VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV
Private companiesPrimary Metal Industries • VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV

Contactgegevens VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Kruisweg 2haven 650 2040 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-73-27-41 32-37-73-27-41

Fax (fax): 32-35-61-09-19 32-35-61-09-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV
Products information VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE02859710693
Ondernemingsnummer: 3733947753
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 768,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stocking dangerous materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV
Addition kinds of activities for VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV

5948. Bagage- en lederwarenhuizen | Luggage and leather goods stores
14110303. Trap Rock, Dimension-Quarrying | Trap rock, dimension-quarrying
20350203. Vruchten, gepekeld | Fruits, pickled
22690200. Chemische coating of behandeling van smalle stoffen | Chemical coating or treating of narrow fabrics
33150302. Manden, stalen draad | Baskets, steel wire
50139903. Aanhangwagen onderdelen en accessoires | Trailer parts and accessories
51370404. handtassen | Handbags
86610200. Nonchurch religieuze organisaties | Nonchurch religious organizations
89990802. Radio commentator | Radio commentator
96419902. Landbouwkundig bestuur, overheid | Agriculture fair board, government

Werken bij VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medisch secretaresse (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Jessa Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel zijn we op zoek naar: Medisch secretaresse Jobtime: deeltijds/voltijds Functie: Organiseren van het secretariaat zodat één of meerdere artsen, paramedici of verpleegkundigen zich kunnen focussen op hun (para)medische activiteiten. Je voornaamste taken zijn: Instaan voor het onthaal, zowel persoonlijk, telefonisch als administratief, van patiënten voor en na een afspraak, onderzoek of verblijf in het ziekenhuis. Patiënten informeren zodat ze juiste, volledige en duidelijke antwoorden krijgen op hun vragen. Correct, volledig, ordelijk en tijdig afwerken van het administratieve en organisatorische takenpakket (o.a. afsprakenbeheer, briefwisseling, opnameplanning) en financieel ondersteunende taken met de afgesproken hulpmiddelen. Samenwerken en communiceren met collega’s en met mensen binnen en buiten de organisatie, om een optimale dienstverlening te garanderen. Profiel: Je bent in het bezit van een bachelor office management optie medical management assistant. Je beschikt over een ruime kennis van medische terminologie en een basiskennis van de gezondheidszorg. Je hebt een empathische persoonlijkheid, gaat discreet om met vertrouwelijke informatie. Je bent assertief met voldoende aandacht voor diplomatie en integriteit. Je kan zelfstandig functioneren en hebt zin voor initiatief. Je bent steeds nauwkeurig en stipt in je opdrachten. Je beschikt over een dosis organisatietalent en behoudt het overzicht, tegelijkertijd heb je oog voor detail. Je werkt vlot met de Microsoft Office pakketten en bent bereid om jouw softwarekennis op peil te houden. Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te leggen. Je kan snel en zonder fouten typen. Relevante ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt. Aanbod: Wij bieden je een boeiende, gevarieerde functie binnen een enthousiast team met ruimte voor creativiteit, opleiding en vorming. Je kan gratis aansluiten bij onze collectieve hospitalisatieverzekering en hebt recht op maaltijdcheques. Bijkomende voordelen: groepsverzekering, vlotte bereikbaarheid, terugbetaling woon-werkverkeer, bij gebruik openbaar vervoer 100% terugbetaling. Omdat we de gezondheid van onze medewerkers belangrijk vinden, bieden we een waaier van programma's aan die je gezondheid bevorderen. Interesse? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je kandidatuur door online (cv, motivatiebrief en kopie van je diploma) te solliciteren via onze website www.ikvraaghetaan.be Voor meer informatie i.v.m. de functie kan je terecht bij Annick Germeys, coördinator medische secretariaten, tel 011 33 50 40 Voor bijkomende algemene informatie kan je contact opnemen met Greet Pans (werving & selectie) op het nummer 011 33 52 53 of mail [email protected]

  • Bekister ruwbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn wij op zoek naar een ruwbouw bekister met ervaring. Heb je ervaring? Werk je graag in teamverband? En ga je steeds zorgvuldig te werk? Solliciteer dan onmiddellijk.

  • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: EXTRANET

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van dienstencheques : schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken, kleine naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappen doen ... Je zal tewerkgesteld worden in de regio Beringen (Paal, Koersel, Beverlo). Je bent flexibel en je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, brommer, auto). De werkuren zijn flexibel in te vullen. ZEER GOEDE VERDIENSTEN!!!!

  • Studenten 22/06/2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor de persconferentie van de Lokerse Feesten (op vrijdag 22/06) zijn wij nog op zoek naar enkele gemotiveerde studenten. Je zal instaan voor de ontvangst en de bediening van de genodigden. Het evenement vindt plaats in het Verloren Bos te Lokeren (open lucht). Gezien het avondwerk betreft, dien je zeker 18 jaar oud te zijn.

  • Jobstudent inputbediende (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Als student ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de weekdagen? Dan is deze job zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: Input van gegevens in het nieuwe ERP Systeem prijzen aanpassen in het systeem

  • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

    Regio: GIJVERINKHOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

  • INSTELLER TRAPPENMAL (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ARCHITON

    Type: Vaste Job

    Architon is gespecialiseerd in het vervaardigen van prefabbetonelementen zoals trappen, terrassen, bordessen, plinten... Kortom alle maatwerk in prefabbeton. Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren insteller voor onze hydraulische trappenmal. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio Dessel, Mol, Retie, Geel...

  • Assistent monteur liften (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur mechanische montage help je de monteur bij de installatie van nieuwe liften. Je bent een belangrijke schakel in de montage van liften, samen met de monteur zorg je ervoor dat de liften tijdig en kwalitatief geïnstalleerd worden. Na voldoende kennis van je job en ervaring zal je op termijn kunnen doorgroeien als monteur voor de montage van liften.

  • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PLOPSA

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

  • PERSONEN VOOR BIJLES EN STUDIEBEGELEIDING (regio DIKSMUIDE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: DIK2018

Zoek naar antwoorden van VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV. VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV. Leave a respond for VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV. VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV
Location of VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV: MARC DE BRABANDER | Securix | RODE KRUIS LIMBURG | APEM | RADIO MARTINIQUE

Other related companies as VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV: MARC DE BRABANDER | Securix | RODE KRUIS LIMBURG | APEM | RADIO MARTINIQUE

VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02859710693. Het bedrijf VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Kruisweg 2haven 650 2040 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 768,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stocking dangerous materials. Producten gemaakt in VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV op de kaart.

VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV is a company, that was registered 1990 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE02859710693. The company VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV is located at the address: Kruisweg 2haven 650 2040 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 768,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stocking dangerous materials. Products created in VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV were not found.
The main activity of VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV, open positions, location of VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOPAK LOGISTIC SERVICES BELGIUM NV, employees, financial statistics.