringen zodat ons blaasproces geoptimaliseerd kan worden. Je start in een 3-ploegenstelsel en bent bereid om op termijn, indien nodig, over te stappen naar een 5-ploegensysteem.

  • ELEKTRICIEN M/V (OOSTKERKE)

    Regio: OOSTKERKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als elektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur. Je hebt een variatie aan taken: je voert bekabelingswerken uit, stuurt de (hulp)elektriciens aan, je zoekt fouten op in de kasten + kabelgoten/kabels.

  • Showroom verantwoordelijke M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zaak die gespecialiseerd is sanitaire voorzieningen zijn we op zoek naar showroom verantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor het volledige verkoop proces van offerte tot dienst na verkoop. Je geeft leiding aan een team van verkopers. Daarnaast is commercieel beheer van de showroom ook je taak. Streven naar mooie resultaten met het ganse team om zo het zakencijfer te ontwikkelen en te laten groeien. Je bent zelf ook betrokken in het dagdagelijks werking van de showroom namelijk bij de verkoop zelf.

  • Werfleider Industriebouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een werfleider Industriebouw.

  • Werkvoorbereider-Ingave (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkvoorbereiding sta je in voor de correcte invoer van het dossier om over te gaan tot productie. Je kan nabestellingen doen, out of the box denken en bent goed in het werken met software programma’s. • Controleert het uitvoeringsdossier op haalbaarheid voor de productie. • Voert technisch plan in het gebruikte softwarepakket CORPUS (kennis Ardis is een meerwaarde.) • Voert een technische controle uit van de dossiers. • Werkt nauw samen met interne diensten van Nuno Design NV en Deaplus. • Voert zaaglijsten in. • Volgt de orders nauwkeurig op en maakt bestelling in ADMIN ( ERP- pakket)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • MOOIE BIJVERDIENSTE - ZAALHULP - FLEXIJOB (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak regio Roeselare zijn wij op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers om te werken op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Dit kan zowel als flexijob en als jobstudent.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Sales Manager (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GARAGE DECANCQ

    Type: Vaste Job

    Hou je van een uitdaging en ben je professioneel nieuwsgierig? Wil je graag werken aan jouw en onze toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Groep Decancq is officiële dealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles, 3 vooraanstaande premium automerken met meerdere vestigingen in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Onze merken hebben een sterke reputatie en stralen kwaliteit en degelijkheid uit. Wij garanderen advies op maat en een flexibele aanpak voor elk van onze klanten en staan ook garant voor een snelle en professionele dienst na verkoop. Onze waarden zijn: respect, flexibiliteit, dienstverlening en verantwoordelijkheidszin. In onze organisatie staat de klant centraal! Sales Manager (M/V) Je bent verantwoordelijk voor het managen en het coachen van het verkoopteam. Op basis van vooropgestelde objectieven werk je doelgerichte actieplannen uit. Je volgt deze op en stuurt bij indien nodig. Je optimaliseert de verkoopprocessen voor een ideale klantenbeleving. Je draagt de cultuur van Groep Decancq (visie, normen en waarden) over naar jouw team en zorgt ervoor dat jouw teamleden deze zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Je rapporteert op regelmatige basis aan het management en bent verantwoordelijk voor de transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar jouw team.

  • Medisch Oncoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op een boogscheut van de Belgische kust aan de slag als Medisch Oncoloog , het kan! Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen in een brede waaier aan disciplines of in een specifiek kennisdomein. Dit kan je zelf mee vorm geven! Tevens neem je deel aan de MOC en werkt autonoom. Je krijgt hierbij ondersteuning van een collega ziekenhuis uit het netwerk. Deze functie is deeltijds (60%)

  • Medewerker databeheer & IT support (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Met jouw groot verantwoordelijkheidsgevoel doe je het volledige beheer van alle data in het ERP pakket (Microsoft Dynamics AX). Hiervoor kan je rekenen op de nodige ondersteuning van de product administrator voor de technische know how van onze producten. * Je maakt artikelnummers aan, voegt specificaties toe en houdt de database up to date. * Jij wordt voor jouw collega’s de key user AX en biedt zo de eerstelijnsondersteuning. * Met jouw zin voor nauwkeurigheid bereid je ook de prijslijsten voor in Excel. * Je biedt dagelijkse ondersteuning bij het beheer van de IT systemen en helpt je collega’s bij bijvoorbeeld opstartproblemen met PC, netwerkproblemen, programma’s installeren, mailproblemen etc. * Je neemt de fysieke installaties ( printers, Portables, desktops,) voor jouw rekening en biedt ondersteuning aan de IT manager bij beheer van Sharepoint, netwerk, server, telefonie, mailing etc... * Aan het einde van de dag staat dankzij jou iedere komma en punt in de database correct en ben je trots op jouw service die je bood en de behaalde deadlines. Hiervoor kon je rekenen op ondersteuning van de IT manager.

  • Laborant m/v (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!Talents Aalst is op zoek een laborant m/v voor onze klant regio Aalst.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR SOLEIL PROVENCE in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR SOLEIL PROVENCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR SOLEIL PROVENCE. Laat een reactie achter voor TRAITEUR SOLEIL PROVENCE. TRAITEUR SOLEIL PROVENCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR SOLEIL PROVENCE. Leave a respond for TRAITEUR SOLEIL PROVENCE. TRAITEUR SOLEIL PROVENCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR SOLEIL PROVENCE op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR SOLEIL PROVENCE
Location of TRAITEUR SOLEIL PROVENCE on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR SOLEIL PROVENCE

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR SOLEIL PROVENCE TRAITEUR SOLEIL PROVENCE: FORTIS | Sterck E | PUBLI-DRIESEN | Lenoren Graphics Webdesign | AU PLAISIR D?OFFRIR

Other related companies as TRAITEUR SOLEIL PROVENCE: FORTIS | Sterck E | PUBLI-DRIESEN | Lenoren Graphics Webdesign | AU PLAISIR D?OFFRIR

TRAITEUR SOLEIL PROVENCE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR SOLEIL PROVENCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09651458740. Het bedrijf TRAITEUR SOLEIL PROVENCE bevindt zich op het adres: RUE DE LUXEMBOURG 41; 6860; L?GLISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 104,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 481,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: CAF?S. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes..
De hoofdactiviteit van TRAITEUR SOLEIL PROVENCE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR SOLEIL PROVENCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR SOLEIL PROVENCE, openstaande posities, locatie van TRAITEUR SOLEIL PROVENCE op de kaart.

TRAITEUR SOLEIL PROVENCE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR SOLEIL PROVENCE, company assigned to the tax number BE09651458740. The company TRAITEUR SOLEIL PROVENCE is located at the address: RUE DE LUXEMBOURG 41; 6860; L?GLISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 104,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 481,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: CAF?S. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. List of products are Type de Cuisine: Tavernes..
The main activity of TRAITEUR SOLEIL PROVENCE is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR SOLEIL PROVENCE is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR SOLEIL PROVENCE, open positions, location of TRAITEUR SOLEIL PROVENCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR SOLEIL PROVENCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR SOLEIL PROVENCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR SOLEIL PROVENCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR SOLEIL PROVENCE, employees, financial statistics.