TAVERNE EL CHIPI-CHIPI

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • TAVERNE EL CHIPI-CHIPI
Private companiesMembership Organizations • TAVERNE EL CHIPI-CHIPI

Contactgegevens TAVERNE EL CHIPI-CHIPI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAVERNE EL CHIPI-CHIPI: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAVERNE EL CHIPI-CHIPI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EDOUARD FIERS 58; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22158787 (+32-22158787) 22158787 (+32-22158787)

Fax (fax): +32 (14) 928-44-13 +32 (14) 928-44-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAVERNE EL CHIPI-CHIPI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAVERNE EL CHIPI-CHIPI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAVERNE EL CHIPI-CHIPI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAVERNE EL CHIPI-CHIPI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAVERNE EL CHIPI-CHIPI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAVERNE EL CHIPI-CHIPI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAVERNE EL CHIPI-CHIPI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAVERNE EL CHIPI-CHIPI
Products information TAVERNE EL CHIPI-CHIPI

BTW identificatienummer (tax): BE09804718017
Ondernemingsnummer: 7820312500
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Type de Cuisine: Tavernes.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: CAF?S

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAVERNE EL CHIPI-CHIPI
(Get full report from official database of BE for TAVERNE EL CHIPI-CHIPI)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAVERNE EL CHIPI-CHIPI
Addition kinds of activities for TAVERNE EL CHIPI-CHIPI

331208. Gereedschap en stalen staal en legeringen | Tool and die steel and alloys
02529900. Kip eieren, nec | Chicken eggs, nec
16290401. Grond nivellering | Land leveling
20350210. Groenten, Brined | Vegetables, brined
31110500. Garment leather | Garment leather
32920200. Asbest bouwmaterialen, behalve asbestpapier | Asbestos building materials, except asbestos paper
35799913. Stemmachines | Voting machines
36699902. Visuele communicatiesystemen | Visual communication systems
57120102. matrassen | Mattresses
96119903. Energieontwikkeling en instandhoudingsbureau, overheid | Energy development and conservation agency, government

Werken bij TAVERNE EL CHIPI-CHIPI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAVERNE EL CHIPI-CHIPI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAVERNE EL CHIPI-CHIPI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAVERNE EL CHIPI-CHIPI. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE Buitenlandse Ritten (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur CE zal je:  werken maandag tot vrijdag, met overnachting Rijden op BE-FR-UK instaan voor het transport van diverse palletenvervoer ook manueel werk uitvoeren zoals: goederen vastzetten, laden en lossen bij bepaalede klanten, ... Bedrijfsprofiel: Voor een bekend bedrijf in der regio Erpe-Mere zijn wij op zoek naar internationale chauffeurs met een rijbewijs CE. Als chauffeur ben je het visitekaartje van dit bedrijf. Deze klant is een internationaal bedrijf dat nog steeds groeit. Het ideaal bedrijf dus voor kandidaten die op zoek zijn naar een stabiele werkomgeving.

  • Productiemedewerkers/kwaliteitscontroleurs - Alcon (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Alcon (gelegen in Puurs) kijken wij regelmatig uit naar extra productiemedewerkers voor de verpakking en de kwaliteitscontrole van de oogproducten. Momenteel zoeken wij extra medewerkers voor de kwaliteitscontrole van de oogdruppels. Dit alles gebeurt in een gecontroleerde productiezone.

  • Verkoop herenkledij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een trendy zaak regio Roeselare zoeken wij  EEN VERKOPER/VERKOOPSTER HERENKLEDIJ  Functieomschrijving : de verkoper/verkoopster is verantwoordelijk voor de verkoop van herenkledij je bezorgt de klant de nodige info omtrent de verschillende textielartikelen en merken je houdt orde op je afdeling

  • Huishoudhulp m/v - Regio Kampenhout/Berg/Kapelle-op-den-bos (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Daoust Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - Schoonmaken - Strijken - Respectvolle communicatie met de klant - Opruimen van ruimtes - Afwassen en de vaat opbergen - Eventueel strijken en wassen van kleding - Schoonmaakmaterieel onderhouden en opbergen

  • Technisch beambte dienstencheques (m/v/x) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: OCMW BRAKEL

    Type: Dienstenchequebaan

    U bent in privésfeer ook dagelijks bezig met het huishouden? Poetsen, wassen, strijken en het bereiden van maaltijden behoren tot jouw dagelijkse taken? Dan is de vacature van huishoudhulp zeker iets voor jou. Als huishoudhulp verzorg je alle bovenstaande taken bij de klanten in een professionele sfeer.

