REST. 28 RUE DES PIERRES

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • REST. 28 RUE DES PIERRES
Private companiesOil and Gas Extraction • REST. 28 RUE DES PIERRES

Contactgegevens REST. 28 RUE DES PIERRES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REST. 28 RUE DES PIERRES: address, phone, fax, email, website, opening hours

REST. 28 RUE DES PIERRES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES PIERRES 28; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25022966 (+32-25022966) 25022966 (+32-25022966)

Fax (fax): +32 (12) 276-34-35 +32 (12) 276-34-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REST. 28 RUE DES PIERRES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REST. 28 RUE DES PIERRES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REST. 28 RUE DES PIERRES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REST. 28 RUE DES PIERRES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REST. 28 RUE DES PIERRES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REST. 28 RUE DES PIERRES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REST. 28 RUE DES PIERRES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REST. 28 RUE DES PIERRES
Products information REST. 28 RUE DES PIERRES

BTW identificatienummer (tax): BE07096862792
Ondernemingsnummer: 8756622314
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 351,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Type de Cuisine: Tavernes.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: CAF?S

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REST. 28 RUE DES PIERRES
(Get full report from official database of BE for REST. 28 RUE DES PIERRES)

Aanvulling soorten activiteiten voor REST. 28 RUE DES PIERRES
Addition kinds of activities for REST. 28 RUE DES PIERRES

249914. Mallets, hamers en clubs: hout | Mallets, hammers, and clubs: wood
07520100. Dierenteelt | Animal breeding services
24480302. Skids, hout en metaal combinatie | Skids, wood and metal combination
34419906. Spoelen, open webstaal: lange serie | Joists, open web steel: long-span series
36790202. Phonograph naalden | Phonograph needles

Werken bij REST. 28 RUE DES PIERRES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REST. 28 RUE DES PIERRES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REST. 28 RUE DES PIERRES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REST. 28 RUE DES PIERRES. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE bijverdiener uit Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar meerdere chauffeurs, onder andere bijverdieners met een rijbewijs CE. Je rijdt nationale dagritten. Dit kan distributie zijn met de trekker-opligger, maar ook kiptransport of met de plateauwagen. Je bent bij voorkeur enkele dagen/week beschikbaar, het beginuur is bespreekbaar.

  • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole op de werkvloer. Je zal afgewerkte producten controleren en narekenen. Dit zal je doen aan de hand van een scanner en een controle in SAP. Je zal hierdoor zorgen dat enkel correct verwerkte producten kunnen verzonden worden naar de klanten. Je zal je bevindingen rapporteren naar de MUV controller en dit ook verwerken in SAP. Ben je nauwkeurig, pc vaardig en administratief sterk? Dan kan jij onze nieuwe collega worden in het logistiek team! Solliciteer snel via onderstaande weg.

  • Magazijnier (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

  • Ervaren bekister/schrijnwerker regio Balen voor onmiddellijke opstart(M/V)! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Balen zijn wij op zoek naar ervaren bekisters/schrijnwerkers voor onmiddellijke opstart! *Je kan zelfstandig planlezen *Je gaat bekistingsmallen stellen *Je gaat de bekistingsmallen zuiver maken *Je gaat nieuwe bekistingen maken *Je gaat aanpassingen uitvoeren op bestaande bekistingen

  • Bijverdienst verkoop H & M (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt vlotte medewerkers om een 2 à 3 tal dagen per week bij te springen bij H&M in Roeselare Je helpt bij het labelen van nieuwe kledij, pashokjes, afprijzen, uitpakken, uithangen op kapstokken.... Wekelijks kan je een aantal dagen aan de slag

  • Matrijzenmaker dagwerk (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een matrijzenmaker (m/v) Een greep uit het takenpakket : Je herstelt bestaande matrijzen, om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdeling Samen met onze engineering analyseer je matrijsproblemen Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen

  • Ploegbaas dakwerken (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in dakdichtingswerken. Wegens hun aanhoudende groei, zijn wij op zoek naar een ploegbaas/voorman dakwerken (M/V). Taakomschrijving: Je voert de nodige dakwerkzaamheden uit Je stuurt jouw collega's aan Je rapporteert aan de werfleider

