Baele Wim

Contactgegevens Baele Wim: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Baele Wim: address, phone, fax, email, website, opening hours

Baele Wim

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boembeke 6 9660 Michelbeke (Brakel), België

Telefoon (phone): +32 (87) 689-14-41 +32 (87) 689-14-41

Fax (fax): +32 (11) 632-31-45 +32 (11) 632-31-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Baele Wim: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Baele Wim"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Baele Wim"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Baele Wim, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Baele Wim. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Baele Wim, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Baele Wim. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Baele Wim
Products information Baele Wim

BTW identificatienummer (tax): BE09490783691
Ondernemingsnummer: 7823883056
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 694,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Baele Wim zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Baele Wim
(Get full report from official database of BE for Baele Wim)

Aanvulling soorten activiteiten voor Baele Wim
Addition kinds of activities for Baele Wim

3951. Pennen en mechanische potloden | Pens and mechanical pencils
31999902. Verbrande lederwaren | Burnt leather goods
37280202. Adaptersamenstellingen, hydromatische propeller | Adapter assemblies, hydromatic propeller
38449909. Radium apparatuur | Radium equipment
38450207. Chirurgische ondersteuning systemen: hart-long machine, excl. | Surgical support systems: heart-lung machine, exc. iron lung
50999910. Robots, service of nieuwigheid | Robots, service or novelty
51229900. Drugs, eigendomsrechten en diversen, nec | Drugs, proprietaries, and sundries, nec
59991100. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
79220104. Werkbureau: theater, radio en televisie | Employment agency: theatrical, radio, and television

Werken bij Baele Wim: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Baele Wim: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Baele Wim. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Baele Wim. Looking for open vacancies in other companies

  • Inspecteur dierenarts voor de Lokale Controle Eenheden (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er zijn meerdere plaatsen bij de Lokale Controle Eenheden (LCE) van het Directoraat-Generaal Controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen(FAVV). Indien je deel uitmaakt van de laureaten die niet onmiddellijk in dienst kunnen treden, word je naam opgenomen in een lijst waaruit we kunnen putten zodra er opnieuw een plaats vrijkomt voor deze functie binnen dezelfde dienst of in één van de andere Nederlandstalige LCE's. Binnen het hoofdbestuur en in elke LCE werden drie diensten opgericht op basis van een indeling van alle operatoren actief in de voedselketen naargelang hun activiteit en hun autocontrolesysteem. Je expertisegebied omvat hoofdzakelijk dierengezondheid en de controle van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, met name de goede hygiënepraktijken, de autocontrole op basis van het Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), dierziekten, geneesmiddelen voor dieren en de afvalproblematiek daaromtrent. Je werkt zowel op levende dieren als op karkassen.

  • Verko(o)p(st)er Sanitaire (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Anderlecht zijn wij op zoek naar een tweetalige verko(o)p(st)er met ervaring/kennis van sanitaire. Je onthaalt klanten in de showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers. Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Magazijnier - student augustus (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vaste medewerkers ga je op een bepaalde afdeling ingeschakeld worden. Je taken kunnen zijn: Inbound: controle van inkomende goederen en stockeren Orderpicking: samenstellen van bestellingen Outbound: uitgaande bestellingen controleren In- en verpakken van onderdelen Sorteren van onderdelen Je zal werken met een handscanner.

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: APPRO

    Type: Vaste Job

    APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

  • Credit manager te Sint-Niklaas (ref. 1659) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Heeft Credit Management geen geheimen meer voor jou? Ben je klaar om je kennis te delen en een Credit-afdeling in goede banen te leiden? Deze leuke en uitdagende job kan je niet laten schieten! Online shopping, een booming business. Bij verkoop op afstand -met de mogelijkheid tot kopen op krediet- is het heel belangrijk dat de betalingen goed gemanaged worden. Dat beseft ook onze klant, actief in de verkoop van artikelen voor woning en vrije tijd. Daarom zijn ze op zoek naar een Credit Manager om alles in goede banen te leiden. Als Credit Manager ben je verantwoordelijk voor het operationeel management van de afdeling. Wat houdt dat allemaal in? analyse van Credit Management processen om ze te optimaliseren; implementatie van projecten rond het commercialiseren en rentabiliseren van de Credit activiteiten; beheer van processen voor de acceptatie van kredietaanvragen; opvolging van openstaande vorderingen; beheer van risico’s verbonden aan de kredietportefeuille; communicatie naar klanten i.v.m. openstaande dossiers en invorderingen; coaching van een team van medewerkers; rapportage aan de directie.