  • Bijlesgever HTML en CSS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor HTML en CSS aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudenten bij O.P.I (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: BVBA FRANIS

    Type: Studentenjob

    Een krachtpatser, een babbelkous, een technologisch wonderkind, een handige harry, een talenknobbel en nog zoveel meer! Als jobstudent bij OPI zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Jij steekt de handen uit de mouwen waar nodig. De ene dag stuur je pakjes op naar bloggers, de volgende dag plaats je de nieuwe collectie online. Wij geven je de ruimte om dingen uit te proberen en te ontdekken.

  • Chauffeur C / CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

  • Business Unit Manager Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

  • Transportmanager (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: REVADA

    Type: Vaste Job

    TRANSPORTMANAGER Strategische vormgever van de interne transportorganisatie Je zorgt voor de strategische uitbouw van de organisatie rekening houdende met de geldende wetgevingen en de beschikbare technologieën. Je staat in voor de opmaak en opvolging van het werkingsbudget en de geplande investeringen. Je garandeert een kwaliteitsvolle service aan in- en externe klanten en leveranciers en dit tegen een marktconforme prijs. Je voert grondige analyses uit op onze bedrijfsactiviteiten met oog op rendementsverbeteringen Je levert een uitgebreide rapportering af van de gedefinieerde KPI’s. Je hebt de dagelijkse leiding over de transportafdeling (supervisie transportplanning, investeringen, herstellingen, opvolgen vergunningen, overleg en communicatie naar personeel, …) Je geeft direct en indirect leiding aan een 40-tal chauffeurs en 5 bedienden.

  • Spontane sollicitatie – Vroedkundige (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: AZ Turnhout

    Type: Werfreserve

    Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt als vroedkundige? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van TAVERNE EL CHIPI-CHIPI in sociale netwerken
Look for responds of TAVERNE EL CHIPI-CHIPI in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAVERNE EL CHIPI-CHIPI. Laat een reactie achter voor TAVERNE EL CHIPI-CHIPI. TAVERNE EL CHIPI-CHIPI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAVERNE EL CHIPI-CHIPI. Leave a respond for TAVERNE EL CHIPI-CHIPI. TAVERNE EL CHIPI-CHIPI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAVERNE EL CHIPI-CHIPI op de google maps. Adres en contacten TAVERNE EL CHIPI-CHIPI
Location of TAVERNE EL CHIPI-CHIPI on the google maps. Address and contacts of TAVERNE EL CHIPI-CHIPI

Andere gerelateerde bedrijven als come TAVERNE EL CHIPI-CHIPI TAVERNE EL CHIPI-CHIPI: ANNIE QUAGHEBEUR | Molenhoek (De) | Polyclinique de Schaerbeek | LINGAND | PASCAL SERVAIS

Other related companies as TAVERNE EL CHIPI-CHIPI: ANNIE QUAGHEBEUR | Molenhoek (De) | Polyclinique de Schaerbeek | LINGAND | PASCAL SERVAIS

TAVERNE EL CHIPI-CHIPI is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAVERNE EL CHIPI-CHIPI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09804718017. Het bedrijf TAVERNE EL CHIPI-CHIPI bevindt zich op het adres: RUE EDOUARD FIERS 58; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 425,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: CAF?S. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes..
De hoofdactiviteit van TAVERNE EL CHIPI-CHIPI is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAVERNE EL CHIPI-CHIPI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAVERNE EL CHIPI-CHIPI, openstaande posities, locatie van TAVERNE EL CHIPI-CHIPI op de kaart.

TAVERNE EL CHIPI-CHIPI is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAVERNE EL CHIPI-CHIPI, company assigned to the tax number BE09804718017. The company TAVERNE EL CHIPI-CHIPI is located at the address: RUE EDOUARD FIERS 58; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 425,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: CAF?S. List of products are Type de Cuisine: Tavernes..
The main activity of TAVERNE EL CHIPI-CHIPI is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TAVERNE EL CHIPI-CHIPI is not available. You also can look at reviews of TAVERNE EL CHIPI-CHIPI, open positions, location of TAVERNE EL CHIPI-CHIPI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAVERNE EL CHIPI-CHIPI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAVERNE EL CHIPI-CHIPI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAVERNE EL CHIPI-CHIPI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAVERNE EL CHIPI-CHIPI, employees, financial statistics.