FLORIDA TAVERN

Contactgegevens FLORIDA TAVERN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLORIDA TAVERN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLORIDA TAVERN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E D'ALSEMBERG 571; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23449879 (+32-23449879) 23449879 (+32-23449879)

Fax (fax): +32 (67) 250-22-31 +32 (67) 250-22-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLORIDA TAVERN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLORIDA TAVERN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLORIDA TAVERN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLORIDA TAVERN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLORIDA TAVERN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLORIDA TAVERN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLORIDA TAVERN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLORIDA TAVERN
Products information FLORIDA TAVERN

BTW identificatienummer (tax): BE09482269287
Ondernemingsnummer: 7737365722
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLORIDA TAVERN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: CAF?S

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLORIDA TAVERN
(Get full report from official database of BE for FLORIDA TAVERN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLORIDA TAVERN
Addition kinds of activities for FLORIDA TAVERN

17990606. Keuken- en badkamerhervorming | Kitchen and bathroom remodeling
37929901. Automobielhuis aanhangwagen chassis | Automobile house trailer chassis
38420407. Korsetten, chirurgisch | Corsets, surgical
39440200. Elektronische spelletjes en speelgoed | Electronic games and toys
50130114. Verwarmers, motorvoertuig | Heaters, motor vehicle
65199902. Landbouwbedrijven | Farm land leasing
73639901. Chauffeur service | Chauffeur service

Werken bij FLORIDA TAVERN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLORIDA TAVERN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLORIDA TAVERN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLORIDA TAVERN. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur/Q-Check MONTAGE m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Meten, testen, controleren van een grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. - Opsporen van mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten. - Organiseert zelf zijn werk in het aangewezen domein. - Bestudeert en analyseert de gegevens. - Bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. - Kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. -Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. - Maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. - Registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. - Zelfstandig opsporen van de oorzaken van montagemoeilijkheden door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. - Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. - Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. - Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. - Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Positieve teamcoach contactcenter (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een team coach. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten van je team (10 personen) voor wat betreft productiviteit, kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets door te vertalen naar concrete doelen voor je team en je stuurt hier ook op. Daarnaast voer je op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken met je team. Bedrijfsprofiel: Heb jij ervaring in het leiding geven of heb je reeds ervaring opgedaan in een contact center? Dan ben jij persoon die we zoeken!  Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn we op zoek naar een enthousiaste teamcoach.

  • HUISHOUDHULP in Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! :-) We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

  • Jobstudent (met optie vast) thuiszorg (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: T-INTERIM BOOM

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent  in de thuiszorg biedt je onze cliënten die hun huishouden wegens fysische, psychische of sociale redenen niet helemaal zelfstandig kunnen beredderen, hulp aan. Door deze belangrijke ondersteuning zorg je er mee voor dat de cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Je takenpakket is divers en kan volgende opdrachten bij cliënten omvatten: Lichaamsverzorging (hulp bij het wassen, hulp bij het aankleden, haar- en of nagelverzorging,…) Huishoudelijke hulp (poetsen, koken, boodschappen doen, wassen en strijken,…) Psychosociale ondersteuning: een luisterend oor en gezelschap bieden, opvangen en signaleren van problemen en/of bijkomende nood aan ondersteuning,… (ped)agogische ondersteuning: hulp bij de verzorging van de kinderen, hulp bij administratieve taken, ondersteunen bij verwerking van emotionele problemen,…

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • Hulpoperator dagwerk (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van lasers (tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,…). Indien heftruckattest: inleggen van platen, uithalen volle tafels, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, … Bewaking bij snijden (inox/alu/…). Ontbramen van laserstukken indien nodig.

  • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FUNDAMENT R&S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Diëtist (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtistenpraktijk Voeding op maat is opzoek naar een gemotiveerde diëtiste, te beginnen met 4u per week in Hemiksem en Aartselaar. Het gaat om het uitwerken van workshops rond diabetes, vermagering en beweging samen met de aanwezige diëtiste. Daarnaast ook het geven van individuele consultaties.

  • Target Recruitment - MS BI Teamlead (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dit internationaal bedrijf gelegen vlak buiten Gent is op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design. Profiel Als freelance MS BI teamlead herken je jezelf in de volgende omschrijving: je hebt al geruime ervaring met de volledige MS BI suite: SSIS, SSAS, SSRS. kennis van PowerBI is een plus. je houdt van programmeren met SSIS. je bent vloeiend in het Nederlands en Engels. Aanbod Als freelance MS BI teamlead krijg je: een project in een internationaal bedrijf vlak buiten de ring van Gent. flexibele uren en thuiswerk zijn bespreekbaar. startdatum ASAP. uitbetaling door Target Recruitment binnen de 10 werkdagen. Ben jij meteen beschikbaar en spreekt deze opdracht jou aan? Stuur me dan een mailtje met jouw CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van FLORIDA TAVERN in sociale netwerken
Look for responds of FLORIDA TAVERN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLORIDA TAVERN. Laat een reactie achter voor FLORIDA TAVERN. FLORIDA TAVERN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLORIDA TAVERN. Leave a respond for FLORIDA TAVERN. FLORIDA TAVERN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLORIDA TAVERN op de google maps. Adres en contacten FLORIDA TAVERN
Location of FLORIDA TAVERN on the google maps. Address and contacts of FLORIDA TAVERN

Andere gerelateerde bedrijven als come FLORIDA TAVERN FLORIDA TAVERN: VANLINTHOUT | Cercle de Tir Arlonais | JOZEF ENGELEN | HENDRIK EYCKENS | L. RIGAUX

Other related companies as FLORIDA TAVERN: VANLINTHOUT | Cercle de Tir Arlonais | JOZEF ENGELEN | HENDRIK EYCKENS | L. RIGAUX

FLORIDA TAVERN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLORIDA TAVERN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09482269287. Het bedrijf FLORIDA TAVERN bevindt zich op het adres: CHAUSS?E D'ALSEMBERG 571; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 875,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: CAF?S. Producten gemaakt in FLORIDA TAVERN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLORIDA TAVERN is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLORIDA TAVERN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLORIDA TAVERN, openstaande posities, locatie van FLORIDA TAVERN op de kaart.

FLORIDA TAVERN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLORIDA TAVERN, company assigned to the tax number BE09482269287. The company FLORIDA TAVERN is located at the address: CHAUSS?E D'ALSEMBERG 571; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 875,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: CAF?S. Products created in FLORIDA TAVERN were not found.
The main activity of FLORIDA TAVERN is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLORIDA TAVERN is not available. You also can look at reviews of FLORIDA TAVERN, open positions, location of FLORIDA TAVERN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLORIDA TAVERN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLORIDA TAVERN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLORIDA TAVERN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLORIDA TAVERN, employees, financial statistics.