  • Logopedist / Logopediste (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: PIETER VERMEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist(e) in een multidisciplinaire (psychologie, kinesitherapie) groepspraktijk. Je wordt verwacht zelfstandig te werken en contact op te nemen met de artsen en scholen uit de buurt. Je kan in team werken en met andere hulpverleners overleggen indien de opvolging van de patiënt daar om vraagt.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • BIV-stagiair of erkend BIV-makelaar inkoop verkoop (M/V) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: VM RENTMEESTERSCHAP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een inwerkperiode en een gedegen opleiding ga je zelfstandig op zoek naar potentiële kandidaat kopers en verkopers voor onze portefeuille. Je zal hierin worden bijgestaan door de medewerkers binnen het kantoor. Je hebt o.a. volgende verantwoordelijkheden: Onderhouden van klantencontact inzake verkoop van vastgoed in onze bestaande portefeuille Voorbereiding van de verkoopovereenkomst en daarnaast zorg je ook voor de ondertekeningen en begeleiding ervan Samen met de CEO leg je afspraken vast met ontwikkelaars met het oog op een langdurige samenwerking Je volgt interne leads op en werd deze uit tot concrete dossiers. Actieve prospectie met als doel uitbreiding van de portefeuille zal niet je grootste tijdsbesteding zijn

  • Psycholoog (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Project Managers Bouw (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672079-inline.html?cid=Partner_VDAB REFERENTIE 2018-293-P-0 Wil je ook je schouders zetten onder tal van grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten?  In het kader van een langetermijnproject zijn wij op zoek naar meerdere Project Managers Bouw die de verantwoordelijkheid van voorbereiding tot nazorg op zich zullen nemen.  Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren van bouwkundige projecten  Je staat in voor het opstarten en begeleiden van studies voor het ontwerp  Je begeleidt en controleert de uitvoering van de projecten met oog voor budget en timing Je leidt vergaderingen in aanwezigheid van de leveranciers Je organiseert aanbestedingen voor studies en uitvoering waarbij je instaat voor de opmaak van offerteaanvragen en aanbestedingsdossiers Je bent het aanspreekpunt voor studiebureau’s en aannemers Je staat in voor de communicatie en correspondentie met interne en externe partijen Je begeleidt de verschillende partijen bij het vergunningstraject voor specifieke bouwprojecten Je bent verantwoordelijk voor de financieel-administratieve projectopvolging

Zoek naar antwoorden van Baele Wim in sociale netwerken
Look for responds of Baele Wim in social networks

Lees alle opmerkingen voor Baele Wim. Laat een reactie achter voor Baele Wim. Baele Wim bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Baele Wim. Leave a respond for Baele Wim. Baele Wim on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Baele Wim op de google maps. Adres en contacten Baele Wim
Location of Baele Wim on the google maps. Address and contacts of Baele Wim

Andere gerelateerde bedrijven als come Baele Wim Baele Wim: Meyfroidt J-O | LEA RIBBENS | HI Quality Software | OMOB | DECAMP M ETS

Other related companies as Baele Wim: Meyfroidt J-O | LEA RIBBENS | HI Quality Software | OMOB | DECAMP M ETS

Baele Wim is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Baele Wim, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09490783691. Het bedrijf Baele Wim bevindt zich op het adres: Boembeke 6 9660 Michelbeke (Brakel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 694,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Baele Wim zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Baele Wim is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Baele Wim is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Baele Wim, openstaande posities, locatie van Baele Wim op de kaart.

Baele Wim is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Baele Wim, company assigned to the tax number BE09490783691. The company Baele Wim is located at the address: Boembeke 6 9660 Michelbeke (Brakel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 694,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Baele Wim were not found.
The main activity of Baele Wim is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Baele Wim is not available. You also can look at reviews of Baele Wim, open positions, location of Baele Wim on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Baele Wim, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Baele Wim, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Baele Wim, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Baele Wim, employees, financial statistics.