  • Project engineer (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET AUTOTECHNISCHE ACHTERGROND M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Vaste Job

    De administratief medewerker maakt deel uit van een kleine ploeg en behandelt, samen met zijn collega's, alle technische, commerciële en administratieve vragen van onze klanten. Hij is een “duizendpoot” met een hands-on mentaliteit, die zich o.m. met plezier ontfermt over alle verborgen taakjes in een klein team. Hij is gemotiveerd om alle opdrachten met optimale efficiëntie te vervullen en zo een maximale klantentevredenheid te bereiken. Een belangrijk deel van deze functie bestaat uit het helpen van klanten om de correcte onderdeelnummers te vinden voor hun voertuigen, gebaseerd op het chassisnummer en met behulp van elektronische onderdelencatalogi. De medewerker is een auto-expert en heeft een grondige (theoretische) kennis van auto-onderdelen. Naast zijn technische kennis, beschikt hij over de nodige commerciële en administratieve vaardigheden en is hij een perfecte teamplayer

  • Mechanieker vrachtwagen (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: RETIE TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele mechanieker die instaat voor het dagelijks onderhoud en reparaties van ons wagenpark. Deze bestaat uit vrachtwagens en opleggers .

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

  • Chauffeurs (statuut) vrijwilliger (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: WZC ST VINCENTIUS CAMPUS BURST

    Type: Werfreserve

    Tijdens de vakantieperiodes hebben we occasioneel een chauffeur nodig voor het vervoer voor ons dag verzorgingscentrum Ochtend of avond vervoer - Rijbewijs B

Zoek naar antwoorden van REST. 28 RUE DES PIERRES in sociale netwerken
Look for responds of REST. 28 RUE DES PIERRES in social networks

Lees alle opmerkingen voor REST. 28 RUE DES PIERRES. Laat een reactie achter voor REST. 28 RUE DES PIERRES. REST. 28 RUE DES PIERRES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REST. 28 RUE DES PIERRES. Leave a respond for REST. 28 RUE DES PIERRES. REST. 28 RUE DES PIERRES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REST. 28 RUE DES PIERRES op de google maps. Adres en contacten REST. 28 RUE DES PIERRES
Location of REST. 28 RUE DES PIERRES on the google maps. Address and contacts of REST. 28 RUE DES PIERRES

Andere gerelateerde bedrijven als come REST. 28 RUE DES PIERRES REST. 28 RUE DES PIERRES: SEREL INDUSTRIE SA | Decofurn BVBA | G W F IMPORT-EXPORT | NICOLAS SAMARTZIS | M. VERHEYEN

Other related companies as REST. 28 RUE DES PIERRES: SEREL INDUSTRIE SA | Decofurn BVBA | G W F IMPORT-EXPORT | NICOLAS SAMARTZIS | M. VERHEYEN

REST. 28 RUE DES PIERRES is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REST. 28 RUE DES PIERRES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07096862792. Het bedrijf REST. 28 RUE DES PIERRES bevindt zich op het adres: RUE DES PIERRES 28; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 351,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: CAF?S. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes..
De hoofdactiviteit van REST. 28 RUE DES PIERRES is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REST. 28 RUE DES PIERRES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REST. 28 RUE DES PIERRES, openstaande posities, locatie van REST. 28 RUE DES PIERRES op de kaart.

REST. 28 RUE DES PIERRES is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is REST. 28 RUE DES PIERRES, company assigned to the tax number BE07096862792. The company REST. 28 RUE DES PIERRES is located at the address: RUE DES PIERRES 28; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 351,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: CAF?S. List of products are Type de Cuisine: Tavernes..
The main activity of REST. 28 RUE DES PIERRES is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of REST. 28 RUE DES PIERRES is not available. You also can look at reviews of REST. 28 RUE DES PIERRES, open positions, location of REST. 28 RUE DES PIERRES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REST. 28 RUE DES PIERRES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REST. 28 RUE DES PIERRES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REST. 28 RUE DES PIERRES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REST. 28 RUE DES PIERRES, employees, financial statistics.